icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

janickazabicka
16. dub 2018

@mana_ aha tak to jsi teď teda bodů mrazu. Já jsem ale byla poslána na H P asi 2 nebo 3 den cyklu.

dindicka
16. dub 2018

Ahoj holky,pomalu bych měla končit s tímto cyklem.Že je tohle anovulák jak vyšitý.Ms zítra nejpozději ve středu.Zkoušela jsem i ovu testy a ten poslední pokles a vzestup jsem je měla pozitivní.O.k ,kdybych měla ovu takhle pozdě,tak proč mi ta teplota klesá.

vendelinka08
16. dub 2018

@dindicka tak to mi prijde opravdu anovulacni...

dindicka
16. dub 2018

@vendelinka08 Taky jsem si už říkala,jen jsi mi to potvrdila.Blbá otázka,ale kdy dostanu ms,když je anovulační cyklus?Tohle fakt nevím.Děkuji

hlasimse
16. dub 2018

@dindicka Jestli byl cyklus anovulační zjistíš až když dostaneš ms. Jinak to stále může být opožděná ovulace 🙂

myjusiatko
16. dub 2018

@dindicka zatim bez ovulace, ale ms prijit nemusi, jak si myslis. Treba bude jen pozdeji ovulace a tim padem i ms posunuta.

dindicka
16. dub 2018

@hlasimse Děkuji,to jsem potřebovala vědět.Za 11 měsíců měření jsem se nesetkala s tak rozházeným grafem.Vždy jsem je měla ukázkové.

hlasimse
16. dub 2018

@dindicka Já jsem vždy měla v létě anovulák jeden měsíc - teď nevím jestli červen nebo červenec - každý rok stejnou dobou 🙂 Prý jednou za rok je to v pořádku.

myjusiatko
16. dub 2018

@dindicka a nezmenilo se tento mesic neco? Nezacala jsi treba brat nejaky doplnek nebo podobne?

dindicka
16. dub 2018

@myjusiatko Ne ne,právě že je vše při starém.Jen o velikonocích jsme trochu popíjeli,slavili jsme narození miminka,jinak nic.Nic neberu právě.Chci zavolat svému dr.,aby mi něco nasadil,i když se bude kroutit.Jak padne den mých narozenin a to je za pár,tak už nechci.Ubíjí mě to a už jsem fakt stará.

dindicka
16. dub 2018

@hlasimse Ano to jsem taky někde četla.Takže i v pokročilém věku to může být.Hmm taky dobrý.Ať už jdu do přechodu a bude klid

hlasimse
16. dub 2018

@dindicka a kolik ti je?

vendelinka08
16. dub 2018

@dindicka Dindicko, mám to pocitově stejně... od března mým 38 narozek, jsem úplně v perdeli..... co se týče jakéhosi vyhoření... jinak už jsem byla rok nadržená na mimčo, natěšená, jenže manžel se tomu jaksi brání, na jednu stranu by chtěl a na druhou stranu má pochybnosti, ale kdo je nemá, že? tak jsem tento měsíc totálně rezignovala, ale to tak, že nemám na sex ani chuť... a Panenka Maria nejsem, takže nic....

vendelinka08
16. dub 2018

Jo holky a minulý pátek jsem dělala těhotenskou masáž a byla to nádhera, strašně jsem si to i s dotyčnou budoucí maminkou užila... krása, myslím, že jdu tím správným směrem....

mana_
16. dub 2018

@janickazabicka no to jo...dost mě to štve..jo to mi říkala, že mám dojit na začátku cyklu, ale dodala, že pokud bude anovulak tak chodit nemám...

janickazabicka
16. dub 2018

@mana_ aha jako že by ty hodnoty vysli špatně jo?

dindicka
16. dub 2018

@hlasimse V srpnu 41 to uzr je stáří na mimčo jak se patří

dindicka
16. dub 2018

@vendelinka08 Mě bude 41 v srpnu.Po dětech jsem nesměla slyšet slovo sex,musela jsem na něj mít chuť sama.Prostě si tělo muselo říct samo.Ten můj byl ze mě nešťastný.No a najednou u obou touha ještě po jednom miminku a je to v háji.Po 11 měsících jedno bio a v lednu samovolný potrat.A už to prostě vzdávám a nemám sílu.Dávám tomu do června,července,pak končím.Prodám vše po mimi a budu čekat,až mi nejstarší syn někdy oznámí,že čeká rodinu Ale to asi dřív umřu

vendelinka08
17. dub 2018

@dindicka uplne te chapu...kdyby nas netlacil vek..ze? Ja mela vloni zamlkle v 9tt a v prosinci bio. A ted uz nevim...nechavam to byt..bud a nebo

dindicka
17. dub 2018

@vendelinka08 Přesně,ten věk.Sama sobě se divím,že chci jít do dalšího,ale srdci neporučíme.Já už děti mám,tomu nejstaršímu bude 20 a nejmladší dceři v červnu 2 roky.Celkem 4 děti a proto se divím,že to teď nejde,když všechny mám na povel

mana_
17. dub 2018

@janickazabicka no asi jo..jinak si to nedokážu vysvětlit proč by se nemělo...

mana_
19. dub 2018

Holky musím se vám pochlubit! 44dc a ovulace už proběhla!dneska jsem konzultovala tabulku s CENAPem a druhá fáze je tu...ted jen čekat jak to dopadne...

janickazabicka
20. dub 2018

@mana_ tak to jsou super zpravy. sice je hodne posunuta ale hlavne ze byla 😀 drzim palce 🙂

mana_
21. dub 2018

@janickazabicka Děkuji! Moc nadějí do toho nedávám, ale důležité je, že moje tělo se k něčemu má!😉

janickazabicka
21. dub 2018

@mana_ přesně tak to je podstatně 😊

vendelinka08
21. dub 2018

@janickazabicka jani a jak jsi na tom ty? Ja dnes prvni den cyklu...a to mi vysly dnes duchove na testech..uz jim neverim...jsem fakt zklamana..😞

dindicka
22. dub 2018

Ahojda holky,zkoukněte mi graf.Ovulace byla posunuta?Ms pořád nikde,tohle se mi ještě nestalo.

letadylkokane
22. dub 2018

@vendelinka08 pred menstruaci ma zena v krvi fyziologicky trochu zvysene mnozstvi hCG, test to muze duchem zachytit, i kdyz nejde o tehotenstvi. Proto se doporucuje testovat az v dobe vynechane menstruace. Pripadne mohlo jit o neprosperujici tehotenstvi, ktere skoncilo driv, nez zacalo. Test vsak detekoval spravne zvysene hCG.

vendelinka08
22. dub 2018

@letadylkokane tak to by pak vse vysvetlovalo. Ja s tehu prave nepocitala proto me to zarazilo. Diky za vysvetleni

janickazabicka
22. dub 2018

@vendelinka08 zlaticko to mě mrzí já teda dnes zhruba 2 den zpoždění. Ale včera jsem dělala test a nic tak nevím zda doufat. 😊 ale ms zatím nic nenasvědčuje 😊

Strana