Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
holky, mám takový dotaz.... dnes jsem si pro jistotu udělala ovulační test, jsem 14DC a mám ho negativní, jako čárka je silnější, ale ne stejně silná nebo ještě silnější než kontrolní. Minulý cyklus mi vyšel 14DC krásně pozitivní. Dnes mám bolesti jako na ovulku... je možné, že ovulace bude dnes a tím pádem už je test slabší? jak má vlastně vypadat v den ovulace?
tak jsem udělala ještě jeden test teď večer, protože mi to nedalo, dle bolestí atd... a už je ovu test pozitivní. To je mazec jak to funguje, odpoledne negativní a večer pozitivní, má cenu ještě zítra testovat? asi ne, že?
@vendelinka08 Já teda testovala, někdy se mi stalo i to, že byl pozitivní dva dny po sobě, to pak platí jako "pozitivní" ten pozdější.
@lizatko2 Tak co, pořád vysoko? Nebo to byl jen jednodenní "úlet"? 🙂
@modrypitrisek děkuji, dnes jsem testovala před chvílí a je pozitivní a ovulační bolesti jsou stále, takže ovulka teprve bude... dle testů...
@modrypitrisek no dneska 37, takže to nebyl ulet. Ale mám takové tušení ze to zitra nebo pozitri dostanu
@lizatko2 a jak dlouhou más LF, kdybys to zítra dostala, tak bys ji měla strašně krátkou....ale dle teplot to zatím nevypadá, ne?
@vendelinka08 no ji mám právě dlouhou kolem 6-8 dni. Zatím beru béčko, magnezko a serapus ale moc to nepomáhá. Podle doktora mám přestat kojit...
@lizatko2 tak pokud bys chtěla otěhotnět, tak s tak krátkou LF to asi nepůjde tak snadno... a kolik má první dítko, jestli by byl opravdu problém přestat kojit? uvidíš co tenhle cyklus.
@vendelinka08 tak já vim ze to je problém. Ale kojit přestat nechci i pres to ze druhy chceme. Dceři je 19 měsíců ale kojí se hodně a malo ji. Takže radši podložím druhé těhotenství než na úkor toho bojovat s ukončením kojeni
holky, pomáhá něco na hoooodně bolestivou ovulaci. Je to ještě horší než menzes... neustálá bolest podbřišku, při sexu ani nemluvím.... při MS netrpím tolik jako při ovulaci...
@janickazabicka te´d to může ještě skákat, pokud jsi měla střevní problémy virového původu, tak se to může projevit... ale do ovulky máš ještě čas a to se teplota ještě srovná... já jsem už také po ovu... a rozhodla jsem se, že už to nebudu dále řešit... prostě pokud mimčo přijde, tak přijde, pokud ne, tak ne. Dva kluky už máme a jsem z toho jen a jen ve stresu, jsou dny a chvíle, kdy strašně chci a pak jsou situace a chvíle, kdy si říkám, že už raději ne. A to je stále a strašně mě to opravdu stresuje, stále řeším vnitřní boj, tak se teď na to úplně vykašlu a budeme s rodinou užívat léta. A pokud k nám dušička má ještě přijít, tak přijde v pravou chvíli.
@lizatko2 Jak to vypadá? 🙂
@modrypitrisek zatím stále se teplota drží nahoře. Dokonce dnes už je to 7 dpo. Ale program mi tu ovulaci posunul o den dyl ale tomu moc nevěřím.
@lizatko2 Tak snad, držím pěsti 👍👍😎
@modrypitrisek díky🙂 já tomu sice moc nevěřím, ale zatím mě aspoň těší že jsem to ještě nedostala a to znamená LT fáze aspoň 8 dnů, což je pokrok🙂
@vendelinka08 to jo máš pravdu dnes už byla zase 36,47 takže jsme zase dole 😀 a kdyby náhodou tak příští měsíc by mi měli vyjít plodné dny když budeme na festivalu Votvírák 😀😀 takže možná budeme mít rockové miminko 😂
Holky prosím co mám dělat poslední dobou mi vůbec nejdou přes mobil přidávat fotky vždy od tam vyskočí hláška že nereaguje, nevíte co s tím? 😊
Jo a doktorka po netu z lékárny psala že kořen Maca by nám mohl dopomoci k miminku a mě doporučila Estrozin
Máte s ním některá zkušenosti? Díky
@lizatko2 To uplně chápu, jak dnes si pamatuju, jak jsem u prvního jásala, že se mi LF prodloužila z devíti na jedenáct dnů, a ono neprodloužila, bylo to miminko 😀
@lizatko2 Tak nás nenapínej, lízátko 🙂 ❤👏
@janickazabicka ja uz mam poovulacni...ovulka byla v sobotu...tak mi vychazely i testy. Tak uvidis co a jak bude dal...zatim je graf v pohode.

@vendelinka08 to jo no prášek bych do něj nedostala ani za kus masa 😀😀😂