Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
kdyby alespoˇse člověk necítil tak mizerně a krvácení bylo třeba jen jeden den, že?
@vendelinka08 dekuju moc, taky se mi líbí 😁😍
Jinak to tvoje mě mrzí. Ale třeba to nakonec tak nebude. 😊
Teplota mi klesá vždy v den mesntruace, takže do posledního dne nic nevím...ale těhotně se rozhodně necítím...
@vendelinka08 a test uz jsi si delala?
@baketka no dle teplot zatim ani naznak. Ale mas tam prazdne kolecka.
@myjusiatko dělala jsem včera, 10DPO a nic...
@myjusiatko vstavala sem ted o dve hodiny driv nez obvykle, ale nikdy sem vyrazne rozdilny teploty nemela o ty dve hodky
@vendelinka08 teda to je graf, pane jo. Ja se pres 37 nedostanu i kdybych chtela 😀
Muj dnesni graf takto. Oba spocitali na 12.5. a 11.5. byl ovu pozitivní 😀
PS: Nezoufej myslim ze je to na dobre ceste 😀
@baketka ty ten graf mas teda taky zajimave, ale kdyby to nepotvrdil doktor tak bych rekla ze ovu ani nebyla. Jen se zeptam nemohl se treba splest? blby dotaz ale???
@myjusiatko prosim te co znamenaji teda prazdna a plna kolecka v grafu ??
No prave me to taky napadlo, ze se spletl...tak uvidim 🙂, ty prazdny kolecka znamenaji, ze bylo mereno za jinych podminek nez obvykle 🙂
@baketka jo aha tak to jsem nikdy nemyslela ze to je az takhle do detailu 😀
@janickazabicka ja mela vzdy po ovu vyssi teploty vzdy kolem 37 a vyse...a v den ms mi klesne a pak uz vim ze co nevidet ms prijde...v tomhle mi telo dava jasna znameni
@janickazabicka tak ted s tebou budu cekat..jak to dopadne...
@janickazabicka zatim to mas pekny 🙂, drzim pesti
@vendelinka08 tak to jo. Ale z dnešního rána jsem já trochu v šoku mrkni na můj graf. Jsem teprve 5 dpo to je na ms strašně brzo 🤔🤔
@janickazabicka Janičko, jedna teplota nic netznamená... z toho ještě graf neudělaáš... a klesání kolem 5DPO může být, nechci říkat nějaké naděje ohledně uhnízdění atd.... protože každá to máme jinak, ale uvidíme další dny... na ms je to u tebe brzy.... ale já už pomalu klesám.... 😒
@vendelinka08 to jo no jen jsem nikdy snad takový pokles neměla.
A jinak tvůj graf vypadá pořád dobře. Tohle bych úplně neviděla jako klesání uvidíš další dny. 😊
@mana_ tak hlavně jestli jste to zvládli dobre pojistit 😊
@vendelinka08 37.04 bych na pokles neviděla 😊. Nám to tenhle měsíc vyšlo a teplotu ke konci jsem měla 36.85 - 37.13 a jako na houpačce v tomhle rozmezí
@janickazabicka no tak jedině v tu nedeli večer že by to vyšlo...😊
hlen teda tentokrát nic moc...za to jsem zase extrémně citila bolestivý čipek jak tvrdnul...😞
@mana_ kolikrát když to člověk opravdu nečeká tak to tam je 😀
@janickazabicka no tak uvidíme...třeba bude😊
@mana_ jasny ted uz musime jen cekat 😀
@horvathova3 a mas nekde graf?

@janickazabicka graf skvělý...tak ted at nás překvapí..jinak já už mám bolesti zad před ms...ach jo...už cítím jak se zase období menzes přibližuje...