icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

janickazabicka
1. srp 2018

@naty2005 určitě vyzkoušej moc mne zaujali 😊

naty2005
2. srp 2018

@janickazabicka Ahoj, tak u mne graf dnes takto ,bricho na ms poboliva tak nejak prubezne

janickazabicka
2. srp 2018

Dobre rano holky u mě graf takto a test takto 😍😍😍 taky ji vidíte že jo??? Nemám halucinace z vedra?? 😁

naty2005
2. srp 2018

@janickazabicka to vypada nadejne moc drzim palecky,,,jsem zvedava jak to dopadne u me...

janickazabicka
2. srp 2018

@naty2005 taky moc držím palečky, pozitivní je ze se graf zase zvedá 😍

modrypitrisek
2. srp 2018

@janickazabicka ❤🍀❤🍀❤

naty2005
2. srp 2018

@janickazabicka moc moc drzim palecky aby ti to vyslo a byl mimisek ,no ja uvidim jak se to bude dal vyvijet,v 6 h. Jsem ji mela 36.7...a pak v 8.h. Uz 36.8..
Ale tu jsem nezapysovala,jen orientacne,,,valela jsem se jeste v pelechu. :D akorat me porad znervoznuje to pobolivani briska a vajecniku.. Obcas me tam doubne ale nijak se to nestupnuje. Jsem zvedava na zitrejsi teplotu,,ta pro me bude dulezita,zitra mam 21Dc a takhle byla ms ten minuly cyklus. Tak se bojim abych to nedostala.

svaska
2. srp 2018

@janickazabicka vidím, paráda. Graf krásný 🙂

janickazabicka
2. srp 2018

@naty2005 takhle nesmíš přemýšlet. Musíš myslet pozitivně. 😊
A jinak moc dekuju 😍

janickazabicka
Autor odpověď smazal
naty2005
2. srp 2018

@janickazabicka no :( ale bricho boli ,clovek ma strach no

vendelinka08
2. srp 2018

@janickazabicka Jani...moc a moc drzim vse co mam!!!! Ja proste verim ze se u tebe zadarilo!!!!

vendelinka08
2. srp 2018

Tak kontrola dopadla tak jak jsem cekala..tehu je v deloze..zatim zadne srdicko..musim cekat 14 dni a verit ze tam bude bude bit jako zvon!!! Ale uprime se tak bojim...

vendelinka08
2. srp 2018

@naty2005 naty...myslim ze ms se u tebe zatim nechysta...teplota ti sla nahoru...a ted zase to cekani...

vendelinka08
2. srp 2018

@janickazabicka myslim ze carka bude jeste vice videt az test zaschne

naty2005
2. srp 2018

@vendelinka08 ano to cekani 🙂

vendelinka08
2. srp 2018

Nechci uz znovu zazit..aby mi doktor oznamil..ze tam srdicko neni....to bych ted asi nedala....Jani a z tebe jsem ted uplne na mekko...mam slzy v ocich..zase ty hormony..

janickazabicka
2. srp 2018

@vendelinka08 dekuju zlaticko i za to že jste tu všichni věřili se mnou.
Já ty slzy v očích měla také. Ted jak to zaschlo úplně tak je tam dusík ale stále oken viditelný i když méně trošku.
Ale nejvíce mě těší to ze čárka už tam byla vidět ještě než se udělala plná kontrolní čárka 😀
Teď už jen věřit že vše bude v pořádku. A čárka bude sílit 😍
Zlati a neboj za 14 dni bude i 💗 krásné bít. A vše bude v pořádku. Musíš věřit jako věříš u mě 😘😘😘

vendelinka08
2. srp 2018

@janickazabicka Jani...dekuji..budu verit!!! Tentokrat to vyjde....

naty2005
2. srp 2018

Holky jak prezivate to vedro? Ja asi umřu 🙂

janickazabicka
2. srp 2018

@naty2005 no u nás i trochu zapršelo ale stejně 34 stupňů. A doma máme 31 hrůza

vendelinka08
2. srp 2018

Ja to take moc dobre nedavam...snazim se byt spise ve stinu nebo jsem doma a odpocivam...az ted vecer je trochu lepe...u nas neprsi temer nikdy...takze silene

vendelinka08
2. srp 2018

@janickazabicka Jani a jak se citis?

janickazabicka
2. srp 2018

@vendelinka08 zlaticko jde to, akorát mám teda pořád nějaký hlad. A trochu mě tlačí podbřišek a sem tam cítím prsa. Jinak úplně v pohodě. Ale jsem zvědavá na zítra taková nedočkavost a zároveň obava aby všechno bylo v pořádku 😊

naty2005
2. srp 2018

@janickazabicka budu drzet palecky at carka jen hezky sili

janickazabicka
2. srp 2018

@naty2005 dekuju moc jsem opravdu v napětí ale moc se těším 😍👶

naty2005
2. srp 2018

@janickazabicka verim ze to bude jen a jen dobre,no me pekne boli v krizi a jakoby v trislech,uz me unavuje ze mi porad neco je..jsem si dala aspon neco na nervy 🙂 udelala jsem strechu. 🙂

vendelinka08
2. srp 2018

@janickazabicka Jani..ten hlad mivam take..vsak vis..mela jsem ho jeste nez jsem mela pozitivni test...ted obcas take...Jani..ten strach mame asi vsechny...takova obava aby bylo vse v poradku...chci myslet pozitivne..ale jsou chvile kdy jsem uplne hotova a desim se ze by me cekala znovu revize...

janickazabicka
2. srp 2018

@vendelinka08 jasný no to chápu, mě teď prozatím bude stačit když uvidím testik sílit. A pak se můžeme posunout dál aby byla bublinka tak kde ma být a hlavně aby bilo srdíčko a bublinka v pořádku.
Pořád se uklidňuju tím že mi ta kartářka předpověděla že do půl roku otehotnim a že to bude zdravá holčička. A to mělo být nějak do konce srpna. Tak doufám že tohle je ono. 😍

naty2005
3. srp 2018

Dobre rano holky,,tak u me to zaclo byt jak na houpacce. Zadna slava. Moc sanci tomu teda nedavam :( :( :(

Strana