Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@petula.bir no mě 14 dní před tím než jsem to měla dostat boleli prsa a týden před tím podbřišek. Úterkem to skončilo. Tak mě to trochu jako vyděsilo no že to zmizelo ty příznaky. Včera a předevčírem jsme měla lehké tlaky chvíli a teď už nic. Je to celé nějaké divné
@dendasubaristka
Mám to podobně 😂
Říkám si co se má stát se stane. Pokud je miminko zdravé tak toto všechno je jen spojené s těhotenstvím a vše je a bude v pořádku. Pokud ne tak odejde s ms 😕
@petula.bir já vím no. Ale tím že mi nevyšel ani zatím pozitivní test tak ani nevím jestli jsem těhotná a můžu doufat jedině co mě může teda uklidnit je ta teplota teď 🙂 no necháme se překvapit 🙂 držím palce 🙂
@dendasubaristka
Tak nějak, já taky doufám, že teplota půjde nahoru. Držím pěstičky
Ahoj holky dávám svůj graf dva dny mě tam chybu nebyla sem doma a nějakých 13dc byl hlen a cejtila sem podbrisek ale teploty mě přijdou moc nízké a ještě k tomu dnes spadla dolů :/ asi ovu nebyla že. Přitom kdyz sem zkusila zadat do těch chybějících dnů bt 36,3 tak mě to vyznacilo ovu 15dc ale přijde mě to divný
@petula.bir Peti, paráda. Pokud budeš mít zítra (ve cca. stejný čas kdy měříš) alespoň 36,60 (ne méně), tak se tím dle metodiky potvrdí ovulace (jakože už proběhla, někde kolem 20-21.DC). To by pak znamenalo, že menstruace jistě nedorazí 30.DC, ale později (anebo vůbec ;) 🙏). Testovala bys nejdříve 34.DC, to už by mohl být spolehlivý výsledek.
Já se tu moc nesdílím se svým příběhem, ale jsem na tom nyní podobně, ovu teprve očekávám. Ovu mívám nejčastěji kolem 15-18.DC , už jsem ale taky měla i později, třeba ve stresovém období, nejlepší je nespoléhat na konkrétní den. Hlen mám tentokrát takový podivný, jednou jo, jednou ne, ale dneska jsou chutě na maximu 😍 Takže on ten folikul dříve či později praskne (anebo už praskl a na teplotě se to brzy projeví).
@natlinka27 Z bazálních teplot se určuje ovulace jako první teplotní vzestup (první vyšší teplota) po šesti předcházejících, které byly nižší, než ta sedmá. Ty máš k tomuto málo teplot, proto aplikace reagovala tak, jak reagovala. Možná ovu proběhla, ale nemůžeme to jistě potvrdit, když je tak málo měření. Naty, zkus se sledovat dál a ona se někde ukáže 🙂 Nedávno jsem si na Tebe vzpomněla a chtěla Ti napsat, jestli "už náhodou", tak vidím, že ne... ale náš čas přijde, holky ♥ 🌷
@hermij minulý měsíc sem se nesledovala tak sem si říkal že teď zase zkusím a přesně tak každá znás se dočká 🙂
Holky pomoc. Včera 36,9. Jak jsem psala,ale dneska 36,6. Může o být o tom že jsem se měřila o hoďku dřív? Jedeme na výlet,tak jsem tak vstala no jinak to nešlo. Kolísalo to tak někomu když byl těhotný na začátku úplně? Nebo prostě nejsem.
@dendasubaristka ukaz graf,abych videla kolikaty DPO jsi...jeden pokles nic neznamena.Nejsme roboti. U mereni o hodinku drive bys mela pricist 0,1.
Ahojky holky 🥰
@hermij
Ovulace potvrzena 21DC 😂 Koukala jsem ty tam máš pokles ale zase jsi měřila o 2.h dříve někde jsem cetla, ze se ještě muže dělat ta regulace teploty. Je to o cca 0.1st za každou hodinu buď plus nebo minus. Já hlen ani nic takového nezkoumam, mám umělé nehty tak to nechci kontrolovat protože v prstech nemám takový cit a nechci si ublížit. Pokud je chuť tak šup šup na přítele nebo manžela 😂🙈 Jinak nebo to dostanu 30DC jako minuly měsíc a na testech duch. Teď si říkám, ze testovat nebudu ale vím, že budu 🙈😂 27.9. se s přítelem bereme tak ať vím, na čem jsme 😂😂😂😂 a divím se sama sobě, že jsem tolikrát otěhotněla 😂 když mám ovulaci tak pozdě a LF krátkou.
@natlinka27
Ahojky, musíš měřit každý den ve stejnou hodinu a stejným teploměrem. 🙂
Já teď měla ovulaci 21DC z 29DC tak uvidíme zda se zadaří :-/ zkoušela jsi třeba ovulační testy?
@dendasubaristka
Ahojky, mohlo to byt i tím, ze jsi vstala o hodinu dříve nebo to byla třeba zima v noci (my tedy ještě spime s otevřeným oknem ale už to na dlouho nevidím) někde jsem četla regulaci teploty když měříš o hodinu dřív máš přidat 0.1 ať se jako dostaneš na svou teplotu tu dobu ale je dobré to pak zapsat do grafu 🙂
Ještě neházej flintu do žita, dokud nedorazí ms je vždy šance 🙂
@petula.bir @petula.bir já měřím každý den ve stejný čas ale prostě ty dva dny sem. Vynachala kvůli tomu že jsme byli pryč ale jinak ovu taky sem měla převážně 20-25dc ale někdy se stalo že vůbec nebo byla 18dc a dnes takto tak sem na to zvědavá
@natlinka27
Aha 🙂 já teď zkusila i ovulační testy a krásně mi to ukázalo 🥰 uvidíme jak to dopadne 🙈😂
@kocila no já grafy už nedělám. Dělávala jsem pravidelně,ale teď už ne. Mela jsem to dostat v úterý a od té doby nic. Vždy mám cykly 28 dní přesně nikdy žádné zpoždění. A ovulaci 14-16 den. S tím že teda jsme mívala o menstruaci vždycky pod 36,4. No a tím že jsem měla zpoždění jsme se včera změřila a měla jsem 36,9 a dneska 36,6. Ale měřila jsem o hodinu dřív no.
@petula.bir no špinění lehké co jsem měla i končí. Takže čekám co bude 🙂
@petula.bir tak to já asi před rokem dělala ukázal jednou a pak už Neukázal i když ovu byla po potvrzení utz tak sem se na to vykašlala 😂
@petula.bir držím palečky aby se zadarilo 🍀😉
@dendasubaristka zkus tehu test a uvidis, ale pokles skutecne muze znacit blizici MS, taky mam teplotu do MS vysokou (36,9, 37)a v den MS mi teplota takhle spadne...at je to cokoliv, dokud neprijde MS nadeje je
@petula.bir Peti, super 👍🙏💃 Mám z toho radost. Hlavně netestuj zbytečně brzy.
@dendasubaristka Ze dvou teplot bohužel nelze vůbec dělat závěry :( Holt uvidíš, zda dorazí či nedorazí krvácení ;)
Díky holky zatím nic. Čekám. A v pondělí volám kdyžtak na gyndu
@dendasubaristka
Já mám normálně 36.6-36.7 po ovulaci a v den nebo před ms klesne na 36.4 Vypadá to, ze se ti to rozjede ale snad ne, teploty jsi měla krásný 🥰
@natlinka27
Tak uvidíš co ukáže další měření 🙂
@hermij
Taky z toho mám radost. Kolikaty den si myslíš, ze by se mohla teplota zvedat, aby si už mohla něco myslet? 😂😂😂🙈 v těhotenství jsem měla maximálně 36.8-37.0 víc snad nikdy ne. Měřila jsem do doby pozitivního testu. Poté už ne 😂 Držím ti pesticky, aby už nám to vyšlo 🥰😂
@petula.bir hele je to nějaké divné celé. Teď už mi začal normální výtok bílí. Takže v úterý v den ms jsem chvíli zakrvacela, středa lehounce špinění,čtvrtek špinění,pátek špinění ale takové spíše výtok lehce do hněda a dneska už mi začíná normální výtok. Vůbec nevím co si myslet. Tím že jsem člověk který má cykly přesně na den a krvácení první den takové že musím lítat i v noci. Zítra změřím zas a uvidím co bude no. A v pondělí zavolám na gyndu.
@dendasubaristka
A co ten test? Nebo až prijedes domu tak si zajit na krev jako samoplátce? Ta tvoje ms je nějaká divná. Nemůže to byt stresem nebo jak se na to tolik upínáš - mám to nějaký měsíc stejně 🙈 kdy proste si říkám, ze jsem těhotná a ms se mi oddálí klidně o 3-4.dny. Vždy jsem si udělala test a byl negativní, hodila jsem se do klidu a ms přišla.
@petula.bir jako já za tu dobu co se snažíme už si myslela celkem hodnekrat že jsem a vždy menstruace došla. Nikdy jsem neměla zpoždění. Jediné kdy jsem měla tak když jsem v prosinci našla pozitivní test,ale pak to odešlo. A menstruace přišla. Ten test zkusím asi v pondělí dřív se do lékárny nedostanu. A třeba mě gyndarka vezme hned 🙂 správně by se měl stejně tet dělat nejdřív týden po vynechání. A plno mým známým test ani neukázal a pak zjistili až na gynde že jsou. Jako mě napadlo jestli to v úterý nebylo to nidacni krvácení. Jako těžko říct no. A ještě k tomu stresu jak jsem právě začala v úterý krvácet tak jsem to brala že jsem to dostala a těhotná nejsem. Takže kdyby to bylo stresem a tím že jsem si řekla že jsem to dostala tak musel odejít tak by krvácení pokračovalo. Smířila jsem se s tím že to mám obrecela to že zase nic a šla pro tampony,než jsem za půl hodku došla bylo skoro po všem a pokračovalo to tak jak jsem psala do večera jsem lspinila atd.
@petula.bir Peti, jak jsem psala, netestovat dříve, než 34.DC. Zbytečně bys viděla duchy, falešnou negativitu/pozitivitu apod. 34.DC už by měl být výsledek dostatečně spolehlivý. Těhotenské křivky jsou různé. Teplota se může zvednou okamžitě po ovulaci a již se drží, anebo vidíme tzv. trifázickou křivku, kterou asi myslíš. Pokud zbytečně nechceš plašit, tak už neměř, ovu víš, těhu se dozvíš :D Záleží na Tobě ;)
@hermij
Dobře, cca 34DC budu testovat 😂 měřit budu i dál ať vím pro příští měsíc 🙂 Spis si ale myslím, že to dostanu. I když chvilkama si říkám, ze by se mohlo povést. Necháme to osudu 🥰
@dendasubaristka
Je to divný, nemohla jsi třeba prochladnout nebo něco? Jsem na tebe zvědavá 😂🥰
@petula.bir nene nevím o tom 🙂 prochladnutí by znamenalo co? 🙂

@dendasubaristka
Přesně tak, počkej po víkendu, užívej klidu na chatě a šetři se 🥰
Já začínám mít PMS 🤨 pidi nevolnost a citlivější bradavky 😂😆