icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

petula.bir
27. srp 2019

@kocila
Děkujeme 🥰🥰🥰
Styk byl i 18.DC ale tak nějak napůl ale jak se říká - stačí kapka 😂

meliname
27. srp 2019

@petula.bir Tak to je super. 😊 Ovulace u tebe každým dnem 😊 já si BT měřila naposledy v sobotu. To jsem měla 37. Teď jsem 13DPO takže zítra (pokud se mi ovu neposunula) by měla MS dorazit. Počítám s tím, jelikož už 5 dní špiním. Sice docela málo, ale raději si naděje dělat nebudu

petula.bir
27. srp 2019

@meliname
Test jsi nezkoušela? ☺️🙈 myslím, ze těch 13DPO už by mohlo byt něco vidět 🥰

meliname
27. srp 2019

@petula.bir nn nezkoušela 😊 je docela divné, že ze začátku snažení jsem hned testovala, ale teď se mi nějak nechce... Nechci zase vidět jen / 😏 každopádně doufám, že aspoň se mi podaří nějak podpořit druhou fázi cyklu😶

petula.bir
27. srp 2019

@meliname
Já myslím, že tam bude 🥰 a budeš testovat za 2-3.dny? Teplota co jsi psala by tomu odpovídala si myslím 😂

Jinak já jsem si objednala v pátek ovulační teploměr u dr.max a ještě nepřišel, dala jsem, ze si ho vyzvednu v lékárně 😳 nechápu ... když jsem tam volala tak prý tam bude dnes (cca 12.00) a můžu si přijít až přijde sms - zatím nic nepřišlo 🤔 asi objednám jinde :-/

meliname
27. srp 2019

@petula.bir asi možná jo, protože by to znamenalo zpoždění 😊 a jaký teploměr sis objednávala přímo na bazálku nebo jen digitální?

petula.bir
27. srp 2019

@meliname
Přímo na měření bazální teploty, oblezla jsem všechny lékárny a nikde nemají a protože Maxe mám nejblíž zkusila jsme to tam a koukám asi chyba

meliname
27. srp 2019

@petula.bir já si taky tuším 2 x nechala poslat s Maxe zásilku a naštěstí vždycky zboží bylo k vyzvednutí. Trvalo to cca 3-4 dny

petula.bir
29. srp 2019

Ahoj holky 🥰 jak jste na tom? Já mám už po ovulaci tak teď jen čekat ❤️
Jen nevím co jsou ty prázdné čtverečky 😂🙈

kocila
29. srp 2019

@petula.bir dle záznamu krivky asi ovulace neprobehla a zaroven to je duvod,proc ti aplikace ovulaci zpětne nespocitala.Teplota 13DC je dost nizka. Zda se, ze se jedna o anovulacni cyklus (soudím dle teplotniho zaznamu).Vim,ze jsi mela ovulacni test pozitivni,ale to bohuzel neznamena a nezaruci,ze ovulace skutecne proběhla...Zvlastni ctverecky jsou asi z dubodu casu zaznamenani hodnoty (traba jsi teplotu zadala po 1hodine od stanadrniho casu a vyhodnotilo ti to jako naplatny zaznam (podezrely)

petula.bir
29. srp 2019

@kocila
Ahoj, no tak je pak jasný ty čtverečky 🙂 aplikaci jsem si stáhla před cca týdnem a teolotu zapisovala dopoledne všechny a pak už normálně po měření kdybych náhodou usla ať to nezapomenu.
S tou ovulací je to zajímavé. Uvidíme, příští měsíc stejně pujdu na gyndu nebo CAR :-/ ale včera mě bolel spodek a dnes už v pohodě ... uvidime, příští měsíc co řekne doktor 😂

hermij
29. srp 2019

@kocila @petula.bir
Anovulační cyklus je předčasný závěr. To by bylo kdyby nedorazila ovulace, ale došlo ke krvácení podobnému menstruaci. Dokud tedy nenastalo ani jedno, tak prostě cyklus běží dál a ovulace stále může dorazit. Jinak ale souhlasím, že ovulaci ze záznamu nelze vyčíst/potvrdit. Ta dnešní teplota třeba je hodně pěkná, vysoká, tak že by? ... Uvidíš, Peti 🙂

kocila
29. srp 2019

@hermij ano souhlasím,ze ovulace muze jeste probehnout... treba ma Peta delsi cykly

kocila
29. srp 2019

@petula.bir rozhodne doma pojistete...
Jak dlouho se snažíte o miminko?

petula.bir
29. srp 2019

@kocila
Ahojky kočko, v únoru jsem byla na revizi (10tt) od té doby to nějak neřešíme, proste spolu spime a říkáme, ze uvidíme. Minuly cyklus duch - přítel byl nadšený ale pak opoždění 3.dny a ms. Tak teoreticky 7.mesic.
@hermij
Uvidíme no :D
Normálně mám cyklus 29-33 po té revizi

janickazabicka
29. srp 2019

Ahoj holky ani nevím jestli jsem vám psala tak po 66 dnech jsem dostala ms. Takže jedeme nové kolo. Dnes jsem již 3 dc. Tak doufám že si tělo teď řádně odpočinulo a bude silné na novou bublinku 😘🤗

petula.bir
29. srp 2019

@janickazabicka
Kočko, vítám tě zpět 🙂 Teď to určitě vyjde ❤️

vendelinka08
29. srp 2019

@janickazabicka Jani, tobe to preji ze vseho nejvice..myslim na tebe...at uz se u tebe mimco zakukli...

kocila
30. srp 2019

@petula.bir je videt, ze se obcas zadari (duch atd.),takze ovulujes, jen mit stesti a podari se...
Zacala jsi sledovat ovulaci pomoci BT, ta ti hezky ukaze,kdy presne ovulujes a zda mas dostatecne dlouhou dobu pro zahnizdeni embrya po ovulaci (chtelo by to alespon 10-12dnu), coz se dozvis az po namereni celeho cyklu..drzim pesti,at se zadari

kocila
30. srp 2019

@janickazabicka tak směle do noveho mesice...
Vim, ze se snazis dlouho, podstoupili jste s manzelem uz nejake vysetreni?Z vlastni zkusenosti vim, jelikoz jsme s manzelem snazili pres rok, tak je lepsi se po delsi dobe nechat poradne vysetrit-oba partneri. Ackoliv mam prvni dite spontalne, tak druhe by se ASI nikdy nepodarilo prirozene ( nic neni 100%), ale to ukazaly az detailni testy, jinak vse vypadalo v poradku, BT grafy ukazkove, hlen, ovulacni testy sedely ke grafum,6mesicu cviceni Mojzisove,hormonalni profil OK...atd...a to nemluvim o tom,kolik tisicu vytelo z okna za preparaty/vitaminy pro nas oba...
To jen ma zkusenost, jinak tez drzim moc palce at to vyjde

petula.bir
30. srp 2019

@kocila
Ahojky, no nyní podle ovulačních testů jsme měla ovulaci 20-21.DC a cyklus mám 29-30.dnů
Tento test jsem měla minulý měsíc cca 5-6.dnů do ms pak jsem to dostala. 😢

kocila
30. srp 2019

@petula.bir pekny doušek..skoda ze nevyslo..
A jak vypada dnes teplota?stoupla?

petula.bir
30. srp 2019

@kocila
Ano, dnes 36.6 včera 36.5

kocila
30. srp 2019

@petula.bir To je dobre,ze stoupa. Mer dale a obcas sem hod graf at na nej koukneme a muzeme zhodnotit

dendasubaristka
30. srp 2019

Holky chci se zeptat. Měla jsem to dostat v úterý. Ráno jsem jen chvíli zakrvacela pak spinila už jen během dne. Celou středu nic jen špinění světlé jen při utření na záchodě. A včera to stejné. Jen kolem oběda zas takové lehké zakrvaceni světle a od té doby nic. Test byl včera ráno negativní,ale vím že to může být a teplota byla ráno 36,9. Ta teplota může být taková pokud bych byla těhotná? Díky

petula.bir
30. srp 2019

@kocila
Určitě 🥰 moc děkuji ❤️ Minulý cyklus jsme měla po ovulaci 36.6-36.7 - uvidíme za par dnů jak na tom budeme 🙂 ale řekla bych, že ovulace byla začínám mít PMS - po revizi to mám každý měsíc 😂🙈

petula.bir
30. srp 2019

@dendasubaristka
Ahojky, měříš BT pravidelně? Teplota 36,9 je super, pokud nemáš nějaké nachlazení nebo nemoc. Počkala bych dva, tři dny a udělala test znova 🙂

dendasubaristka
30. srp 2019

@petula.bir já merivala pravidelně 🙂 měla jsem vždycky při menstruaci 36,4 a tak. Snažíme se už 3 roky a v prosinci se nám povedlo ale odešlo to,tento měsíc jsme se snažili celkem dost. Minulou středu my gyndarka řekla že mám vysokou sliznici. A od té doby to mám takhle no. A právě tím ze mám jakoby 3 dny kdy jsem to měla dostat a děje se to co se děje tak jsme si změřila teplotu a nevěděla jsme jestli 36,9 je dostačující kdybych byla.

petula.bir
30. srp 2019

@dendasubaristka
Počkala bych opravdu dva tři dny a udělala test znova. ALe pokud doktorka viděla vysokou sliznici, teplota 36.9 (já měla 36.8 a těhotná jsem byla) tak je to na dobré cestě. Napadlo mě, co ještě zajit třeba na krev jako samoplátce? X-krat jsem tu četla, ze se někomu těhotenství na testu ukázalo až okolo 6tt 😂

dendasubaristka
30. srp 2019

@petula.bir fakt? Tak to mě těší 🙂 já se bála že 36,9 je málo 🙂 krvácení a špinění jsem četla že je taky normální a já celou dobu mám pravidelnou ms. Nikdy to co mám teď jsem nezažila. No a s tou krví no vím o tom,ale jsme teď na chatě,takže pokud to přes víkend nedostanu volám na gyndu 🙂 no ale jsou to nervy čekat no. Tím že spinim tak radši se šetřím kdyby bylo něco špatně ať to nepokazim a udrží se to 🙂

Strana