Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@hermij
Ahojky, no jasná jsem jak na sebe pořád koukám 😂😂😂🙈
už mi to spadlo na 36.8 ☹
Říkám si, ze u syna jsem měla největší teplotu 36.8 jinak před ms mám 36.5 max 36.6 pak padá na 36.4 a přichází ms 🤔
Jako asi tu ovulaci budu mít posunutou pořad. U syna jsem měla týden a něco rozdíl a u dcery ne, neřešila jsem to a to jsem přesně týden přenášela. Nechápu, že v dnešní době to počítají tak jako za krále Klacka 😂😂😂 a pokud normálně ms nepřijde, řeknu tedy, že korigovaná ms byla 15.8. 😂 snad bude vědět a nebudu mu to muset vysvětlovat. Ale dneska je mi nějak divně, jako jinak divně než minulé dny 😂 takové to chvění, spodek už lepší ...
Říkala jsem, ze bych přestala měřit, jen mě to stresuje a ráno přítel “zlato, vstávej nastává tvá intimní chvilka s teploměrem” 😂😂😂😂
A jinak “taky jsi jasná” 🥰🥰🥰🥰
@hermij
🤔🤨🧐
Aby to nebyla nějaká chřipka ale nic mi není, necítím se nemocně akorát je mi větší teplo 😂🙈
@petula.bir Není podmínka, aby byly v těhotenství teploty nad 37°C, prostě jsou jen vyšší, než ty předovulační. Uvidíš 🙂 A klidně s měřením přestaň. Ovulaci máš potvrzenou, víš, že jsi dnes 7.DPO, testovat můžeš 12.DPO a od toho termínu může či nemusí dorazit MS 🙂 Myslím na Tebe a moooc Ti to přeju 🙂
@hermij
Strašně moc děkuji 🥰 ani nevíš jak moc jsi mi pomohla a vše vysvětlila. A jak jsi na tom ty? Klidně sz, pokud nechceš psát veřejně. Ano, budu testovat raději až minimálně 12DPO - testy mám nakoupené 😂🙈
@petula.bir Já mám doma asi 5 testů 😝 Byla akce v Dr. Maxovi 😂😂 Ale u mě je ještě brzy, měla jsem ovu necelý týden po Tobě, takže budu vědět až v půlce měsíce.
@hermij
Heeej to jako není fér 😂 včera jsme byla v maxovi taky a žádná akce nebyla 😂🙈
Dnes mám 29.DC tak dnes či zítra bych to měla dostat - kdybych nevěděla kdy byla ovulace. Ale myslím, že mě už asi ms nedorazí dnes 36.9 🤣 2.dny je mi víc divně než normálně po ovulaci 😂 a přítel, ze mám jebáků jak puberťačka - celou bradu.
Tak to jsme taky zvědavá jak dopadneš 🥰
Ahojky, já mám pořad nějak studené nohy a bolí mě spodek jako kdyby to mělo každou chvilku přijít 😕 Dnes 30DC 😕
@aselluska
Ahojky já mám graf ff, lépe se v tom orientuji 🙂
@petula.bir Mě to příjde stejně čitelný 🙂, asi proto že dělám s grafy i v práci :D akorát je to trochu jiné téma :D
@aselluska
Aha, tak pokud se v tom orientuješ ty tak jedině v pořádku 😂 já jsem slepá, nic bych tam nevyčetla 😂 ty jsi už 13.dnů po ovulaci?
@hermij
Ahojky, prosím tě když jsem se dnes vzbudila v 5.00 zmerila jsem se a měla jsem 36.6 pak jsem chvilku usla a vzbudila se na normální měření v 6.20 jsem měla 36.8 jakou hodnotu mám brát? Asi tu nižší, co? 😢
@petula.bir Já bych zvolila tu vyšší, bližší Tvému běžnému času. Sice nešlo o spánek nad 3 hodiny, ale usnula jsi a tělo v podstatě ani mezitím nebylo v pohybu (max WC). Takže jsi zůstala stále "na bazálu".
@petula.bir Dnes 12 DPO, ovu bolest byla 12DC, o více než týden dříve, protože jsme měli jet na dovolenou, moje tělo má jiné plány 😀
@hermij
Paráda, jen jsem se přetočila a během 10.minut usla, nesla jsem ani na wc nic. Ale tím lip 😂😂😂 pořad jsem na 36.8 až 36.9 při 30DC snad to do pondělí nepřijde asi budu testovat pondělí úterý - jsem strašná 😂
@aselluska
No, asi tak nějak - já cyklus 29-30dnů a ovulace až 21DC 😂😂😂 tak teoreticky už bych to měla dostat ale jsem teprve 9DPO Tělo si s námi hraje a strašně se směje - tedy alespoň mě ano 😂🙈
Holky pomoc :D už silim. Má zpoždění 11 dní. Krev mi doktorka vzala 7 dní zpoždění a byla negativní. Podle ultrazvuku tam taky nic není. Jen hezky vysoká sliznice.Necítím ani že bych to měla dostat,ale dneska teplota 37. Já to nechápu a celou dobu co jsem to měla dostat a mám zpoždění nesla teplota prostě pod 36,6. Fakt nevím co si o tom myslet. Pak mi jedna paní psala že byla těhotná dokonce i s negativní krví. A já našla ve čtvrtek ducha na testu. Takže nevím.
Příště mi to nedá já nevím. Nikdy jsem zpoždění neměla a do toho ty vysoké teploty. Nevím co si o tom myslet.
@dendasubaristka pokud od ctvrtka test sili, tak tehotna jsi.Pokud test je negativni,tak tehotna nejspis nejsi a muze se jednat o hormonalni nerovnovahu...co ti rekla lekarka?
@kocila no od čtvrtka jsem test nedělala udělám příští tyden. Tím že jsem si udělala test a byl duch a pak mi gyndarka řekla že krev negativní tak jsem brala že asi nejsem,dnes mi ale ta teplota takhle vyskočila,tak jsem s toho celkem v rozpacích. Udělám test v týdnu pro jistotu a uvidím. Lékařka mi víceméně neřekla nic. Ze mam počkat měsíc jestli to nedostanu samovolně. Ale vytok je i hodně hustý bíly no
@dendasubaristka no preji ti,aby se tahle záhada vyresila co nejdrive..to je trapeni,kdyz clovek nevi na cem je...
Ahojky, hlavně se mi nezdá ten přístup lékařky, aby řekla, ze má měsíc čekat na ms a napíchal ti ani vyvolávačku 🤔 mě ji doktor vždy pichnul když jsem měla cyklus delší než 35.dnů - pokud ms do 14.dnu nepřijde je to těhotenství. Injekce neublíží miminku spíše mu pomůže pokud tam je.
@petula.bir no pokud nepřijde do 14 dnů tak v tu dobu bych měla vlastně další má. Takže to b,ch byla 2 měsíce bez ní. A to těhotná už každopádně být musím.
@dendasubaristka Je zbytečné cokoliv píchat a hlavně nepřesné hovořit o "zpoždění", pokud vůbec netušíš, zda již došlo k ovulaci 😖. Téměř jsi se nesledovala a neměřila. A nyní tu panikaříš :( Pokud se nesleduješ a neznáš průběh svého cyklu (na žádné předchozí záznamy se nikdy nedá spoléhat, každý cyklus má svůj individuální průběh a stres to vše jen zhoršuje), tak zkus věřit svému tělu a vyčkat. Bez ovulace nedorazí ani menstruace a ani neotěhotníš. Menstruace následuje cca. 10-16 dní po ovulaci. Takže nejde o zpoždění menstruace, ale zpoždění ovulace. Pokud dostaneš injekci na vyvolání menstruace, tak dorazí pouze spádové krvácení, žádná MS, vůbec ničemu to nepomůže :( Snad ovu už dorazila (v posledních dnech), anebo vrzy dorazí ❤
@hermij no podle příznaků které mám vždy při ovulaci, jsem ovulaci měla 14-16 den cyklu. Odpovídá tomu i vysoká sliznice že ovulace byla. Proto řeším co se mnou je.
@petula.bir dneska jsi 12DC, takze uz budes vedet,zda se zadarilo,to uz bude duch..drzim palce
@petula.bir Zkusíš zítra testovat? Z ranní moči se uvádí nejvyšší spolehlivost... držím pěsti 🙂
@dendasubaristka Protože se metodám založeným na sebepozorování (tzv. fertility awareness methods) věnuji již několik několik let, tak bohužel z vlastní praxe nevěřím, že ovulace proběhla. To by se již dávno dostavila MS, anebo prokázalo buďto normální či mimoděložní těhotenství, anebo proběhl spontánní potrat. Prostě něco. Projevy, které se při ovulaci objevují (pobolívání podbřišku, napětí v prsou, tažný hlen, apod.) se mohou objevit i jen v případě, že hladiny estrogenů kolísají a tělo se k ovulaci chystá - z nějakého důvodu k ovulaci v té chvíli nedojde, i když se příznaky již objevily. Ovulaci by potvrdila až bazální tělesná teplota, která bez váhání skočí po ovulaci nahoru nejméně o 0,2°C.
@hermij no takže prostě počkám do menstruace no. 🙂
@petula.bir uvidis jak se citis na test..jestli standardne pred MS spinis, muze se blizit,ale dokud se MS nerozjede poradne,tak neni nic ztraceno (zeny i pri tehotenstvi muzou v tobe MS spinit),nicmene posledni teplota zatim prizniva neni,ale jeden pokles nic neznamena, pokud opet vyskoci...jsou to nervy, znam to a dokonce si clovek muze vsugerovat i těhotenske priznaky- prosla jsem tim samym...
Přesto drzim palce,at tento mesic je vitezny a pokud ne tak ten dalsi...
@dendasubaristka nevez hlavu, pokud by MS nedorazila do 60dnu, asi bych sla k lekari na vyvolavcku,at se muzes zacit snazit..drz se👍

@petula.bir Peti, Ty jsi jasná :D 😅😍🙏 Já jsem se dneska taky vyšplhala nad 37 a cítím chvění podbřišku, ale to může být... jen tak :D Takovýmto symptomům nic nepřikládám. Ale zvracení, to už je jiná 👍 Moc moc držím palečky. Když to klapne, tak bych ráda upozornila na korigované měsíčky. Znamená to, že hlásíš GYN upravený termín MS podle toho, kdy byla ovulace. Kdybys nahlásila 8.8. jako 1.den MS, tak bude na UZ miminko menší, protože stáří určují kalendářně, většina doktorů nepřihlíží k ovulaci, prostě nás mají za roboty s ovulací 14.den cyklu ☹ Ty bys měla nahlásit 15.8.2018 jako první den MS, tak se nestane, že by určili špatně stáří. K početí dochází při ovulaci, ale v medicíně se těhu počítá +2 týdny (od MS), což víš, ale ovulaci 14.DC má jen 30% žen... měli by si to konečně uvědomit :D