icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

hermij
16. zář 2019

@juliemichal Napíšu soukromě.

petula.bir
18. zář 2019

@juliemichal
Ahojky, měla jsem to taky tento cyklus a ovulaci jsem měla 21DC a ms přišla 32DC (cyklus nám nirmalně 29-30DC)
Nyní jsem 10DC tak uvidíme tento měsíc 🙂 ovulace mi vychází až po svatbě tak by se mohlo zadařit. Budu pořád měřit a dělat ovulační testy a uvdíme ale říkala jsem, ze miminko až po svatbě 😂 tak se toho drží 😂

hermij
18. zář 2019

@petula.bir Peti, tak ať se daří v nové etapě života ♥

juliemichal
19. zář 2019

tak takto pokračuji 😀 😀

@petula.bir ahojky no tak to je fakt to by se tento cyklus mohlo zadařit,když máš ovu až po svatbě,nový start života tak možná to bude krásná zprávička ♥ ♥ a gratuluji ♥ ♥ a držím palečky aby jsi co nevidět našla // na tt ♥

kocila
19. zář 2019

@juliemichal no zatim zadny posun,nezbyva nez merit dale, to je pech kdyz clovek potrebuje aby telo slapalo...holt ted ti telo trosku stavkuje,ale jeste je cas,jsi 23DC,to neni zadna hruza..treba folikul uz roste a clovek o tom nevi...drzim moooccc palce👍

juliemichal
19. zář 2019

@kocila no tak to ano to je taky možné,že folík roste a bude ovu později 😀 ale fakt teď žádná sláva 😀 😀 a děkuji nebo ať už konečně dojde ms hah 😀 😀 nevím jak jí vyvolat 😀 😀

kocila
19. zář 2019

@juliemichal ono pokud se neuskutecni ovulace,nenanstartuje se druha faze cyklu(lutealni faze),ktera konci po poklesu progesteronu menstruacnim krvacenim...tak funguje cyklus..
Da se jeste MS umele vyvolat injekci,ale na ni bych sla az tak 60DC,abys mohla zacit novy cyklus...je to posledni reseni,lepsi je kdyz to probehne bez zasahu prirozene...nevim jak hodne nedockavas jsi...

juliemichal
19. zář 2019

@kocila no asi tak hodně haha haha 😀 😀 chci přejít z nemocenské na nemocenskou 15ctky skrz mých zad nemůžu dělat nebo skončím na vozíku,to mi řekla právě mudra.ale pozitivum na tom je,že dnes se mi objevil bílý hlen a když si ho dám mezi prsty tak se trochu natáhne.tak nevím jestli to je skrz blížící se ovulace?a teda proč mi dr řekl,že mám anovulační cyklus?přece u toho cyklu nemůžeš mít ovu 😀 😀 ale zase pak nechápu jak by mohla dojít ms,ale budu se držet toho,že ten hlen je před ovu a nakonec stejně dojde,ale o dost později,ale zase tím pádem by to nemohl být anovu cyklus nebo jo? 😀 😀 ježíš já se v tom nevyznám a připadám si jako začátečník a to 3 děti mám 😀 😀

kocila
19. zář 2019

@juliemichal doktori pokud se folikul nevytvori do 14DC, tak hlasi anovulacni cyklus a neřeší dal, neberou v potaz,ze treba nekdo mohl ovulovat po 20-30DC...zmena hlenu je dobry ukazatel, plodny hlen je jak vajecny bilek,ktery se táhne mezi prsty a muze byt klidne uz 5dnu pred ovulaci...nezoufej...
Jen nezacala si v poslednich par tydnech brat jine vitaminy,gynex nebo kontryhel?

juliemichal
19. zář 2019

@kocila no akorát u mě je divné to,že 10DC jsem měla folikul 10mm a pak 14 DC jsem neměla vůbec,ale vůbec žádný ani žádný malinký 😀 😀 což nechápu mno 😀 tak si myslím,že už se další folikul přece nevytvoří ne? 😀 😀 tento cyklus je úplně divný 😀 😀
ano ano od 5DC jsem začala brát gynex kapky a pak 14DC hned vysadila a už brát nechci,protože si myslím,že mi zapříčinil právě on ten anovulační cyklus.

kocila
19. zář 2019

@juliemichal tak jsme asi doma,co se stalo..gynex se bere od 1DC po dobu 3tydnu a na 1 tyden vysadit,nicmene ze sve zkusenosti ho nedoporučuji, zkratil mi cyklus-par kapicek muze tve telo rozhodit -oddalit ovu nebo cokoliv jineho (ale nekdo si ho chvali)...
Vim,ze mas alergii na sperma,takze bych se nesnazila nic zasadniho zkouset (gynex,kontryhel),aby ses jeste nerozhodila vice...podpor to ted nejakymi vitaminy, ktere jsi brala v minulosti a telo je zvykle..listovka atd..
Na alergii na spermie by ti melo stacit IUI+ovulace...
Ted nezbyva nez cekat,nebo si treba za 14dnu skocit na vyvolavcku,pokud jsi tlačena casem

juliemichal
20. zář 2019

holky,myslíte si,že to takto můžu brát,že jsem 10DPO?díky dnešní BT dopadl graf takto.

@kocila to ano to vím,že se bere od 1DC,vždy jsem ho takto brala,jenom teď mi došel fakt pozdě a holky mi říkaly,že ho můžu začít brát i těch 5DC nebo 6DC 😀 takže je fakt,že mou vinnou není ovulka nebo nebyla,ale podle grafu zase byla,tak já nevím hah 😀 😀 no uvidíme kdy teda ms dojde 🙂

kocila
20. zář 2019

@juliemichal pokud dalsi 2 teploty budou vyssi,rekla bych ovu kolem 23DC (ten 14DC se mi nezda)

juliemichal
20. zář 2019

@kocila no jo já jsem už z toho blázen hah 😀 😀 cykly mám 28-30DC a dnes jsem zkoušela ovulák a i těhu test (vím zbytečně) na těhu nic není,tak jak jsem čekala,ale ten ovulák se mi zdá asi pozitivní 😀 😀 ale nějak to nechápu hah 😀 😀 že by fakt byla zítra ovulka?a tímpádem mi dojde ms o 12 dnů později než by měla? ☹ ☹ ten růžový je ovulák

hermij
20. zář 2019

@juliemichal S tím 14.DC už nic nevymýšlej, prosim tě 😝😅😂 FF je úplně mimo. Dnešek ale vypadá dost dobře ❤

kocila
20. zář 2019

@juliemichal zkoušela jsi ovu testy 2dny zpet? Tohle neni uplne pozitivni test, bud ovu byla nebo se chysta..ale evidentne telo produkuje LH hormon ktery spousti ovulaci..super...teplota krasne vylitla,dalsich par dnu rozhodne
Ano pokud skutečně ovu probehne/la,za 12-15dnu dojde MS...coz by ses mohla vejit do 40DC,takze zadna katastrofa👍

juliemichal
20. zář 2019

@hermij haha haha neboj 😀 😀 ff je fakt asi mimo a ani nevím podle čeho usoudil ovulku na 14DC,to jsem schválně dala i pryč ten ovu test co jsem tam měla 😀 😀 a stejně pořád je ovu podle FF 14DC 😀 😀

@kocila ano zkouším ovuláky,každý den a dnešní byl asi nejsilnější 😀 😀
ještě pár ovuláků mám,tak budu zkoušet dál 🙂 🙂
fakt 40DC není katastrofa? 😀 😀 mě se zdá,že ano 😀 😀 ale už vím,že gynex ani omylem brát nebudu 😀 😀

kocila
20. zář 2019

@juliemichal vim,ze jsi zvykla na kratsi cykly,ale stalo co se stalo a telo si dava na cas, uspech bude,ze ti probehne prirozene ovu, a ze to je dele uz stejne neovlivnis...mate cas,se ted pres vikend snazit,treba tehu klapne prirozene.nikdy nevis

juliemichal
21. zář 2019

tak holky ovulák takto,daleko testovací čárka silnější než kontrolní čárka a BT vypadá takto 😀 😀

juliemichal
Autor odpověď smazal
juliemichal
22. zář 2019

takže se už asi konečně grafík vzpamatoval,jak jsem si dala na včerejšek pozitivní ovu test 🙂 ale pochybuji,že s BT 36,8 může být ovu?nebo se pletu? 😀 😀 a teď by mi měla BT skočit na jakou BT aby se mi potvrdila ovu?anebo mám si zase tu BT ze včerejška dát pryč?v pátek jsem měla 4 pivka,ale je fakt,že alkohol se mi na BT nikdy neprojevil 😀

kocila
22. zář 2019

@juliemichal dneska teplota trosku spadla 🤔,takze bych rekla s ohledem na vcerejsi pozitivni test ovu teprve bude...to jsou nervy,ale myslim si,ze to dopadne dobre,jen to trosku trva noooo

juliemichal
22. zář 2019

@kocila no přesně tak strašně moc to trvá,abych pravdu řekla hah 😀 ale dnes a včera pojištěno tak teď je to už jen a jen na přírodě 🙂 🙂

juliemichal
22. zář 2019

@kocila no,ale možná kdo ví jestli trochu spadla nebo ne,jestli třebas taky včera BT nebyla 36,8? 😀 😀 když jsem v pátek měla 4 pivka? 😀 😀 já jsem s toho jelen 😀 😀 buď anebo,kdyby se jednalo o anovu tak do 4 dnů by měla dojít ms,když se jednat o anovu nebude a dnes je ovulka tak za 14dnů ms,takže cyklus budu mít 41DC 😀 😀 njn už příště vím,že gynex nebrat ani omylem 😀 teď přemýšlím nad tím drnkem,že bych ho od dalšího cyklu brala?

kocila
22. zář 2019

@juliemichal ja bych tebou drmek nebrala,chodis do centra a stejne pro tebe je reseni IUI..nevis co drmek udela s tvym telem (teda s drmkem nemam zkusenosti,treba nekdo poradi @hermij ,nevis ?)

juliemichal
22. zář 2019

@kocila no tak to máš taky pravdu,kdo ví jestli mi drmek nerozhází cyklus tak jak gynex 😀 😀 akorát,že mi ho jedna holčina ze snažilek radila,že měla nějakou podporu na ovulaci z caru + brala drmek a hned první cyklus po tom drmku otěhotněla,ale kdo ví co by pak ten drmek udělal,to je fakt.gynex mi nikdy nerozhodil cyklus,co mi rozhodilo cyklus byl nosifol po inofolicu jsem před Mateem otěhotněla,ovu jsem měla tak jak jsem jí mívala,ale bylo to biochemko.

hermij
22. zář 2019

@kocila @juliemichal Drmek má (podobně jako jiné ženské bylinky) své konkrétní indikace. Je to fytoprogesteron, takže logicky je vhodný až na druhou fázi cyklu po potvrzené ovulaci, aby podpořil činnost žlutého tělíska a délku druhé fáze, která je důležitá pro uhnízdění. To je tady úplné drama s tou bazálkou a ovulací 😝

juliemichal
22. zář 2019

@hermij haha haha tak teď jsi mě zmátla a to hodně 😀 😀 ta snažilka co otěhotněla po drmku tak ho brala od 1DC dokud nenašla // čárky na tt 😀 😀 takže asi to kašlu a drmek si kupovat nebudu,ještě mi ten cyklus rozhodí víc než gynex 😀 😀 no jsem zvědavá jak to všechno dopadne a jestli fakt je dnes ovulace? 😀 a kočko mám dát pryč tu páteční teplotu anebo ne? 😀 😀 😀

juliemichal
22. zář 2019

@hermij a vypadá to už u mě,že by ta ovu tam být mohla nebo ne? 😀 😀 já jsem tento cyklus s toho fakt paf,ale toho sis určitě všimla 😀 😀

petula.bir
22. zář 2019

Ahoj holky, omlouvám se ale vůbec teď nestíhám 🤔 jinak dnes jsem 14DC a ovulace pořád nic 😂 test úplně bílý ...
Jak jste na tom vy? 😂

Strana