icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

kocila
17. říj 2019

@juliemichal u me bohuzel blby, folikul byl prazdy (bez vajicka)...
Tak drzim palce at tobe to klapne👍

juliemichal
17. říj 2019

@kocila Ach jo tak to mě moc mrzí 😭😭😭 a moc děkuji uvidíme je mi nějak po tom IUI zle coz si nepamatuji zda mi u Matea po IUI zle bylo

kocila
17. říj 2019

@juliemichal ja bych rekla,ze ti je zle po ovitrelle (mne ted taky bylo zle 2dny)

juliemichal
17. říj 2019

@kocila Děkuji 😂😂😂 po pregnylu mi zle nebylo hah,ale asi to bude z toho ovitrelle

petula.bir
17. říj 2019

Ahojky holky, tak dnes 10DC a teplota 36.3 tak uvidíme, dávám tomu 2-3.dny a bude ovulace 🥰
Normálně je to vidět více 😂😂😂

ebak
17. říj 2019

Pěkný večer🙂
prosím o konzultaci, celé roky jsem mívala ovulaci mezi 12-14 dc (měřila jsem se), teď bychom rádi třetí a já se začala měřit a cyklus vypadá takto...co si prosím myslíte? označila jsem si v tabulce plodný hlen a stejně tak mě v tu dobu bolelo břicho jako jindy u ovulace...tak se chci poradit? myslíte, že ovulace přijde později a že před ní bude opět plodný hlen? Celkově mám naměřených cca 30cyklů, ale všechny cca před 6-9 lety zpět a všechny byly ukázkové. Obě děti jsme počali vždy brzy, tak jsem zvědavá, jak se to nyní bude vyvíjet a popravdě takto se mi cyklus nikdy nerýsoval...Jo a tam, kde je u teploty trojúhelník, tak to jsem měřila 30-60minut dříve či později, nevím, zda to hraje až takovou roli, vím, že je ideální stále ve stejnou dobu, ale občas jdu do práce na dřív a v neděli si naopak o hodinku přispím...Díky za konzultaci 🙂

hermij
17. říj 2019

@ebak Na ty staré cykly už vůbec nespoléhej, respektive nic si z nich nevyvozuj, protože po každém těhotenství se cyklus více či méně proměnil. V tomto cyklu zatím nemůžeme ovulaci potvrdit. Určitě ale je možné, že vrchol hlenu znovu proběhne a s ním i ovulace. Anebo se možná zvedne teplota hned další den a vrchol hlenu bude 14.DC. V případě, že by dorazilo krvácení bez předchozí ovulace, tak může jít o jednorázovou anomálii, anebo kdyby se to opakovalo, tak se může řešit (léčit).

ebak
17. říj 2019

@hermij děkuji moc za odpověď, budu se opět měřit pravidelně, dřív jsme ppr měli i jako antikoncepci, ale vyhodnocování bylo vždy jednoduché, protože to bylo opravdu ukázkové...no uvidíme nyní... jsem zvědavá😲

hermij
17. říj 2019

@ebak Já - ukázkové cykly přiměřené délky, ovulační, bez špinění... a bum! Jakmile jsme se otevřeli početí, tak všechno jinak 😀😂 Ono se to občas šprajcne 😂 někdy to naštve, jindy je to i dobře, protože cyklus může upozornit na skrytý problém (např. nemoc, ale nechci strašit 😅).

juliemichal
18. říj 2019

Ahojky kočky,tak já dnes takto IUI bylo dobře naplánováno,protože ovu byla včera 😀 😀 ta BT 37 byla zase jak jsme si dali pivko (jinak vůbec nepiju),tak jí zase nemůžeme brát vřetel,jak min cyklus 😀 😀 tak a teď jen čekat jak to všechno dopadne 😀

kocila
18. říj 2019

@juliemichal tak a ted vydrzet 12dnu😂....netestuj moc brzo,jelikoz mas po Ovitrelle a ten ukazuje i 10dnu pozitivni tehu test...

kocila
18. říj 2019

@juliemichal koukam, ze jsi brala clostik...mela jsi jen jeden folikul,nebo vice?

juliemichal
18. říj 2019

@kocila určitě nebudu testovat moc brzo hah 😀 😀 pregnyl jsem měla v těla 5 dnů,ale ovitrelle je asi horší mno 😀 no na tož,že jsem brala clostyl tak jsem měla jen 1 folikul ☹ ☹ což se tomu divím ty jo.

kocila
18. říj 2019

@juliemichal nevadi,hlavne ze byl aspon jeden folikul👍...ano po clostiku byva i vice folikulu,ale je uspech i jeden...
Nekdo ovitrelle odbourava rychleji,ale 8-10dnu je minimalni doba, po 14dnech zaručeně uz v tele neni

kocila
18. říj 2019

@petula.bir testik je takovy hodne slaboucky, myslim ze se ti ovulka zase trosku posune..14DC si myslim, ze nebude,ale nevadi, stejne ovulujes pozdeji,nejsme stroje...👍tfuj..drzim palce

juliemichal
18. říj 2019

@kocila děkuji za radu kočko ♥ ♥ no právě,že jsem se divila na jedné straně jsem měla malé folíky a na druhé straně nešel vidět dokud mi na ten vaječník nezatlačila hah 😀 😀 a pak se objevil velký folikul,kdyby tam byl se mnou manžel tak už v ten den by bylo IUI 😀 😀

kocila
18. říj 2019

@juliemichal a kolikaty den jsi tam byla?..
Myslim si,ze ovitrelle ma i vliv na BT..takze teplotu ber tento cyklus s rezervou...

juliemichal
18. říj 2019

@kocila tak to asi už ani měřit nebudu co? 😀 11DC jsem byla na folikumetrii a 12DC bylo IUI.

kocila
18. říj 2019

@juliemichal merit muzes,ale den ovulace bych brala s rezervou...ovitrelle spousti ovu od 36hod az do 48hod,coz by v zaznamu BT nesedelo (ta vyletla teplota je spis kvuli injekci-injekce je hormonalni smrst a teplota v tele se meni v zavislosti na hladine hormonu)...nacasovani IUI bylo dobre zvolene...zitra si myslim,ze teplota jeste vyleze vice....
Pokud měření teploty je tvuj standardni ranni ritual,ponech ho,aspon uvidis... 😉

juliemichal
18. říj 2019

@kocila dobře tak to nechám tak a budu teda měřit dál 😀 na IUI jsme byli 22 hodin po píchnutí injekce 😀 😀 včera v 10:50 a toho 16.10 mi asi v cca 14:00 píchli ovitrelle 😀 😀

ebak
Odpověď byla odstraněná
ebak
18. říj 2019

@hermij tak to je tedy zákon schválnosti:-/ nebo zkouška trpělivosti...
My už 2deti máme, takže to nijak nechci hrotit, bude- bude, nebude- nebude. tak uvidíme...dnes teplota klesla na 36,1 a měla jsem hlen, který by se dal označit jako watery, takže ne úplně bílek, ale skoro...no uvidíme vývoj🙂

hermij
18. říj 2019

Holky, já se tu raději ani nehlásím... u nás to vypadá na "ztracený" cyklus. Od úterka ležím se zánětem příušních žláz 😴 (!! netuším, kde jsem k tomu přišla) a modlím se 🙏, aby to ode mě muž nechytil, protože je to docela mor na mužskou plodnost. Dnes 7.DC, ale musíme dodržovat odstup 😵, i pusinky si dáváme jen takové maličké na tvář 😢 a asi by bylo i nebezpečné se nyní snažit 😔

kocila
18. říj 2019

@hermij tak se brzo vylez,at jsi brzo fit...
priusni zlazy=priusnice?,tak to je fakt pro chlapa nebezpecne...a jak dlouho budes infekcni?...

hermij
19. říj 2019

@kocila Myslím, že je to totéž, parotitida. Mám ale asi mírnější projevy než to, co popisují na internetu (bez horeček, bolestí). Doktor mi řekl, ať jen dodržujeme hygienické zásady - časté mytí rukou, já ať nevařím a nešahám na mužovo jídlo apod. Takže vaří muž dle mých instrukcí 😝 Ještě týden po přeléčení by měl být klid. Přeléčená ale ještě nejsem, stále oteklá (už ale míň). Na to se musím doptat, zrovna ve středu jsem objednaná i na kontrolu u obvoďáka i ke GYN, tak se tam na to zeptám.

kocila
19. říj 2019

@hermij tak tento mesic si das odpocinek a pristi mesic se urcite zadari..
At jsi brzo fit👍

ebak
19. říj 2019

Tak vývoj nic moc ...

ebak
19. říj 2019

@hermij také přeji brzké zotavení!

kocila
20. říj 2019

@ebak nejak se ti ovulace coura,ale pokles 20DC vypada nadejne..uvidis dnesni teplotu,zda poleze nahoru...

petula.bir
20. říj 2019

Ahojky, holky já dnes 13.DC a test začíná byt pozitivní, teplota dole tak bych to viděla maximálně úterý a bude ovulace 😂

@hermij
Ahojky, ať jsi brzy fit 😘🥰 manžel dostal někdy v únoru, březnu neštovice 😔 já byla po revizi - neštovice jsem měla i děti tak v pohodě, ale nesl to fakt strašně, naštěstí mohl byt doma. To vše chytneš raz-dva 😔

@juliemichal
Ahojky, držím pěsti, aby to vyšlo, taky byt tebou bych měřila 😂😂😂😂 já jsem strašná - těším se na tvoje // 🥰

Strana