icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

juliemichal
11. říj 2019

@leilinkaa hah no tak to se ti nedivím,já jdu ještě dnes na pohovor,za chvíli vyrážím,jinak jsem pracovala i jak měl Mateo roček a půl 🙂 🙂 v červnu 2019 jsem dostala padáka hah,protože snižovaly stavy 😀 😀
malý mi chodí do školky a já doma umírám nudou 😀 😀
no moc držím palečky aby se brzo zadařilo a nemusela jsi jít do práce 🙂 🙂
my se snažíme rok a 4 měsíce jak se to vezme toto je neoficiálně (stávali se manželovi nehody,každý měsíc při ovulce 😀 ) a oficiálně teď to je 7 cyklus.

petula.bir
11. říj 2019

Ty jo holky, já rodila 2008 a 2011 😂🤣😳

leilinkaa
11. říj 2019

Mi po porodu pouzivali kondom a v cervnu si rekli bud bude druhatko a nebo nee 😄. Any zacala chodit minuly tyden, zatim je tam jen do obeda. Klid je fakt neskutecny 😄 V prosinci se vracim do sve bejvale prace. Na jednu stranu se tesim, na zmenu, ale radsi bych byla jeste doma a mela mimco druhe. Tak uvidime, prvni dcerka trvala 7mesicu. Tak

leilinkaa
11. říj 2019

@petula.bir a ja porad myslela, ze mas jedno dite 😁😂

leilinkaa
11. říj 2019

@juliemichal drzim palce, at ti pohovor vyjde 😃

hermij
11. říj 2019

@petula.bir
@juliemichal
@saji
@janickazabicka
@kocila Tak holky, neopouštím vás, test nesílil, DEN 1 buďto ještě dnes nebo zítra, zatím špiním jen do hněda, tak čekám na červenou.

janickazabicka
11. říj 2019

Ahoj holky já teda hlásím 2 dc tak vzhůru k lepším zítřkum. Před chvílí jsem dorazila ze školení 3 dny v lavici hustý. Jsem úplně ko 😂😂 a víkend v práci 😂😂😂

kocila
12. říj 2019

@hermij tak uvidis,zda se MS rozjede 🤔...das sem testiky?Teplota se drzi vysoko?
Ja bohuzel.pred MS taky spinim cca 2dny a pak se rozjede,takze u me spineni znamena konec,ale segra v dobe MS spinila a byla 2x tehotna..

juliemichal
12. říj 2019

@leilinkaa děkuji kočko ♥ no tak jsem ve výběrovým řízení,jsem říkala,že bych i souhlasila z brigádou tak v pondělí se ozve 😀 no tak uvidíme jak to dopadne 😀

@hermij ach jo tak to je mi líto ☹ ☹

hermij
12. říj 2019

@kocila Já ty testy ani nefotila. Jeden doušek byl tak slabý, že by z mobilu nebyl vidět si myslím a dneska jsem pro jistotu zkusila znovu a už byl sněhobílý. Odpoledne dorazila krev, takže 1.DC. Vždy to malinko zamrzí, ale nevadí 😉, v novém cyklu budeme dál dělat co zvládneme pro to, abychom miminku vytvořili dobré podmínky pro vznik ❤🥗💃 Mám dvě kámošky, kterým se loni zadařilo koncem října a rodily den po sobě 2. a 3. července, tak možná mám být v partě červencových maminek taky 😅

kocila
12. říj 2019

@hermij tak hura na nove kolo...je mi trosku lito, ze to tady holkam nevyslo, bohuzel zazrak poceti se nedeje kazdy den...

Budu Vas tady sledovat, jak se blizite opet k ovulacim a treba se zadari a bude cervencove miminko/ka👍

juliemichal
13. říj 2019

kočky moje,vím,že se vůbec,ale vůbec zatím v tom nedá nic vyčíst,ale já se obávám,že zase ovu dojde tak pozdě jak min cyklus ☹ nechápu proč tu BT mám tak vysokou na začátku cyklu ☹ ☹ a ještě měřím BT o hodinu dřív než jsem měřila min cyklus,ach jo ☹

saji
13. říj 2019

@juliemichal nedela to vysoky progesteron? A proto se prodluzuji cykly? Ze trva nez ta hladina klesne, aby mohla prijit ovu? Mi muj doktor rikal, ze pokud se prodluzuji cykly, tak se ma brat Nosifol, nebo Inofolic, zvlast kdyz se snazime o mimi. Pry to nejak zkracuje cykly🤷‍♀️. Nemam s tim zkusebost, beru to asi 4.den a je fakt, ze minule po MS, jak jsem merila BT, tak jsem mela 5 dni po MS 36,8 a potom to pomalu klesalo na 36,4 az do ovulace a tento cyklus, kdy jsem dnes merila 1.den po MS, tak hned jsem namerila 36,4. Ale tezko rict, jestli je to tim🤷‍♀️

juliemichal
13. říj 2019

@saji děkuji a kde zjistím jestli nemám vysoký progesteron?prý výsledky krve v caru dopadli dobře 😀 😀 no nosifol,když jsme se snažili o nejmladšího mi ten cyklus úplně rozhodil 😀 😀 inofolic s ním jsem spokojená byla,po něm jsem otěhotněla,ale bohužel to bylo biochemko,ale fakt tak vysoká BT co teď mám se mi vůbec nelíbí a zdá se mi divná

saji
13. říj 2019

@juliemichal ja byxh rekla, ze ta vysoka BT zatim nicemu nevadi, podle me ti zacne klesat pred ovu, ale asi budes mit delsi cyklus🤷‍♀️.

saji
13. říj 2019

@juliemichal ja jeste 12den cyklu mela 36,8 a postupne klesala a v den ovu byla 36,2

juliemichal
13. říj 2019

@saji no přesně tak,taky se mi zdá,že zase dojde později,ale doufám,že nedojde zase 26DC jak minulý cyklus ☹ mívám jí v rozmezí 14-16DC,ale to pochybuji,že to tak budu teď mít,jak se dívám na ty teploty ☹

saji
14. říj 2019

Holky jdu k vam pro nazor. Od 1.dc beru Inofolic a po 3. davce me hrozne zacalo bolet v podbrisku, ale az tak, ze nemuzu v noci spat. Myslite, ze je to normalni? Dneska jsem 9dc a boli me ten podbrisek porad, ale uz o krapitko mene, nez vcera. Dneska jsem teda ten Inofolic nebrala🤷‍♀️. Beru teda denne 2xInofolic a 1xFemibion. Setkaly jste se s tim nektera?

hermij
14. říj 2019

@saji Napadá mě, jestli to nemůže být překročením denního doporučeného množství. Kyselina listová je totiž v obou doplňcích, tak možná je jí najednou pro tělo moc...?

kocila
14. říj 2019

@saji beres toho moc...minimalne uber 1x inofolic..

saji
14. říj 2019

@hermij
@kocila holly dekuji, ja jsem dala na doporuceni lekare. Ze by kyselina listova zpusobovala tak vyraznou bolest v podbrisku?

petula.bir
15. říj 2019

Ahojky holky, u nás proběhla velká změna.
Po tom co si manžel přečetl co obnáší hormonální léčba tak změnil názor, omluvil se mi, ze si to nepřečetl dřív a řekl, ze to ještě zkusíme normálně - vždyť se mám to několikrat podařilo bez ničeho. Rozhodnutí nechal na mě ale řekl, ze zatím by šel jen ke gynekologovi, aby se mi prodloužila LF. Až se rozhodnu jít do CAR a řešit to tak půjdeme ale nestojí mu nic za to, aby se mi něco stalo. Prý to miminko za to nestojí.
Tak návštěvu v CAR-u jsem zrušila a zatím tedy budeme pokračovat v měření BT a ovulacnich testů. Do centra bych šla až po Novém roce, pokud by se nedařilo - to by byl rok od revize 😔

kocila
15. říj 2019

@petula.bir kdyz uz jsi mela termin,meli jste se nechat vysetrit,to nestoji nic a zadne riziko, ale pokud chcete zkouset jeste dal,tak drzim palce!👍

hermij
16. říj 2019

@petula.bir Peti, to je krásné ❤ On ať užívá nějaké vitaminy (selen, zinek, vit.E apod. na kvalitu spermií) a ty stejně tak. Gestageny po ovulaci (Utrogestan, Gynprodyl) by se nasadit mohly. Užívala bys až po ovulaci podle doporučení gyn.😇🤰

juliemichal
16. říj 2019

ahojky holky,tak zítra proběhne první IUI 😀 folikul 18mm sliznice 9mm,píchli mi ovitrelle tak snad zítra nebude pozdě hah 😀 paní doktorka se mě už dnes ptala zda tam mám i manžela 😀 😀 bohužel byl v práci 😀 😀

ebak
16. říj 2019

Ahoj, už se třetí den snažím nahrát svůj graf a pořád to nejde, vždy se mi to sekne. Jsem na mobilu, máte s tím taky problém? Jak sem grafy nahráváte? Děkuji za rady🙂

kocila
16. říj 2019

@juliemichal super,ovulka se vratila do starych koleji...tak zitra drzim palce a za 14dnu treba pekny testik👍

juliemichal
16. říj 2019

@kocila děkuji moc ♥ ♥ no jsem ráda,že mi ovulka došla tak brzo hah 😀 😀 a děkuji třebas to klapne,ale nevím nevím u Matea v tom Fertimedu nám vyšlo až 3tí IUI a jak jsi dopadla ty?

hermij
16. říj 2019

@ebak Já nahrávám vždycky přes PC. Pošlu si fotku z mobilu na Google disk a nahraju ji sem z PC.

janickazabicka
16. říj 2019

Ahoj holky tak já jsem dnes 7 dc. Nějak jsem se potřebovala srovnat z toho minulého cyklu bylo to hodně těžké. I když jsem si to nechtěla přírůstit. Každopádně nové snažení před námi. Vypadá to že bylinky snad pomohli i když pořád si nedokážu vysvetli ten pozitivní test který byl pak negativní. Nevím co to mělo znamená.

Strana