icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

juliemichal
20. říj 2019

@petula.bir děkuji zlatíčko moje,kéž by,ale nevím nevím moc tomu nevěřím hah 😀

u mě grafík takto,musela jsem smazat tu sobotní BT po alkoholovém dýchánku 😀 vypila jsem toho strašně moc 😀 😀 tak se to ukázalo i na té BT 😀 by mi to ani ovulaci skrz té BT nevyznačilo 😀

petula.bir
20. říj 2019

@juliemichal
Kočko, musíš věřit 🥰 já taky věřím, ze se to povede 🙂 ale já vždy otěhotněla leden, únor, březen 😂😂😂😂😂 tak si říkám, ze mám ještě čas 😂🙈 Teplotu máš super 🥰🥰🥰🥰
Je dobře, ze jsi si vrazila 🙂 já přestala pít, dáme si maximálně skleničku - jednou za mesic a ani to nedopiju 🙈 nejak to nepotrebuju ale říkala jsem, ze bych někam zašla ale pak vidím tu pohodu doma tak raději zůstanu, příští týden máme slučák ze školy tak uvidím ale nechce se mi tam ... každý se bude ptát “a kdy bude miminko nebo ty jsi těhotná?” 😡🤮

kocila
20. říj 2019

@petula.bir ukaz testik...

Holky,uz se dalsi kola snazeni rozjizdi a ovulace se Vam blizi,tak drzim palce👍

juliemichal
20. říj 2019

@petula.bir no já si dám do nosu jen jak tu přijde od manžela kamarád s přítelkyní,jinak vůbec nepijeme hah a teď jsem se i s Michalem dohodla,že už vůbec pít nebudeme,když jsem po tom IUI,to můžu fakt kašlat.nevím kdy mám dost a je mi z toho zle hah 😀 😀 a ani mi to nechutná 😀 😀 a taky jsem jako ty,taky nikde nechodíme,kde,že?ani by nás to nebavilo,raději máme tu svou pohodu doma 🙂 🙂
tak to bych taky na ten sraz nešla aby se tě na to neptali ☹
já jsem s prvním synem otěhotněla v září,z druhým synem v srpnu a ZT to jsem otěhotněla v listopadu,pak z třetím synem jsem otěhotněla v dubnu 😀 😀 no a teď v černu jsem měla ZT,takže u mě je asi jedno jaký měsíc otěhotním haha anebo si počkám až do toho dubna 😀 😀
a taky se moc těším na tvůj testík z toho cyklu ♥ myslím na tebe ♥

juliemichal
20. říj 2019

kočky,tak si myslím,že za chvíli ovitrelle budu mít z těla pryč 😀 😀 dnes 4 den po vpichu 😀 😀 a ovitrelle může sílit nebo ne? 😀 chci si dělat tt denně abych věděla kdy ho mám z těla pryč,děkuji 😀

ebak
20. říj 2019

@kocila nejsem zběhlá ve vyhodnocování téhle hrůzy🙂 posílám s dnešní teplotou a mám dotaz, včera jsem vstávala o hodinu dříve než běžně a dnes naopak o hodinu později než běžně.... nebylo by lepší tu naměřenou hodnotu vždy o 0,1 stupně ručně upravit? Možná by ten graf začal dávat větší smysl. V týdnu vstávám stále stejně, ale v sobotu chodím do Práce o hodinu dříve a v neděli si naopak hodinu prispim a četla jsem, že co hodina tak cca 0,1 stupně Celsia....co myslíte?

ebak
20. říj 2019

@kocila tak se graf bohužel nenacetl... udělám večer z PC, ale dneska o hodinu déle resp o 2 vůči včerejší teplotě mám 36,4 :-/

kocila
20. říj 2019

@juliemichal jakmile test zacne silit,tak to znaci tehotenstvi (hladina ovitrelle uz jen klesa)....ale chce to stejne testy a nekombinovat značky😉

kocila
20. říj 2019

@ebak +/-hodinku bych teplotu neupravovala...ovulace se potvrdi, kdyz teplota vzroste min.o 0,2C a dalsi 3 teploty po sobe budou nad 6-ti predchzimi teplotami...az hodis grafik,koukneme na to...

juliemichal
20. říj 2019

@kocila děkuji moc ♥ jéva tak to je škoda,ty čínské už mám jen 2 ☹ pak mám dr maxy ☹ ☹ těch mám 8 😀

ebak
20. říj 2019

@kocila tu je🙂

kocila
21. říj 2019

@ebak to vypada dobre, jeste 2 teploty a myslim,ze apka potvrdi ovulaci👍

kocila
21. říj 2019

@juliemichal dojet cinske testy a pak prejdi na ty co jich mas dost...jsi testovaci maniak 😂😘

juliemichal
21. říj 2019

@kocila to je fakt to jsem 😀 ale měla jsem to i tak minule po IUI,že jsem testovala pregnyl 😀 😀

juliemichal
21. říj 2019

tak zlatíčka moje,přidávám dnešní graf a dnešní testování 😀 😀 asi se brzo toho ovitrelle nezbavím rychle,jak jsem si myslela,když mi zase začal sílit 😀 😀

petula.bir
21. říj 2019

Ahojky holky 💐🥰
@juliemichal
Třeba už to nebude ovitrell 🥰🥰🥰🤰
Mě dnes teplota klesla na 36.2 tak myslím, dnes max zítra ovulace 🥰🥰🥰🥰

juliemichal
21. říj 2019

@petula.bir tak to moc držím palečky aby dnes nebo zítra byla ovulka ♥ ♥
jsem 5 dnů po IUI tak tomu nevěřím,že by to bylo něco jiného hah 😀 😀 ale je zvláštní,že mi Ovitrell sílí 😀 jsem z toho jelen 😀

leontynkaa
21. říj 2019

Ahojky holky 🙂 všem přeji plodný měsíc 😍🍀 co myslíte u mě?😀

kocila
21. říj 2019

@juliemichal tohle je jeste asi ovitrelle, proto se doporucuje testovat nejdrive 10 den po aplikaci (mohla byt mene naredena moc nez predchozi den),ale pokud bude silit nadale (dalsi dny),tak by se mohlo jednat o tehotenstvi...👍...to budou zase nervy,jak dopadnes😁

kocila
21. říj 2019

@petula.bir testujes take, nebo jen BT?

kocila
21. říj 2019

@leontynkaa no krasny test,jeste test zitra zopakuj a dneska uz se snazte,drzim palce,at je tento mesic vitezny👍

juliemichal
21. říj 2019

@kocila děkuji jsi moje zlatíčko ♥ ♥ taky se přikláním k ovitrelle na těhu čárku je strašně brzo 😀 jsem teprve 5 dnů po IUI a 4DPO 😀 😀 takže je to velmi brzo,právě proto testuji ovitrelle abych věděla jak mi drží v těle pro příště 😀 😀 ale doufala jsem,že bude už jen slábnout,když včera tam byla tak slabá čárka a ono opak hah 😀 sílí 😀 takže ho asi budu mít v těle dlouho 😀 😀 a máš pravdu to budou nervy než se dozvím jak jsem vlastně dopadla 😀 😀

petula.bir
21. říj 2019

@juliemichal
Právě, třeba tam zůstane // 🥰

@kocila
Dělám ovulační testy i merim BT

juliemichal
21. říj 2019

@petula.bir no uvidíme,necháme se překvapit 😀 😀

petula.bir
21. říj 2019

@juliemichal
Věřím, ze vám to vyjde ❤️❤️❤️❤️ Nějak to cítím 🤔

@kocila

juliemichal
21. říj 2019

@petula.bir děkuji moc i tobě strašně moc držím palečky aby to tento cyklus vyšlo ♥ ♥ ani nevíš jak ♥

petula.bir
21. říj 2019

@juliemichal
Jeee jsi zlatíčko ❤️❤️❤️ Já včera trošku špinila po sexu. Ráno jsem šla na wc utrela se a trosku to tam bylo růžové. Od té doby nic 😂 Ovulace je na dohled 😂🕵️‍♂️

juliemichal
21. říj 2019

@petula.bir no tak to je fakt,to bude tou ovulací,kéž by se Vám zadařilo ♥ moc se těším na tvůj testík ♥ ♥

kocila
21. říj 2019

@petula.bir test hezky pomalinku sili, tipuji ovulku 17-18DC...😂...neee, je stejne potreba pockat na pozitivni test, ale ten klidne muze byt uz zitra nebo za 3dny ..minule jsi mela ovu az po 20DC, nebo se mylim?

petula.bir
21. říj 2019

@kocila
Taky si říkám, den dva a manžel, poradně to hlídej 😂😂😂 no v srpnu jsem měla ovulaci 21DC září myslím 18DC ☺️ Tak uvidíme teď říjen ale protože jsem měla problémy s bolesti hlavy tak jsem od pátka začala pít 2-3.litry vody denně před tím jsem vypila maximálně litr 🙈 a chodím curat jak kdybych byla těhotná - snad každou hodinu 😂😂😂😂

@juliemichal
Já se těším na tvůj 😂😂😂❤️

Strana