Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@ebak menstruace se ti nefostavi hned na to. Pokud se ti posune ovulace, poouva se i menstruace. Delka lutealni faze (poovulacni) je vzdy stejna a trva 10-16 dnu. Pokud ovulace prijde treba 25 DC, ocekavej menstruaci 36-42 DC.
Muzes ale mit i anovulacni cyklus, kdy se ovulace nedostavi vubec. I zdrava zena ma minimalne jeden do roka. To pak menstruace muze prijit v terminu, ale i o neco pozdeji.
Pokud mas normalne cykly max 34 dnu, tak pocitej bud s posunutim ovulace, nebo anovulacnim, kdyz jsi dnes uz 24 DC.
@sudylichozrout chápu, počítám tedy spíš s anovulacnim, protože jsem nikdy zpoždění neměla, respektive jen, když jsem byla těhotná...
@sudylichozrout jen teda mě 14dc bolelo břicho a měla jsem plodný hlen... může to být i u anovulacniho cyklu?
@ebak muze. Folikul nemusi prasknout. Teploty mad vylozene predovulacni. Takze k ovulaci nedoslo.
@juliemichal no krasny zaznam, o vikendu si myslim,ze bys mohla vedet na cem jsi 👍
@ebak pokud se nedostavi ovulace, nespusti se prirozena MS-je to orchestr hormonu, ktere se presne za sebou musi spoustet,aby nakonec prisla MS...
Vydrz a mer dal....ja bych jeste kombinovala ovulacni testy s BT,abys vedela,jak se ti zveda LH hormon a ovulaci jste doma neprosvihli (teda pokud se nesnazite obden,to pak testy zapotrebi nejsou 😉)
@kocila fakt o víkendu?no tak to je super 😀 😀 no jsem sama zvědavá 😀 😀
teda pokud do víkendu vyprchá ten ovitrelle 😀
@kocila děkuji, doufám že bude vítězný 😍🍀 Dnes teplota klesla a ovu test je negativní...Takže, ze by dnes?🌞
@leontynkaa tak to podle mě může být dnes ovu 😀 držím palečky ♥
@leontynkaa ano,,dnes ovulace 😉✊✊
@juliemichal a nebo se hcg zase zvedá 🥰✊🍀
@leontynkaa není to brzo hah? 😀 😀 ale bylo by to pěkné 😀 ale podle mě je to hrozně brzo,nejhorší je,že už nemám ty čínské testy a od zítřka budu testovat z dr maxy 😀
@juliemichal brzo mozna jo, ale že by hladina kolísala? 🤔😀 nezbývá než cekaaat 😁😀🍀✊
@leontynkaa no přesně tak nezbývá než čekat hah 😀 😀 ale už to je nekonečné 😀 sakrýš ať už to jde pryč a ukáže se třebas ten pravý dušík haha 😀 😀
Ahojky kočky 💐😘
Tak jako já nevím teď 😂🙈 teplota dnes stoupla a ovulační test nic. Možná to bude tím jak teď piju 2,5-3.litry vody denně. Minule cyklus jsme tolik nikdy nepila tak to mohlo ovlivnit ten test? Co myslite ... mě přijde, ze nejsilnější je právě 14.DC a to by odpovídalo pak i teplotě, za 2.dny o 0,2 více 😂 tak uvidíme, jak řekl manžel “my víme, ze ty i já jsem pro to udělal maximum co šlo, teď musíme čekat”
@petula.bir zitrejsi teplota rozhodne,ovu test je hodne slabý,ale jak hodne pijes muze byt moc hodne naredena (rika se,ze by se nemelo pit 2hod pred testovanim)
@kocila
Aha, tak to nedávám 🙂 já vypiju cca 0,5l vody za 3.hodiny .... teď to zkusím a uvidíme 😂😂😂😂
@juliemichal
Ahojky 💐 já bych řekla, ze test bude silnější 🥰🥰🥰
@juliemichal a co TT? uz slabne?
@petula.bir u me osvedcila 17h na ovu test (byl nejsilnější),ale ty uz muzes byt po ovu 😂😂
@kocila no teď jsem si ho dělala tak musím chvíli vydržet a pak se podívám zda slábne nebo ne 😀 😀
@petula.bir no snad máš pravdu 😀 ještě chvíli musím počkat a pak ho porovnám z tím včerejším 😀 😀
Ahojky, potřebuju radu 😣 dnes od 2 nespím, probudila mě bolest břicha, asi jsem včera něco blbeho snědla nebo já nevím, od té doby jsem nespala. Pomalu to přechází...jde o to že dnes nemám zmerenou bt a jsem z toho na prášky 😀 teď nevím jestli se zvedla nebo nezvedla nebo co jako...zrovna dneska fakt jako naschvál. Jak zavedu malého do školky tak si půjdu dospat noc 4-5 hodin spánku než pro něj zase půjdu, jinak na práci nic nemám dnes. Myslíte, že k něčemu bude když se zmerim jak odpoledne vstanu?
@kocila tak takto 😀 😀 vrchní včerejší,spodní dnešní,ale kvalita fakt krásná hah 😀 😀 nevím co s tím foťákem jako mám 😀 😀

@kocila no, tak nevím, dnešní šla zas níž :-/ a navíc jsem nikdy v životě neměla ms později než 34dc a to se stalo jen 1x, v ostatních případech vždy v rozmezí 28-30 , takže pokud ovulace teprve přijde, tak se obávám, že by stejně vajíčko nemělo šanci, protože se dostaví ms chvíli na to...☹