Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@juliemichal to je hnus fotka 😂... nechceš nafotit vsechny testy pod sebe at koukneme na trend carky....
@kocila myslíš,že mi to půjde haha haha 😀 😀 když se mnou ten telefon nespolupracuje? 😀 😀 ale zkusím,ještě ty testy mám schované 😀 😀
@kocila mno nějak se to se mnou nebaví haha haha 😀 😀
tak jak se dívám jak najdu fakt toho pravého ducha,tak Vám ho nebudu moct s tím mým telefonem vyfotit,štve mě to ☹ ☹
@juliemichal
Při takové kvalitě nic nevidím a to mám brýle 🤓🧐
@kocila
Taky tak, já první cyklus měřila v 18.00 a byla tam okamžitě // 😂
@leontynkaa
Ahojky, změř se zítra a uvidíš a nebo jak jsi psala usni na 3-4.hodiny mě se vždy ale po takovém spánku teplota zvedla pak další den ráno jsem měřila nirmalně a klesla mi 🤔
@petula.bir haha haha já taky ne 😀 😀 tak se obávám,že i toho mikro dušíka,jestli nějaký bude tak ani nevyfotím hah a to mě štve 😀 😀
@saji taky moc držím palečky aby se to povedlo♥ ♥ ♥
@juliemichal nech co jsi skutecne namerila, tedy c.1, na vyhodnoceni ovu to stejne nema vliv😉
@kocila super ten se mi i líbí víc hah 😀 😀 abych pravdu řekla 😀 😀
@juliemichal
Taky jsem pro první který jsi naměřila, a též se mi víc líbí 😂 ten bude vítězný 🥰 pak nám ukažeš ty dálnice pořádně když duchové nejsou vidět 😂🤔🧐
@saji
Ahojky, jsme na tom stejně. Ja tedy testy nemám silnější protože hodně piju, teď jsem to omezila a udělám cca v 18.00 😂 ale podle teploty ovulace byla včera 🥰 teplota 36.2 a dnes 36.4 uvidíme zítra 🙂 tobě držím pesticky, aby vám to vyšlo 🥰
@petula.bir snad ukážu haha a taky se mi líbí daleko víc hah 😀 😀 no tak uvidíme jak to dopadne 😀 😀
Ahojky kočky 💐
Mě dostala chřipka tak měření BT nemá smysl , dnes 39.0 😔 takhle mi bylo když jsem otěhotněla poprvé s manželem. Tak snad se nyní nezadarilo protože by to byl zase konec 😢 zatím žádné léky neberu, chci počkat jen ležet a pít čaj a uvidíme 😔
@petula.bir ach jo bobku drž se ☹ ale rozhodně bych jsem se asi nepřestala snažit hah 😀 😀
@petula.bir at jsi brzy fit🍀 My to máme za sebou, cela rodinka jsme si to odlezeli před 3mi týdny, akorát že já nemivam horečky, mám to tak od mala a podle dr to není moc dobře když není teplota, tak prý nemoc trvá déle 🙄 jinak přikládám grafy 😂 a nevím teda...🙄
@leontynkaa nechala bych grafik c.2...mereni po dopolednim spanku je fakt hodne divny....😉
@kocila taky si říkám, včerejší jsem vymazala a uvidíme jak se bude vyvíjet dál, nějak to dopadne 😀
Ahojky, tak Acylpyrin zabral a je mi trosku lépe a jak jsem nepila zkusila jsem test 😂🙈 a řekla bych, že se nám to blíží 😘🤰
@juliemichal
Juuu fotky už super, jak jsi to udělala 😂 jako dnes test začíná byt vidět tak pokud to jen trosku půjde jdeme do toho po hlavě 😂😂😂😂🤰🥰
@leontynkaa
Ahojky, manžel marodí cca 14.dnů už má šílený kašel a nechce nikam jít s tím - už jsem to vzdala. Ale počkám max do zítra a budu do nej prudit 😂 má takový kašel, ze se dusí až zvrací 😔
@petula.bir no krása krása,zítra by už mohl být pozitivní 😀 😀 no dnes tu bylo lepší světlo než včera hah 😀 😀 včera tu bylo šero hnus mno 😀 😀 tak jsem ráda,že dnes to šlo vyfotit 😀
@juliemichal
Jjj u nás taky 2.dny mlha pod mrakem proste podzim už 😂 miluju podzim a zimu 🥰
Včerejší teplota 36.4 asi byla následek nemoci 🤓 uvidíme zítra 🙂
@petula.bir no přesně tak uvidíme jak to bude u tebe zítra vypadat 🙂 🙂 a taky miluji podzim,to je fakt 🙂 🙂 daleko víc než to léto 😀 😀 ale ta mlha mě málem včera zabila haha haha 😀 byla tu dost velká mlha a do školy a školky jsem jela 40ctkou 😀 což jinak jezdím 60tkou 😀 😀
@juliemichal
My chodíme pěšky - máme to cca 10.minut 🙂 a starší syn jezdí busem sám 🙂 a já nemám řidičák a manžel si ho dělá 😂 prý se nemusím bát do porodnice pojedeme autem 😂
@petula.bir to určitě zvládne hah 😀 😀 moje ségra si taky dělá řidičák,té bude 18 v lednu,jsem jí do toho tak trochu dokopala haha haha 😀 no nejstarší syn taky jezdí sám a mám tu školku a školu asi 20 min dohromady pěšky,ale to já ne raději si jedu krásně autíčkem 😀 😀
@juliemichal
Mě je 32 a řidičák nemám ☺️☺️☺️ Manžel ať si ho udělám a já, ze budu mít jeho 😂 dětskou doktorku máme vedle v baráku tak až bude miminko máme to kousek, obchod taky 😂 tak není potřeba 🤣

@leontynkaa ano,zapis zaznam po dopolednim 4h spanku...hlavne se nestresuj, zitrejsi teplota bude spravne změřená a muzeme odhadnout, v jake fazi cyklu budes... (nebo dle dalsi 2hodnot)...