icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

janickazabicka
24. říj 2019

@juliemichal teda to vypadá pěkně. Vidím malý náznak tak hlavně ať vše je v pořádku.

Jinak holky já mám řidičák asi od 19 a musím říct že bych neměnila. Ten pocit svobody co máte s autem a lehčí život je k nezaplacení 😍

janickazabicka
24. říj 2019

Po delší odmlce se přidávám zpět do diskuze. Testíky a graf.
Jinak holky mám teď opravdu plno hlenu ale takový ne vodovy ale takový mléčný, hustý a dělá takový zmolky ale jde natáhnout. Nevíte někdo jaký je to druh?

juliemichal
24. říj 2019

@janickazabicka no kdo ví co to je jestli to není ještě ten ovitrelle 😀 😀
a jinak mám řidičák od 20 😀 v březnu příští rok ho budu mít 10 let 😀 😀 a jako bez řidičáku bych jsem si taky nedokázala přestavit život hah 😀 😀

juliemichal
24. říj 2019

@petula.bir no moje mamka má 47 let a ta taky řidičák nemá 😀 😀 mě přesvědčil kdysi dávno manžel abych jsem si ho udělala a nelituji toho 😀 😀
a doktorku taky máme zatím vedle baráčku,ale asi se příští týden stěhujeme na vesnici,tak tam ani nevím kde je doktorka a jestli nějaká je haha 😀 😀

hlasimse
24. říj 2019

@janickazabicka nejplodnější je bílkový a vodový... Takže co popisuješ bych řekla není příliš plodný, ale uvidíš ještě z ovu testů a teploty...

ebak
24. říj 2019

@janickazabicka ten hlen bych ve fertility nazvala creamy. Plodný hlen je podobný vajec.bilku a ve fertility je označeny jako eggwhite.

ebak
24. říj 2019

@kocila vím, že dle teploty to tak bude vypadat, ale moc se mi tomu nechce věřit☹ jsem strašně unavená už několik dní a nemám moc chuť na techtle mechtle, což kolem ovulace jsem při chuti vždy a rozhodně neusinam v 8 večer...je to celé divné☹
Jinak dnes o desetinku ještě vyšší, tak uvidíme zítra :-O

ebak
24. říj 2019
petula.bir
25. říj 2019

Ahojky holky 💐❤️
Dnes mi je už od 100% lépe teplotu ale mám poovulační 36.6 ještě dnes zkusím test a uvidíme, snažení bylo skoro celý týden - prý ať se to neprošvihne - krom předevčirem tak uvidíme 😂🙈
@juliemichal
Moji mámě je 51 a taky ho nemá. Vše má u ruky a na velký nákup jezdí s tátou (táta jezdí s kamionem) tak taky neměla nějak potřebu si ho dělat. S tím stěhováním - upřímnou soustrast 😂 my jsme minuly víkend stěhovali tetu z 3+1 do garsonky masakr 😂 a já se s manželem stěhovala v únoru ještě teď to mám v živé paměti. Řekli jsme si, ze teď se budeme stěhovat do vlastního - naposledy 😂 ale to bude tak za 2-3.roky 🤔

juliemichal
25. říj 2019

@petula.bir no máma jezdí s námi na velké nákupy a stačí jí to hah 😀 jinak táta ho měl taky,tak ho mám asi i po něm 😀 no z 3+1 do garsonky no to musel být záhul 😀 😀 my se naštěstí z menšího stěhujeme do většího 😀 😀 a snad se budeme stěhovat naposled 😀 😀

juliemichal
25. říj 2019

a dnes takto 😀 😀

petula.bir
25. říj 2019

@juliemichal
My pak budeme chtít minimálně 4+1 😂 Někdy v lednu začne manžel podnikat - teď to dělá na smlouvu ale půjde podnikat a říkal tak do 2-3.let máme vlastní baráček ☺️ Když bude hodně šikovný tak rok max 2 🙂 to ještě v nájmu vydrzime. Přemýšlíme ale zda postavit a nebo koupit už hotový 😂 my jsme na ty moderní baráčky a to je okolo 5.000.000 to fakt nedáme 😂

juliemichal
25. říj 2019

@petula.bir hah tak to je teda pálka za baráček haha haha 😀 😀 ale já bych určitě nechala postavit nový 😀 a v čem bude podnikat?Michal je osvč u instalaterské firmy 😀

petula.bir
25. říj 2019

@juliemichal
Ještě přemýšlíme ... buď na železo a nebo tesařina, na železe byl dlouho ale tam ho nechci. Sice jsou to peníze úžasný ale strašná dřina a proste mám o nej strach 😔 Jako tesařina je taky hrozná ale řekla bych, že míň. Nebo říkal, ze bude dělat obě :-/ Už právě železo dělal s bráchou (podnikal) ale pak ho z toho vyšoupl (bratr a jeho přítelkyně) když začal vydělávat velké prachy. Tak ví, že když do toho půjde sám už má asi 5.lidí což je taky dobrý 🙂 tak uvidíme 😂

ebak
25. říj 2019
juliemichal
25. říj 2019

@petula.bir no tak to je fakt super,tady toto 🙂 ale asi spíše bych šla taky do té tesařiny 🙂 🙂
jako taky bych byla ráda kdyby Michal dělal sám na sebe tu instalateřinu,ale to tu bohužel nic nenajdeme,protože všechno berou firmy hah 😀 😀 a pro samostatného instalatéra není práce,ale nevadí i tak má docela pěkné peníze 🙂 🙂

ebak
25. říj 2019

@kocila přesně, jak jste předpokládala 🙂

petula.bir
25. říj 2019

@ebak
Paráda ❤️
@juliemichal
Tak tady naštěstí je dobrý, že železáři prý nejsou a jak si udělal kontakty když byl ještě u bratra tak mu každý pak říká, zda už jede sám na sebe a mají pro nej práci. Řekl mi zatím o 3. nabídkách další mi raději neříká 😂 když viděl můj pohled 🙎🏼‍♀️ tak raději mlčel. Pak mi řekl kolik by si vydělal na ty jedny zakázce, ano spadla mi brada (to by mám zaplatilo nájem na půl roku a práce na 14.dnů možná dyl ale v tom se nevyznám) ale řekla jsem mu, ze mi to za to nestojí, aby se takhle dřel. Rekl, ze to chápe ale .... tak alespoň, že to má takhle, ta firma mu dohazuje zakázky nebo je musí hledat sám.

kocila
25. říj 2019

@ebak no super...tak za 10dnu muzes testovat👍

juliemichal
25. říj 2019

@petula.bir no tak to je krása za tu práci,ale já bych ho taky do toho nepustila,jako Michal v té instalateřině taky riskuje,ale baví ho to tak mu v tom nebráním hah 😀 😀 může bouchnout bomba a může být po něm anebo mít popáleniny celého těla.no radši na to nemyslím hah 😀 😀 no ta firma mu dává zakázky je to spíše jako kdyby jejich zaměstnanec akorát na OSVČ 🙂 🙂
teď má zatím 200 na hodinu,ale je tam půl roku,takže jak budu těhu a budu tak v 5 měsíci tak si otevře papulu aby mu zase přidal nebo odejde hah 😀 😀

petula.bir
25. říj 2019

@juliemichal
Jeho železo taky baví ale už teď ve 24 má odku.vený záda, že to není ani možný. Když mi řekl, ze jeden den přenosil přes půl tuny železa na zádech (rameno) to myslím dělal most - řekla jsem mu, že zkonci a to měl 250 na hodinu.
Určitě ať si dupne 😂😂😂 klidně hned ať mate penízky na nakupování výbavičky 🥰 už se na to tak těším až budeme nakupovat 😂🥰

juliemichal
25. říj 2019

@hermij a @kocila kočky prosím prosím podívejte se mi na tyto 2 grafy ☹ kolik jsem teda DPO?vypadá to na 5 DPO když dám pryč ty pozitivní ovu testy ☹ takže se zbytečně brzo dělalo teda IUI ach jo ☹ ☹ takže už fakt nevěřím tomu,že by se tento cyklus zadařilo,protože sex už jsme měli bez zakončení ☹

juliemichal
25. říj 2019

@petula.bir jéva chudák ☹ ty jo mu je 24? 😀 a kolik je vlastně tobě? 😀 😀 no on si dupnul už tento měsíc aby mu přidal ze 165 na hodinu na těch 200 na hodinu,tak si ještě teď dupnout nemůže haha haha 😀 😀 to by ho poslal někde 😀 😀 takže jsme domluvení,že jak se zadaří a budu tak v 5 či ve 4 měsíci tak,že si dupne o zvýšení platu 😀 😀 jako dře za 2 a ty peníze nejdou ani vidět 😀 😀 a taky se moc těším už na nakupování výbavičky hah 😀 ale nevím jestli nemám promarněný tento měsíc hah 😀 😀 pomoc 😀 😀 právě,že Lili ve snažilkách mi psala,že jestli nejsem spíše 5DPO než 9DPO ☹ tak mě to zarazilo,protože když fakt nemám vyznačené ty pozitivní ovu testy,tak mi hupne ovu,že byla teprve před 5 dny ☹

petula.bir
25. říj 2019

@juliemichal
Tak to pak jooo teď by ho asi opravdu poslal někam 😂 a teoreticky spermie vydrží až 5,dnů jsem někde četla co je na tom pravdy netuším 😂 a nikdo ti nedělal ultrazvuk? To by tam viděli, ze vajicko ještě není připravený si myslím. Teplotu máš ale krásně nahoře 🥰 nestresuj se, bude dobře a ještě chvilku a budeme nakupovat 😂🤰
Mě je 32 ještě chvilku ☺️ Ale manžel mě zbalil protože si chudák myslel, ze mi je 20 😂😂😂 tak jsem ho rychle vyvedla z omylu jak jsem rozvedená a mám 2.deti 😂😂😂🤓 nelekl se a tady je výsledek ❤️

juliemichal
25. říj 2019

@petula.bir já jsem zase četla,že spermie vydrží v těle jen 3 dny haha haha 😀 😀
no ultrazvuk v den IUI ne-e.ale den předem jsem měla folikul 18mm a sliznici 9mm 😀 😀 a proto mi píchli ten ovitrelle 😀 😀
to ano to nám krásně uteče a budeme nakupovat pro miminko hah,jo vlastně to jsi říkala,že ti je 32 😀 😀
ale to je teda pěkné,že si tě vybral 24 letý 😀 😀 a je dobře,že mu nevadí,že máš 2 děti 😀 😀 a,že Vám to klape i když tam je takový věkový rozdíl 😀 mě je 29 a manželovi den před IUI bylo 30 😀 😀

kocila
25. říj 2019

@juliemichal ja bych rekla ze jsi 5 DPO, tedy ovulace 15DC...ovulce nebyla 12 DC, to jsi teprve aplikovala injekci a dochazi po injekci k ovulici 24-48hod po (obzvlast na folikulu 18mm)...pozitivni ovu test byl z duvodu aplikace ovitrelle...
Ale nesmutni, spermie vydrzi cihat na vajicko i 5dnu👍

janickazabicka
25. říj 2019

@ebak jasný no. Ale krémový určitě není ten poznám. No uvidíme 😁
@hlasimse jj to vím. Taky bych řekla že není plodný. Jen nevím přesně jaký to je.

petula.bir
25. říj 2019

@juliemichal
Juuu tak to bude dáreček 😂🥰
A všichni jak se budu muset hlídat, aby mi neutekl za mladší a krásnější 🤔 ze začátku jsem se trochu bála ale pak když jsem viděla “krásnou ženskou” ani se neohlédl a koukal jen na mě - to já se otočila 😂😂😂🙈 klape nám to úžasně ❤️
Ale byl tam folikul tak si myslím, ze to bude v pohodě 🥰 kdy máš testovat?

petula.bir
25. říj 2019

@kocila
Taky jsem si to myslela, že 5.dnů 😂

juliemichal
25. říj 2019

@kocila děkuji kočko ♥ ♥ njn budu muset změnit bohužel car ☹ ☹ když dělali IUI 4 dny před ovulací? ☹ ☹ vím,že 16.10 jsem měla folík 18mm,sliznici 9mm,ten den byl píchnut ovitrelle a 17.10 bylo IUI,ale zase na druhou stranu,neměl by mi utrogestan teda zablokovat ovulaci?beru ho už 6 dnů,je to teda celé divné,ale což jsem nechtěla tak budu měnit asi car,když mi udělali strašně brzo IUI.takže tento cyklus je zase passe,ale nevadí 3 věci se nám už v říjnu pokakali,tak bych jsem se nedivila,že se mi tento cyklus i popakalo to IUI ☹ ☹

@petula.bir no dáreček to asi nebude hah 😀 😀 car to pokakal jak jsem si myslela,ale nevadí,jsem 5 DPO tak testovat budu až někdy za týden?zítra zkusím ještě otestovat tu injekci a pak se uvidí,ale asi testovat nebudu mít co,když mi to tak pokakali haha
a je moc dobře,že se neotáčí za mladšími hah,tak mít obavy nemusíš,že ti uteče 😀 😀

Strana