icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

ebak
21. říj 2019

@kocila no, tak nevím, dnešní šla zas níž :-/ a navíc jsem nikdy v životě neměla ms později než 34dc a to se stalo jen 1x, v ostatních případech vždy v rozmezí 28-30 , takže pokud ovulace teprve přijde, tak se obávám, že by stejně vajíčko nemělo šanci, protože se dostaví ms chvíli na to...☹

sudylichozrout
21. říj 2019

@ebak menstruace se ti nefostavi hned na to. Pokud se ti posune ovulace, poouva se i menstruace. Delka lutealni faze (poovulacni) je vzdy stejna a trva 10-16 dnu. Pokud ovulace prijde treba 25 DC, ocekavej menstruaci 36-42 DC.
Muzes ale mit i anovulacni cyklus, kdy se ovulace nedostavi vubec. I zdrava zena ma minimalne jeden do roka. To pak menstruace muze prijit v terminu, ale i o neco pozdeji.
Pokud mas normalne cykly max 34 dnu, tak pocitej bud s posunutim ovulace, nebo anovulacnim, kdyz jsi dnes uz 24 DC.

ebak
21. říj 2019

@sudylichozrout chápu, počítám tedy spíš s anovulacnim, protože jsem nikdy zpoždění neměla, respektive jen, když jsem byla těhotná...

ebak
21. říj 2019

@sudylichozrout jen teda mě 14dc bolelo břicho a měla jsem plodný hlen... může to být i u anovulacniho cyklu?

sudylichozrout
21. říj 2019

@ebak muze. Folikul nemusi prasknout. Teploty mad vylozene predovulacni. Takze k ovulaci nedoslo.

juliemichal
22. říj 2019

Ahojky,holky tak dnes takto,tt jsem zatím nedělala jak mi slábne či sílí 😀 zajdu s kluky do školy a školky a pak jdu na to 😀

kocila
22. říj 2019

@juliemichal no krasny zaznam, o vikendu si myslim,ze bys mohla vedet na cem jsi 👍

kocila
22. říj 2019

@ebak pokud se nedostavi ovulace, nespusti se prirozena MS-je to orchestr hormonu, ktere se presne za sebou musi spoustet,aby nakonec prisla MS...
Vydrz a mer dal....ja bych jeste kombinovala ovulacni testy s BT,abys vedela,jak se ti zveda LH hormon a ovulaci jste doma neprosvihli (teda pokud se nesnazite obden,to pak testy zapotrebi nejsou 😉)

juliemichal
22. říj 2019

@kocila fakt o víkendu?no tak to je super 😀 😀 no jsem sama zvědavá 😀 😀
teda pokud do víkendu vyprchá ten ovitrelle 😀

leontynkaa
22. říj 2019

@kocila děkuji, doufám že bude vítězný 😍🍀 Dnes teplota klesla a ovu test je negativní...Takže, ze by dnes?🌞

juliemichal
22. říj 2019

pobláznil se mi foťák 😀 tak nemůžu dělat fotku ze všemi testy,tak aspoň takto 😀 vrchní je včerejší,dnešní spodní ☹ zdá se mi,že ten dnešní je zase silnější ajaj se asi nedočkám jak mi ovitrelle odejde z těla 😀 😀 ale nevadí mno 😀 😀

juliemichal
22. říj 2019

@leontynkaa tak to podle mě může být dnes ovu 😀 držím palečky ♥

kocila
22. říj 2019

@leontynkaa ano,,dnes ovulace 😉✊✊

leontynkaa
22. říj 2019

@juliemichal a nebo se hcg zase zvedá 🥰✊🍀

juliemichal
22. říj 2019

@leontynkaa není to brzo hah? 😀 😀 ale bylo by to pěkné 😀 ale podle mě je to hrozně brzo,nejhorší je,že už nemám ty čínské testy a od zítřka budu testovat z dr maxy 😀

leontynkaa
22. říj 2019

@juliemichal brzo mozna jo, ale že by hladina kolísala? 🤔😀 nezbývá než cekaaat 😁😀🍀✊

juliemichal
22. říj 2019

@leontynkaa no přesně tak nezbývá než čekat hah 😀 😀 ale už to je nekonečné 😀 sakrýš ať už to jde pryč a ukáže se třebas ten pravý dušík haha 😀 😀

ebak
22. říj 2019

@kocila my snažení vůbec nehrotime, styk si označuji křížkem a je opravdu jen, když chceme oba. A chápu dobře, že když jsem vždy měla MS během 28-30dc tak jsem měla ovulaci? Zpoždění jsem měla jen 2x a jsou z toho děti🙂

ebak
22. říj 2019

a ještě dnešní ...někde se courá... :-/

petula.bir
23. říj 2019

Ahojky kočky 💐😘
Tak jako já nevím teď 😂🙈 teplota dnes stoupla a ovulační test nic. Možná to bude tím jak teď piju 2,5-3.litry vody denně. Minule cyklus jsme tolik nikdy nepila tak to mohlo ovlivnit ten test? Co myslite ... mě přijde, ze nejsilnější je právě 14.DC a to by odpovídalo pak i teplotě, za 2.dny o 0,2 více 😂 tak uvidíme, jak řekl manžel “my víme, ze ty i já jsem pro to udělal maximum co šlo, teď musíme čekat”

kocila
23. říj 2019

@ebak ano, pri cyklu 28DC byla ovulace cca 14-16DC...
Tento cyklus se ovu coura, neda se jen cekat 👍

kocila
23. říj 2019

@petula.bir zitrejsi teplota rozhodne,ovu test je hodne slabý,ale jak hodne pijes muze byt moc hodne naredena (rika se,ze by se nemelo pit 2hod pred testovanim)

juliemichal
23. říj 2019

ahojky,holky tak já dnes takto 😀 😀

petula.bir
23. říj 2019

@kocila
Aha, tak to nedávám 🙂 já vypiju cca 0,5l vody za 3.hodiny .... teď to zkusím a uvidíme 😂😂😂😂

petula.bir
23. říj 2019

@juliemichal
Ahojky 💐 já bych řekla, ze test bude silnější 🥰🥰🥰

kocila
23. říj 2019

@juliemichal a co TT? uz slabne?

kocila
23. říj 2019

@petula.bir u me osvedcila 17h na ovu test (byl nejsilnější),ale ty uz muzes byt po ovu 😂😂

juliemichal
23. říj 2019

@kocila no teď jsem si ho dělala tak musím chvíli vydržet a pak se podívám zda slábne nebo ne 😀 😀
@petula.bir no snad máš pravdu 😀 ještě chvíli musím počkat a pak ho porovnám z tím včerejším 😀 😀

leontynkaa
23. říj 2019

Ahojky, potřebuju radu 😣 dnes od 2 nespím, probudila mě bolest břicha, asi jsem včera něco blbeho snědla nebo já nevím, od té doby jsem nespala. Pomalu to přechází...jde o to že dnes nemám zmerenou bt a jsem z toho na prášky 😀 teď nevím jestli se zvedla nebo nezvedla nebo co jako...zrovna dneska fakt jako naschvál. Jak zavedu malého do školky tak si půjdu dospat noc 4-5 hodin spánku než pro něj zase půjdu, jinak na práci nic nemám dnes. Myslíte, že k něčemu bude když se zmerim jak odpoledne vstanu?

juliemichal
23. říj 2019

@kocila tak takto 😀 😀 vrchní včerejší,spodní dnešní,ale kvalita fakt krásná hah 😀 😀 nevím co s tím foťákem jako mám 😀 😀

Strana