icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

petula.bir
25. říj 2019

@juliemichal
Pokud by se nepovedlo, půjdeme spolu do dalšího mesice 😂😂😂
Jako i po roce a půl mi každý den říká jak moc mě miluje a, že mám přísahat, ze ho nikdy neopustím 🥰 prý pokud se s nim někdy rozvedu tak malého Kvilda nebo Huga si bere s sebou a já mu budu platit alimenty 😂 tak jsem řekla, ze ani omylem se naše miminko nebude jmenovat takhle 😂
Ale říkám si, že je divný jak to nemůžou v CAR-u zkontrolovat a udělají to takhle “jen tak” bez potvrzení ovulace :-/ dával jsi sem pozitivní ovulační test? ☺️

juliemichal
25. říj 2019

@petula.bir to je fakt to půjdeme,teda doufám,že aspoň tobě se povede ♥
já jsem se teď objednala přes net do reprofitu tady v Ostravě,protože mě fakt v Olomouci ve fertimedu totálně vytočili,dr toho 17.10 mi říkal,že už mi UTZ dělat nemusí,když měl 16.10 folikul 18mm,že je to dobře načasováno,ale jak vidím tak to bohužel hodně špatně načasovali ☹ a jsem naštvaná jak nevím co 😀 😀
tak to je krásné,že to takto bere,je to super a moc ti to přeji ♥ ♥
nene ovu test jsem tu nedávala a myslím,že ani tu fotku ovu testu nemám 😀 😀

leilinkaa
25. říj 2019

Ahojky holky, tak jsem cca 4dny pred ms a zacinam spinit a naruzovela ,,krev,,. No takze super pockame na dalsi ciklus a ten snad uz do konce zacnu merit bt. Ted jsem merila asi do ovoluce a potom jsem totalne odpadla nemoci 😂 chytla jsem chřipku, jak uz dlouho neee....😁 tak v prosinci nastup do prace po materske 😄🤣😭

Doufam, ze vy budete uspesnejsi 😘😘😘

petula.bir
25. říj 2019

@juliemichal
Aha, tak já bych řekla, že chci ať udělají kontrolní utz 🤔 mě to přijde normální, to zkontrolovat - proto to vychází tak špatně cca 10-15% IUI vyjde, když to poradně nezkontrolují. 😡 Je dobře, ze jsi se objednala jinam, třeba tam budou lepší a vše budou kontrolovat 😀 třeba tam ani už nepujdeš 😂

@leilinkaa
Ahojky, já měla teplotu 36.2 den dva před ovulací a horečka 39.0 😂😂😂😂 (to bylo včera) a dneska “36.6” ale manžel říkal, že určitě jsem měla ještě teplotu. Ale paráda, už mi nic není a uvidíme co to udělá s grafem. Ovulační testy začínají byt silnější 😂 sex byl krom toho jednoho dne 😂🥰 dokud jen špiníš tak bych neházela flintu do žita, dokud se ti ms nerozjede pořádně ještě je naděje ❤️🥰

juliemichal
25. říj 2019

@petula.bir no uvidíme haha jestli tam půjdu nebo ne 😀 ale spíše si myslím,že ano 😀 no teď jsem dostala od holek radu jsem 8DPO a ne 5DPO,protože když mi píchli ten ovitrelle tak později než za 48 hodin nemohla být ovulace 😀 prý jsem už ani neměla měřit BT 😀 protože ovitrelle a clostyl co jsem brala zkreslují teplotu,proto to vypadá,že jsem 5DPO,ale jsem nakonec 8DPO 😀 ale stejně to chtělo objednat jinde,protože jezdit do Olomouce z Ostravy se fakt nevyplatí 😀

petula.bir
25. říj 2019

@juliemichal
Já si říkala, ze to máš daleko a ty neeee 🤗😂
Tak teoreticky by jsi mohla za 2.dny testovat co??? 😂😂😂🥰🤔

juliemichal
25. říj 2019

@petula.bir to ano to je fakt to bych mohla hah 10DPO by se už něco mohlo ukázat a snad to nebude ten ovitrelle 😀 😀

leilinkaa
25. říj 2019

@petula.bir kez by, ale vetsinou je to u me predzvesti ms. Mam to plus minus stejne. Tak uvidi se. Vam budu drzet palce🥰 kez by se aleapon nekomu zadarilo. Manzel ten uz je z roho smutny, ze od cervna zatim nic....

petula.bir
25. říj 2019

@leilinkaa
Manžel taky, od března nic 😔

ebak
25. říj 2019

@kocila já spíš počítám s tím, že přijde pozítří ms 🙂 vím, že pokud byla ovu, tak by to tak být nemělo, ale ms mi chodí jako hodinky 😲 no nechám se překvapit...

@petula.bir
@juliemichal mě bude 32 za 2mesice a obdivuji teda váš Apetit🙂 denně jsem neměla chuť ani před 10 lety😀

ebak
25. říj 2019

A čím to může být, že se cyklus rozhází? Respektive že se ovulace tak opozdí?

juliemichal
25. říj 2019

@ebak no já taky nemám chuť haha jako bolí mě to,nebaví mě to furt 😀 😀 ale manžel chce a chce a chce a když mu řeknu,že já nechci tak je pak naštvaný jak nevím co 😀 😀

ebak
25. říj 2019

@juliemichal jé, tak to my jsme s chutí nastejno a ještě že tak😶

juliemichal
25. říj 2019

@ebak jako mě by to bohatě stačilo i 2x za týden 😀 vem si,že za těch 5 dnů jsme měli sex 8x no jsem ráda,že dnes máme pauzu haha 😀 😀

ebak
25. říj 2019

@juliemichal to by mě zabilo😲 nám stačí 2x týdně, jinak většinou padneme únavou a usneme jak mimina😀

juliemichal
25. říj 2019

@ebak že jo?mě by taky bohatě stačilo 2x za týden hah a v době ovulace třebas 3 dny po sobě,ale takto jako umírám 😀 a to mu bylo 16.10 30 let a v tom sexu se chová jak puberťák 😀 😀

sudylichozrout
25. říj 2019

@juliemichal Uz jsme to ale psaly pod tvou samostatnou zpravou. Tvuj muz se k tobe v tomto ohledu chova dost podivne, zarli na tebe. To je fakr, ktery z te debaty a tveho psani vyplynul celkem jasne. Dost me prekvapuje, ze s nim jdes do dalsiho ditete a ze se nechas takhle zneuzivat. Protoze pokud ty nemas na sex chut, on by to mel respektovat a ne, ze te zacne "vydirat" naserem.

juliemichal
25. říj 2019

@sudylichozrout no nevím,ale podle mě to vydíraní není hah on skoro před rokem strašně pil,nedával si pozor ikdyž jsem mimi nechtěla,tak jak jsem psala ofiko se snažíme 7 cyklů a neofiko se snažíme rok a 4 měsíce a jak on tak pil tak jsme měli sex třebas 1x za týden nebo tak,teď přestal úplně pít a vynahrazuje si to sexem,s tím žárlením ano to pravda je,ale jinak vydírání ne,on se mi snaží vynahradit co jsme ztratili s tím jak tak strašně pil.miluji ho a on mě taky a kluky taky a to je to důležité 🙂 🙂
ale mohl by se s tou chutí na sex přizpůsobit mě,to je taky fakt...
ale fakt si myslí,že jsem v tu dobu co jsme měli sex 1x za týden strádala a tak mi to chce vynahradit hah... a taky je jako já,když jsme se snažili o Matese ty 4 roky jsme měli sex dennodenně,to jsem ještě chtěla já a teď když se snažíme o to další tak chuť na sex zase takový nemám,tak jak jsem to měla u Matea.tak teď to bere do svých ruk on,vím,že jak budu těhotná tak se ten sex zase změní a bude to 2x do týdne,to mi slíbil a já mu v tom i věřím 🙂

lilian2111
25. říj 2019

@juliemichal Počkej, jak že si nedával pozor a tys o tom nevěděla? 😦 jakože cíleně si nedával pozor abys otěhotněla?
Jinak co když budeš mít riziko a nebudeš moci mít vůbec sex? Já poslední dobou co tak čtu, zdá se mi ten váš vztah dost zvláštní.. nemyslím to zle, jen já by jsem nějaký věci ve vztahu nedala ..

sudylichozrout
25. říj 2019

@juliemichal helejt, jako kazdy sveho stesti strujce... Ale ja to vidim tak, ze vas vztah neni zdravy. Ani nahodou.

kocila
25. říj 2019

@ebak obcas se ovulace opozdi (soupne i u zcela zdravych zen, nejsme roboti), z toho si hlavu nedelej (trosku jinak v tomto cyklu byly hladiny hormonu)...i psychika ma vliv, takze i kolecko kolem snazeni muze cyklus ovlivnit..
myslim si,ze ms (ne)dostanes nejdrive za 10-14dnu...

ebak
25. říj 2019

@kocila děkuji, ještě mě napadlo, jak se ochlazuje, tak jsem začala pít čaje a miluju bylinkové- řepík, heřmánek, máta apod. Není možné, že bych si to bylinkama rozhasila? Nebo by to mohlo být pracovní nasazení...pracuji 10 hodin denně 6 dní v týdnu už asi 5tydnů...ale na druhou stranu to je tak rok co rok a měla jsem i stresy a stejně byl cyklus vždy zcela ukázkový, tak si říkám, zda v tom nejsou nějaké ty byliny...

juliemichal
25. říj 2019

@lilian2111 no tak,že to bylo cílené z jeho strany abych otěhotněla,já v tu dobu měla super práci sice jen jako pokladní v kaufu a proto jsem nechtěla 😀 pak jak přestal pít tak jsem kývla,že do toho teda jdeme
no když mi zakáže sex v době těhu,tak to určitě respektovat bude 🙂
a o mém vztahu jsem tu nepsala,jen předtím skrz toho sexu a o to mě požádal Michal,protože měl problém z erekcí,abych jsem se na to zeptala a tím holky urukovaly na to,že na mě žárlí a proto chce furt sex,od té doby jsem o našem vztahu nepsala,až dnes.ale máme dobrý vztah,daleko lepší než byl 🙂 budeme se teď příští měsíc asi stěhovat do baráčku aj a je to prostě jiné,lepší a jsme spolu 12 let 😀

@sudylichozrout možná není,možná je,ale chybu v tom vztahu nevidím,max tu,že chce furt sex,ale jen skrz toho,že se snažíme o mimi a to žárlení,jinak ok 🙂

juliemichal
25. říj 2019

a holky už dost ohledně našeho vztahu,už to probírat nebudu,máme ho fajn jen mě štve,že chce ten sex tak často,ale to se změní jak otěhotním 🙂

petula.bir
25. říj 2019

@juliemichal
Vím, ze to nechceš rozebírat ale přesně jako by jsi mluvila o mém ex ... tehotenstvim ani porodem to nezkoncilo a pokračovalo to až v násilí když jsem sex odmítla nepředstával a pokračoval dál a několikrat mě znásilnil - x let jsem “držela hubu a krok” jen, aby se nenaštval. Léčila jsem se z toho 2.roky 😔 je toho více ale rada bych ti poradila všímej si detailu

lilian2111
25. říj 2019

@juliemichal No ona žárlivost je taky špatně. Taková ta zdravá ok, ale tu nemá člověk potřebu zmiňovat...
Už jsem si všimla minule na fóru že jsi psala že si nedával pozor půl roku před tím, než jste se domluvili že se budete snažit..., to mi teda nepřijde ani zdaleka v pořádku, kort když věděl že máš teda super práci a nechceš. Mimo to tvoje problémy se zády.... A aby se mi manžel doma naštval protože nechci sex denně, no, tak to by mohl zkusit asi jednou. Nikdo to tu myslím nemyslí špatně, já mám za sebou dost nepříjemný vztah který začínal právě nějak podobně.. tak to ber spíš jako varování a aby jsi si dávala pozor, jak se tu už píše, všímat si detailů... ženská není od toho aby chlapa poslouchala a plnila mu nějaký “jeho” přání, aniž by si tím byla sama 100% jistá. Dávej si bacha, ať to nepřeroste...

petula.bir
26. říj 2019

@lilian2111
Přesně tak ... přesně takhle to začínalo u nás. Pak když jsme byla těhotná tak začal pít a sex si stejně násilím vynutil. Já pak brecela v posteli vedle něj. Po porodu “jsem musela” mu dat během 2.tydnů - bylo to pro mě horší než samotný porod. Pak jsem proste sex s nim nechtěla mít protože to bolelo tak si začal psát s mou kamarádkou (vím, ze s ni spal ale oba zapírají) bohužel on byl přihlášený na můj tablet a psal ji z mobilu když byl v koupeně 🙈😂 tak jsem věděla vše 😂 přestala jsem mu “dávat” on začal pít a sex si vynucoval se slovy “že to tu chvilku vydrzim” atd. Bylo to několik let, do toho mi pořad tvrdil jak jsem hnusná, tlustá a ať jsem ráda, že on vůbec semnou chce byt, kdo by mě chtěl se 2.detmi, nikdo by si o mě neotřelý ani kolo. Pak už mě znásilňoval 1x denně někdy 2x
V tom jsem žila x let než jsem řekla dost. Pořád jsem ho omlouvala a věřila tomu co říkal. Teď po 3. skoro 4.letech už se o tom nebojím spíš nestydím mluvit a jsem pyšná, ze jsem tohle zvládla úplně sama se 2.detmi - ani naši to nevěděli ani neví.
Nyní mám manžela úžasného, nevadí mu když sex není třeba 3.dny říká, ze má chuť ale pokud nechci nebude, že si můžeme jen lehnout do postele a povídat si nebo dělat blbosti a držet se za ruku. Někdy se mi ještě vrátí ten pocit, že mu musím dat, aby nebylo zle - ale už to na mě pozná a řekne dobře, ale já dnes nechci, chci si jen povídat a držet se za ruku, chybí mi to. Manžel je úplně něco jineho než ex 😊 všímá si mě a proste chová se ke mě jako k ženě, manželce, nejlepší kamarádce, milence, lásce jeho života a jako k matce jeho budoucího dítěte.
Pardon, ze jsem se tak rozepsala ale pokud můj příběh (který pak byl jen špička ledovce) by pomohl alespoň 1.osobě - alespoň k zamyšlení tak to mělo smysl ❤️

kocila
26. říj 2019

@ebak ano,i bylinky muzou cyklus ovlivnit...me treba gynex posunul ovulaci dopredu o 3dny a zkratil lutealni fazi...
Ale dalsi cyklus muze byt zase stejny jako predtim...netrap se tim...treba mas vitezny mrsic a ani o tom nevis...drzim palecky 👍

leontynkaa
26. říj 2019

Ahojky, tak přikládám grafik 😀 tak vypadá to, že ovul proběhla, otázka je kdy skutečně 😀 ale já myslím že 16DC někdy dopoledne i podle pichani v břiše...

juliemichal
26. říj 2019

@petula.bir jéva zlatíčko tak to je mi strašně moc líto co se ti stalo ☹ ☹ u nás to tak není toho se neboj,to by si nedovolil já bych ho zabila,taky nejsem ideální partnerka,fakt,že ne a omlouvá mě v mých chybách a přesto mě miluje 🙂 vím,že jak budu těhu tak mě bude rezpektovat,není to fakt tak šílené jak si myslíš,já bych hned odešla a ještě bych ho zmlátila,jsem blíženec tj dvojí tvář a on ví jakou tu druhou tvář mám,spíše jak si nad sebou zamyslím tak ho někdy já týrám psychicky a to fakt hodně až mi je ho líto,ale stejně do něj jedu a jedu.chyba je u nás obou,ale vím,že jak otěhotním tak bude klid,on si strašně moc přeje miminko,daleko víc než já tak proto toto dělá,nechce aby mu jeden den utekl a rezpektuje mě v tom,že když mu řeknu,že bude sex bez zakončení tak je 🙂 🙂 jsme spolu 12 let já miluji jeho a on miluje mě,ale budu si všímat každé maličkosti,to se bát nemusíš ♥ ♥
@lilian2111 no kočko to je fakt,ale vždy mi řekl jéva mě to uteklo,ale jo chápala jsem ho,když jsem tak strašně moc chtěla Matea tak jsem ho jak se vezme taky někdy nutila do sexu,třebas i 3x za den,aby se nám povedl 😀 😀 tu diskuzi o tom sexu a o té jeho erekci jsem dala jen skrz manžela tady,ne,že jsem si stěžovala,ale protože on měl strach jestli je v pořádku nebo ne.tak proto to asi takto všechno dopadlo 🙂 kdyby mě znásilňoval nebo něco takového,tak by to nerozchodil.

Strana