icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

peeetisek
11. lis 2019

@kocila a jak se pozná anovulacni cyklus? Toho 7.11. me ale i fest bolel podbrisek, no necháme se překvapit, ale tohle vítězný cyklus nejspis nebude 🙄

peeetisek
11. lis 2019

@juliemichal drzim palečky 🍀

juliemichal
11. lis 2019

@peeetisek moc děkuji ♥ ♥ dnes 11DC,ale min cyklus bylo IUI 12DC tak uvidíme :-O snad to zase nebude anovulační cyklus tak jak to bylo na první konzultaci v caru v Olomouci ☹ ☹ a z toho anovu cyklu se stalo to,že ovu jsem měla až 25DC ☹

kocila
11. lis 2019

@juliemichal tak at to vse dopadne dobre..kolikaty jsi DC?

kocila
11. lis 2019

@kocila uz vidim..11DC, tak to mas na pozitivni test cas...

juliemichal
11. lis 2019

@kocila děkuji snad ano ♥ ♥ uvidíme jak to všechno dopadne v tom novém caru a jestli mi budou nebo nebudou dělat folikumetrii 😀 😀
potom dám určitě vědět 🙂

ellu14
11. lis 2019

Ahoj. Prosím prosím 🤗... kdy myslíte že podle teploty-grafu , proběhla ovu. Test jsem nedělala a hlen už si takhle zpětné nevzpomenu 😔 moc děkuji za názor všem zkušeným ☺️ Cyklus mám 26-29dni. Poslední tři cyklu pravidelně 29dni. BT měřím 2 cyklus.

kocila
11. lis 2019

@ellu14 myslim,ze apka vyhodnotila ovulaci spatne..rekla bych,ze ovulace byla 15-16DC (duvod asi jsou chybejici mereni 11-12DC),takze nyni jsi 8DPO😉

juliemichal
11. lis 2019

ahojky kočky tak zítra jdeme v 9:30 na IUI,folikul 20mm sliznice 8mm a před chvíli mi manžílek píchnul ovitrelle,tak uvidíme jak to všechno dopadne 🙂 ale měla jsem výborný pocit z paní doktorky tak si myslím,že by to mohlo vyjít ♥ ♥

kocila
11. lis 2019

@juliemichal no tak super zpravy, vse mas pripravene, to musi klapnout😉😉😉✊✊✊

ellu14
11. lis 2019

@kocila - moc děkuji za odpověď.
No právě ...ze ta ovu tam byla značena 15dc tak jak píšeš a pak poklesu 18-19dc se mi to zase úplně celé prehazelo 😔

juliemichal
11. lis 2019

@kocila ano taky jsem moc ráda 🙂 🙂 taky si myslím,že to klapne 🙂 🙂 no uvidíme za 15 dnů hah 😀 😀 ale nakoupila jsem si dnes testíky do zásoby abych věděla jak mi jde z těla pryč ovitrelle,snad ho budu mít pryč dřív než min cyklus 😀

kocila
11. lis 2019

@ellu14 apka vyhodnocuje dle pravidla BT, 6 predchozich teplot musi byt nizsi nez 3dny po ovulaci...tak jak ti tam chybi zaznamy,tak vyhodnotila spatne...zkus tam dat teploty 36,8 a myslim, ze prepocita spravne

kocila
11. lis 2019

@juliemichal to bude testovaci manie 😂,ale hlavne ti preji,at jsou dve vitezne // na konci testovani...

juliemichal
11. lis 2019

@kocila to ano to bude hah,ale budu testovat ob den a né denně jako minule hah 😀 😀
a snad budou na konci vítězné // ♥ a jak to u tebe pokračuje?

ellu14
11. lis 2019

@kocila tak nic 🤷🏼‍♀️ zadala a nepomohlo, to neva ,ale moc děkuji, moc hodna 🤗

petula.bir
12. lis 2019

Ahojky kočky moje 💐❤️ potřebuji radu 🤔 včera během sexu trochu červené krve, přes noc nic moc, jen tak na utření - nic strašného. Dnes ráno zas vysoká teplota 😔🤷🏼‍♀️ Od včera mi strašně blbou stránky 😡
@juliemichal
Tak to je super, že pujdeš hned na IUI 🥰❤️ Držím pestick ať to vyjde ❤️😘

petula.bir
12. lis 2019

Zkusila jsem test, co myslíte je tam něco nebo ne 🤔🤔🤔 dnes 12DPO

leilinkaa
12. lis 2019

Petulko, zda se mi, ze tam carecka ,,naskakuje,,. Držím palce!!!!

juliemichal
12. lis 2019

@petula,bir zlatíčko moje já ho tam taky vidím ♥ ♥ nemáš lepší foto? 🙂 🙂
a moc děkuji,snad zase nebude biochemko jak minulý měsíc 😲 by mi hráblo :-O

lilian2111
12. lis 2019

@petula.bir ahoj, na testu je krásná slabá čárka, zkus schválně mamatest, má o něco víc barviva a tam už bude pěkná // ✊🏻☺️ Jinak bych řekla ze jsi 11dpo, takže test hezky odpovídá. Držím palce 🍀

petula.bir
12. lis 2019

Holky děkuji 😢😢😢😢❤️😘 dnes dojdu pro mamatest i Maxe 😂 Ale začínám špinit - hnědá krev, nic strašného. Mám zavolat k dr.? Jsem teď jak blbá 😔😔😔😔 vůbec nevím co ...
Fotka lepší nebude, u nás je strašně zataženo 😔. Nejde mi sem skoro nic vložit a nikoho označit - pak se to sekne 😡🤬

juliemichal
12. lis 2019

@petula.bir je tam krásný dušík,s tím špiněním neporadím,neměla jsem to ani u jednoho ☹
max zkusit zavolat na gynekologii,že máš pozitivní těhu test a začínáš hnědě krvácet aby ti předepsal utrogestan.
no a je fakt od včerejška to tu je strašné,jak se to seká ☹ označovat musím sama,hrůza

lilian2111
12. lis 2019

@petula.bir to spineni muže být zbytek po tom sexu, neboj, já jsem to měla asi 3x už v průběhu těhotenství, kolem 7,9,12 týdne a vše v pořádku 🙂 možná můžeš zkusit ascorutin, jinak pokud to není krev tak bych pockala, doktoři pak rádi straší mimodeložním apod. 🙂 je to tam vše teď překrvené.

petula.bir
12. lis 2019

Tak jsem volala k doktorovi a sestra, že proste se musí čekat ale když jsem už začla špinit, tak to odejde s ms 😔 nejspíš biochemické těhotenství - prý je to ještě maličké a na utz by nebylo nic vidět.

petula.bir
12. lis 2019

Už je u nás trošku i vidět tak jsem udělala novou a myslím, ze je tam vidět.

juliemichal
12. lis 2019

@petula.bir je tam krásně vidět ♥

tak holky mám po IUI,pocit z IUI dobrý,ale z kvality spermii jsem strašně špatná ☹ ☹ asi to nevyjde mno ☹ ☹
nějakou kvalitu inseminace mám bezproblémovou
koncentrace spermii 12x10 v ml nějaký dolní mez (15)
celkový pohyb 53,3% nějaká dolní mez (40)
progresivní pohyb 38,3% nějaká dolní mez (32)
podíl normálních spermií 0,5% nějaká dolní mez (4)
výsledek spg:oligoteratozoospermia ☹ ☹
myslíte si,že to stačí na IUI anebo je to spíše jedině na IVF?děkuji moc ♥
jsem s toho celá špatná ☹ ☹

petula.bir
12. lis 2019

Zlatíčka moc se omlouvám ale dojela jsem si do lékárny pro mamatest a koukejte 😢😢😢😢😢🥰

@juliemichal
Ty jo, tomu nerozumím a co ti řekla pani doktorka v centru???

kocila
12. lis 2019

@juliemichal pro miminko je potreba jen jedna jedina spermie, coz v milionu je, takze mysli pozitivne a urcite to dopadne...
Pro lepsi vysledky se take doporucuje pust 3-5dnu pred odberem, tak tolik nesexujte😉...

Ja cekam na leden/unor, kdy zkusim posledni nativ IVF a bud nam miminko bude prano,nebo zustaneme u jedinacka (do klasickeho IVF nejdu)

kocila
12. lis 2019

@petula.bir testik je krasny,rozhodne embryjko je,jen aby,ze spinenim se nerozjela MS (spineni v dobe predpokladane menstruace nevadi)....je to ted bud a nebo...drzim palce✊✊✊✊

Strana