Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@juliemichal drzim palečky 🍀
@peeetisek moc děkuji ♥ ♥ dnes 11DC,ale min cyklus bylo IUI 12DC tak uvidíme :-O snad to zase nebude anovulační cyklus tak jak to bylo na první konzultaci v caru v Olomouci ☹ ☹ a z toho anovu cyklu se stalo to,že ovu jsem měla až 25DC ☹
@juliemichal tak at to vse dopadne dobre..kolikaty jsi DC?
@kocila děkuji snad ano ♥ ♥ uvidíme jak to všechno dopadne v tom novém caru a jestli mi budou nebo nebudou dělat folikumetrii 😀 😀
potom dám určitě vědět 🙂
ahojky kočky tak zítra jdeme v 9:30 na IUI,folikul 20mm sliznice 8mm a před chvíli mi manžílek píchnul ovitrelle,tak uvidíme jak to všechno dopadne 🙂 ale měla jsem výborný pocit z paní doktorky tak si myslím,že by to mohlo vyjít ♥ ♥
@juliemichal no tak super zpravy, vse mas pripravene, to musi klapnout😉😉😉✊✊✊
@kocila ano taky jsem moc ráda 🙂 🙂 taky si myslím,že to klapne 🙂 🙂 no uvidíme za 15 dnů hah 😀 😀 ale nakoupila jsem si dnes testíky do zásoby abych věděla jak mi jde z těla pryč ovitrelle,snad ho budu mít pryč dřív než min cyklus 😀
@juliemichal to bude testovaci manie 😂,ale hlavne ti preji,at jsou dve vitezne // na konci testovani...
@kocila to ano to bude hah,ale budu testovat ob den a né denně jako minule hah 😀 😀
a snad budou na konci vítězné // ♥ a jak to u tebe pokračuje?
Ahojky kočky moje 💐❤️ potřebuji radu 🤔 včera během sexu trochu červené krve, přes noc nic moc, jen tak na utření - nic strašného. Dnes ráno zas vysoká teplota 😔🤷🏼♀️ Od včera mi strašně blbou stránky 😡
@juliemichal
Tak to je super, že pujdeš hned na IUI 🥰❤️ Držím pestick ať to vyjde ❤️😘
Petulko, zda se mi, ze tam carecka ,,naskakuje,,. Držím palce!!!!
@petula,bir zlatíčko moje já ho tam taky vidím ♥ ♥ nemáš lepší foto? 🙂 🙂
a moc děkuji,snad zase nebude biochemko jak minulý měsíc 😲 by mi hráblo :-O
@petula.bir ahoj, na testu je krásná slabá čárka, zkus schválně mamatest, má o něco víc barviva a tam už bude pěkná // ✊🏻☺️ Jinak bych řekla ze jsi 11dpo, takže test hezky odpovídá. Držím palce 🍀
@petula.bir je tam krásný dušík,s tím špiněním neporadím,neměla jsem to ani u jednoho ☹
max zkusit zavolat na gynekologii,že máš pozitivní těhu test a začínáš hnědě krvácet aby ti předepsal utrogestan.
no a je fakt od včerejška to tu je strašné,jak se to seká ☹ označovat musím sama,hrůza
@petula.bir to spineni muže být zbytek po tom sexu, neboj, já jsem to měla asi 3x už v průběhu těhotenství, kolem 7,9,12 týdne a vše v pořádku 🙂 možná můžeš zkusit ascorutin, jinak pokud to není krev tak bych pockala, doktoři pak rádi straší mimodeložním apod. 🙂 je to tam vše teď překrvené.
Tak jsem volala k doktorovi a sestra, že proste se musí čekat ale když jsem už začla špinit, tak to odejde s ms 😔 nejspíš biochemické těhotenství - prý je to ještě maličké a na utz by nebylo nic vidět.
@petula.bir je tam krásně vidět ♥
tak holky mám po IUI,pocit z IUI dobrý,ale z kvality spermii jsem strašně špatná ☹ ☹ asi to nevyjde mno ☹ ☹
nějakou kvalitu inseminace mám bezproblémovou
koncentrace spermii 12x10 v ml nějaký dolní mez (15)
celkový pohyb 53,3% nějaká dolní mez (40)
progresivní pohyb 38,3% nějaká dolní mez (32)
podíl normálních spermií 0,5% nějaká dolní mez (4)
výsledek spg:oligoteratozoospermia ☹ ☹
myslíte si,že to stačí na IUI anebo je to spíše jedině na IVF?děkuji moc ♥
jsem s toho celá špatná ☹ ☹
Zlatíčka moc se omlouvám ale dojela jsem si do lékárny pro mamatest a koukejte 😢😢😢😢😢🥰
@juliemichal
Ty jo, tomu nerozumím a co ti řekla pani doktorka v centru???
@juliemichal pro miminko je potreba jen jedna jedina spermie, coz v milionu je, takze mysli pozitivne a urcite to dopadne...
Pro lepsi vysledky se take doporucuje pust 3-5dnu pred odberem, tak tolik nesexujte😉...
Ja cekam na leden/unor, kdy zkusim posledni nativ IVF a bud nam miminko bude prano,nebo zustaneme u jedinacka (do klasickeho IVF nejdu)
@petula.bir testik je krasny,rozhodne embryjko je,jen aby,ze spinenim se nerozjela MS (spineni v dobe predpokladane menstruace nevadi)....je to ted bud a nebo...drzim palce✊✊✊✊

@kocila a jak se pozná anovulacni cyklus? Toho 7.11. me ale i fest bolel podbrisek, no necháme se překvapit, ale tohle vítězný cyklus nejspis nebude 🙄