icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

janickazabicka
9. lis 2019

Ahoj holky s upršenou sobotou tu jsou i smutné zprávy test negativní a navíc začínám špinit 😢😢😢
Ráno jsem zkusila teplotu a 36,52. Takže je to jasné. Co taky čekat při takové ošklivé sobotě 😥

saji
9. lis 2019

@janickazabicka mame dnes stejnou teplotu a ja cekam MS kazdou chvili😔😔😔😔.

kocila
9. lis 2019

@peeetisek nemyslim si,ze je ovulace spravne vyznacena a teprve bude..dle testu bych rekla,ze teplota vyleti asi zitra ....

ebak
9. lis 2019

@janickazabicka
@kocila
@saji Děkuji moc všem 😘A přeji brzké čárky na testu 😍

ebak
9. lis 2019

@janickazabicka nic si z toho nedělej 😘 není teď, může být příště;)

ebak
9. lis 2019

@saji taky držím pěsti do dalšího cyklu😉

ebak
9. lis 2019

@peeetisek podle mě to je taky špatně, pod linií máš pouze 3mereni, takže si myslím, že je ovulace označena špatně...

peeetisek
9. lis 2019

@ebak kdyz budu měřit dal, opraví to ta aplikace sama?

ebak
9. lis 2019

@kocila mohu ještě poprosit o radu? Přemýšlím kdy se objednat a co vlastně říct, mám nového gynekologa a je sice v okolí vyhlášený, ale netuším, zda vezme v potaz zpozdenou ovulaci...obě děti jsem přenášela a první bylo sekcí, takže pokud by šli podle ms, tak je jasný, že by mě zase honili jak nadmutou kozu... vím, že předbíhám, ale i tak...

ebak
9. lis 2019

@peeetisek ano, resp např.v mém cyklu označil ovu, kterou po dalších pár měřeních preznacil...

janickazabicka
9. lis 2019

@ebak dekuju to je jasný. Jen je to takové smutné 😞

janickazabicka
9. lis 2019

Ahoj holky mám menší dotaz. Manželovi příští víkend bude 43. Máte nějaký nápad co mu koupit za dárek? Děkuji 😘😘

hlasimse
9. lis 2019

@janickazabicka záleží, co má rád, jaké má koníčky... Můj manžel má narozky příští pátek 🙂 Asi mu dám nové pantofle na doma 😀 a k tomu oblečení a možná něco k počítačovým hrám.

petula.bir
10. lis 2019

Ahojky kočky 💐❤️
Teplota pořád nahoře, na to, že to mám zítra dostat ale test negativní - ani duch a dávat sem teď nějakou fotku je nadlidský výkon 😂🙈

@janickazabicka
Ach jo, taky cekám kdy a šup na další mesic. ❤️ Úplně mě to mrzí za tebe 😢
Manžel má narozeniny v březnu tak ještě nevím 🤔 co má rád tvůj manžel? Asi od toho bych se oderazila 🙂
@ebak
Úžasný 😍😍😍🥰😘❤️ Moc gratuluji 💐❤️ Mám velkou radost z toho 🥰 krásný 🙂
@saji
Tak třeba příští mesic pod stromečkem najdeme // 🥰❄️🎄🎁

saji
10. lis 2019

Holky, tak ja dnes 1DC😔, no nepekne prekvapeni pri nedeli.
@petula.bir no nevim😂, protoze podle FF kde mi ovu sedi presne, tak ten tyden mam plodne dny UT,ST,CT,PA (26.-28.11.), a to jsem zase v Praze na skoleni a prijedu domu ve ctvrtek v noci, takze mame jen patek, tak bude zase +/- jeden pokus😔. Blbe nacasovano ted.

petula.bir
10. lis 2019

@saji
Tak to je docela na prd 🤔 ale víš jak - třeba jen jeden jediný pokus vyjde 😂 zákon schvalnosti 😂🤓

saji
10. lis 2019

@petula.bir jo no😂, nejak mam pocit, ze to klapne az tak k jaru a nevim proc🤷‍♀️😂

kocila
10. lis 2019

@ebak no jsou dve moznosti, bud lekari ukazat BT graf a prepocitat termin MS s nim (na to bych moc nespolehala) a nebo rovnou si sama nahlasit korigovany,termin MS,tzn. od ovulace odecist 14dnu a masnovy termin posledni MS (jinak jak rikas,budou ti bud rikat mas opozdene mimi,nebo te hnat moc brzo treba na vyvolavacku)

petula.bir
10. lis 2019

@saji
Já mám zas pocit, že otehotnim leden, únor březen 😂😂😂 vždy jsem takhle otěhotněla 😂 ale prý ať zapomenu, malá má narozky v listopadu 18.11. syn v prosinci 5.12. a teď naposledy jsem taky otěhotněla v lednu 😆

ebak
10. lis 2019

@petula.bir já jsem taky 5.12. 😀 jinak myslím že tvůj graf ještě může být vítězný, protože test jsi dělala hodně brzo😉 třeba žádná ms zitra nepřijde🙂

ebak
10. lis 2019

@kocila děkuji moc, já to s ním zkusím probrat, v okolí je hodně oblíbený, jezdí za ním ženy z větší vzdálenosti, měla jsem štěstí, že mě vzal...tak nějak si říkám a doufám, že v tomto bude pokrokový🙂 no schválně ti dám vědět...

janickazabicka
10. lis 2019

@petula.bir dekuju zlaticko už jsem si přešla takový to jednodenní zklamání 🤗 teď už bude zase fajn.
@hlasimse
Jinak manžel má rád od každého něco přemýšlela jsem nad FIFA 20 na ps4. Narozeniny má právě v sobotu. To jedeme se ségrou do ikei tak možná nějaké tričko v Decathlonu ten obchod mám ráda 😍 a asi mekač mu přivezu 😂

hermij
10. lis 2019

@petula.bir Testuj až za dva dny, ty nedočkavá 😂 A MS by rozhodně měla dorazit později (pokud vůbec), s pozdější ovu je logicky spojen odklad MS, od ovu do MS je zhruba 12-16 dní. A ty jsi dnes teprve 10.DC.

peeetisek
Autor odpověď smazal
petula.bir
11. lis 2019

Ahojky kočky ❤️😘💐
Zatím to vypadá nadějně 🥰🤣
@ebak
Jsem se premáčkla ne 5 ale 3.12. 🙈 zatím to nevypadá, ze by měla přijít ale nic mi není, prsa neboli, nevolnost trochu ale spodek jako kdybych to měla každou chvilku dostat. Já budu taky kupovat fifu 20 pod stromeček 😂 a ještě NHL 20 😂 my máme xbox one 🙂 strašně mě baví do toho kecat, říkám mu kdo jak vypadá a proč ho nechci a koho chci 😂 je to sranda 😂🙈
@janickazabicka
Taky čekám, pak jsem smutná 1-2.dny a v pohodě 🙂 teď budeme nakupovat dárky a připravovat oslavy na narozky 🥰 tak to uteče rychle 😆
@hermij
Já vím ale říkala jsem si, že dnes jsem 35DC a vždy 11DC teplota klesne a přijde ms. Jako říkala jsem si, ze když mám LF 11.dnů mohlo by byt už něco vidět 😂😂😂😂 je akorat vidět, že neumím vydržet 🤔😢🤷🏼‍♀️

peeetisek
11. lis 2019

Pekny den holky, uz se do tajů grafu pomalicku dostavam, vyznacila jsem v něm pozitivní ovu test a vyznačena ovulace zmizela, takze kdyz zadám zitra teplotu, mela by se vyznačit nova a to toho 7.11. 16 DC... jen nevim proc ta teplota, je jak na houpačce, dnes jsem tedy 4DPO.. teoreticky 😅😅

petula.bir
11. lis 2019

@peeetisek
A nemohla být ovulace ten 13.dc? Pak by jsi dnes měla 7DPO a možná dnes je ten nidační pokles 🤔🤷🏼‍♀️ Pokud zítra vystřelí teplota nahoru myslím, že byla ovulace ten 13.DC

peeetisek
11. lis 2019

@petula.bir to by mi prave nesedelo s tema ovulakama 🤔🤔 zajimave, ze ja vzdy musim mit neco extra 🤣

kocila
11. lis 2019

@peeetisek ovulace stale neprobehla,ale dnesni pokles by mohl treba znacit snizovani teploty pred ovulaci...
Bohuzel pozitivni ovu test neznaci automaticky,ze skutecne ovulace probehne...

juliemichal
11. lis 2019

Ahojky kočky tak dnes jdeme do toho nového caru,tak jsem zvědavá 😀 😀
nejhorší je,že ovulák mám stále negativní :-O tak snad neovuluji z toho vaječníku co před minulý cyklus,jak mi došla ovu až 25DC ☹ to by pak IUI neudělali ach jo ☹
jdeme tam v 17 hod tak pak dám vědět.

Strana