Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
Děkuji moc, první cyklus v životě totálně rozhaseny a zároveň úspěšný...😘
Jinak jen takový postřeh...my se s manželem tulime opravdu jen, když máme náladu oba dva, takže jak je vidět v grafu, není to žádná sláva😀 často je touha spát silnější a i tak se zadařilo.Z toho mi vyplývá, že i to má třeba vliv nejen psychicky( je to z lásky, touhy a ne jen za účelem početí) ale i fyzicky (silnejsi spermie).Neni nutné to dělat denně, když náladu nemám, tělo si samo řekne a k otěhotnění ani není se trefit do ovulace...
@peeetisek Uvidíš, prostě se dál měř, sleduj a uvidíme 😉 Já mám s ovu testy zkušenost, že mohou být pozitivní i dlouho před ovulací. Tu v konverzacích jde vidět, jak to některým holkám hezky vychází, ale nebývá to tak vždy. Teplota ukáže ovulaci zpětně a až ji potvrdíme, tak budeš spolehlivě 3.DPO (ovu se potvrzuje ze tří vyšších teplot a ty dny se již započítávají do luteální fáze cyklu).
@kudelkabudouci 36,8 je v pohodě, dívej já mám i nižší🙂
@juliemichal tak super,treba listopadovy pokus stihnes👍
@kocila třebas ano,uvidíme 🙂 🙂 ještě záleží jak se to bude stíhat v tom novým caru 🙂
@petula.bir v nedeli budes teprve 10DPO, ale treba bude dusik...jistota ale az v utery...to cekani je nekonecne ja vim 😁
@kocila
Jooo 😂 já se přepočítala 🙈 ms má přijít v pondělí tak jsem si říkala, ze podle teploty bych testovala už v nedeli - den před ms, pokud klesne nebudu testovat když ne, udělám test. V pondělí je manžel doma tak zatím nechci, aby věděl 🙂 chci nějaké překvapení 🥰
@peeetisek jestli to potvrdí na toho 13 tak úplně v pohodě to stačilo 😁😉
@ebak tak jak dnešní testík? 🙂
@ebak no krásný 😍
@janickazabicka i kdyz byla bolest az pozdeji a ten pozitivní ovu test taky az pozdeji 🤔😂
@saji vyfot ho prosim jeste jednou. Ja tam neco vidim!
@sudylichozrout ty jo, ja ho lovila z kose😂. No uz je to 30min po. Ja vidim snehobilo a nejaky binec nalepeny😂
@saji Na te prvni fotce neco vidim, ale muze to byt hra stinu, na te druhe ne ☹ Kdyz si fotku zvetsim, je tam na te prvni videt dusik. Tak jeste neves hlavu. Jakou citlivost ma ten test?
Teda, je to 12,14,17dpo jsem to pomotala..
@saji taky na první fotce něco vidím,ale na druhé fotce ne 😲
@ebak no jo radost pohledět 😍🍀🙏👶

@kocila děkuji ♥ dnes naštěstí daleko slabší než včera 😀 😀 tak jsem ráda 🙂 🙂