icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

juliemichal
7. lis 2019

@kocila děkuji ♥ dnes naštěstí daleko slabší než včera 😀 😀 tak jsem ráda 🙂 🙂

ebak
7. lis 2019

Děkuji moc, první cyklus v životě totálně rozhaseny a zároveň úspěšný...😘

Jinak jen takový postřeh...my se s manželem tulime opravdu jen, když máme náladu oba dva, takže jak je vidět v grafu, není to žádná sláva😀 často je touha spát silnější a i tak se zadařilo.Z toho mi vyplývá, že i to má třeba vliv nejen psychicky( je to z lásky, touhy a ne jen za účelem početí) ale i fyzicky (silnejsi spermie).Neni nutné to dělat denně, když náladu nemám, tělo si samo řekne a k otěhotnění ani není se trefit do ovulace...

hermij
7. lis 2019

@peeetisek Uvidíš, prostě se dál měř, sleduj a uvidíme 😉 Já mám s ovu testy zkušenost, že mohou být pozitivní i dlouho před ovulací. Tu v konverzacích jde vidět, jak to některým holkám hezky vychází, ale nebývá to tak vždy. Teplota ukáže ovulaci zpětně a až ji potvrdíme, tak budeš spolehlivě 3.DPO (ovu se potvrzuje ze tří vyšších teplot a ty dny se již započítávají do luteální fáze cyklu).

ebak
7. lis 2019
ebak
7. lis 2019

@kudelkabudouci 36,8 je v pohodě, dívej já mám i nižší🙂

kocila
7. lis 2019

@juliemichal tak super,treba listopadovy pokus stihnes👍

ebak
7. lis 2019

@saji já netipuji virózu 😀 to bude mít zaměstnavatel radost😀

saji
7. lis 2019

@ebak No, nemyslim si, ze se jedna o tehu, 1.pokus jen jedenkrat, 2.zadne priznaky nepocutuju a za 3.dnes mi naskocil klasicky PMS😊. Ale uvidime. Nicmene, tobe gratuluji jeste jednou a kdy se chystas udelat ten posledni test?😊

juliemichal
7. lis 2019

@kocila třebas ano,uvidíme 🙂 🙂 ještě záleží jak se to bude stíhat v tom novým caru 🙂

ebak
7. lis 2019

@saji test si udělám zítra, budu 17 dpo, tak by měla být dálnice🙂 jinak uvidíš, ale zatím je graf opravdu moc hezký,😘

leilinkaa
8. lis 2019

@saji Treba zamestnavatele potesis 🤣 no ja taky nastupuji v prosinci do prace, tak chci byt zvedava, jsk dlouho se tam ohřejí 🤣

petula.bir
8. lis 2019

Krásné ráno holky 🥰😘💐
Tak já zatím takto 😊 ale myslím, že ms zase přijde už mě bolí spodek jako na ms 😔🤷🏼‍♀️ Uvidíme jaká bude teplota v nedeli - už se nemůžu dočkat 😂 asi budu první kdo se těší na nedeli 😂

kocila
8. lis 2019

@petula.bir v nedeli budes teprve 10DPO, ale treba bude dusik...jistota ale az v utery...to cekani je nekonecne ja vim 😁

petula.bir
8. lis 2019

@kocila
Jooo 😂 já se přepočítala 🙈 ms má přijít v pondělí tak jsem si říkala, ze podle teploty bych testovala už v nedeli - den před ms, pokud klesne nebudu testovat když ne, udělám test. V pondělí je manžel doma tak zatím nechci, aby věděl 🙂 chci nějaké překvapení 🥰

janickazabicka
8. lis 2019

@peeetisek jestli to potvrdí na toho 13 tak úplně v pohodě to stačilo 😁😉

juliemichal
8. lis 2019

@ebak tak jak dnešní testík? 🙂

janickazabicka
8. lis 2019

@ebak no krásný 😍

peeetisek
8. lis 2019

@janickazabicka i kdyz byla bolest az pozdeji a ten pozitivní ovu test taky az pozdeji 🤔😂

saji
8. lis 2019

Holky, tak ja v nedeli odjizdim na skoleni do Prahy na cy tyden, tak jsem si udelala test a snehobilo😭. Jsem 11dpo. Takze cekam MS

sudylichozrout
8. lis 2019

@saji vyfot ho prosim jeste jednou. Ja tam neco vidim!

saji
8. lis 2019

@sudylichozrout ty jo, ja ho lovila z kose😂. No uz je to 30min po. Ja vidim snehobilo a nejaky binec nalepeny😂

sudylichozrout
8. lis 2019

@saji Na te prvni fotce neco vidim, ale muze to byt hra stinu, na te druhe ne ☹ Kdyz si fotku zvetsim, je tam na te prvni videt dusik. Tak jeste neves hlavu. Jakou citlivost ma ten test?

ebak
8. lis 2019

Srovnávací 12,13 a 17 dpo

ebak
8. lis 2019

Teda, je to 12,14,17dpo jsem to pomotala..

juliemichal
8. lis 2019

@saji taky na první fotce něco vidím,ale na druhé fotce ne 😲

janickazabicka
8. lis 2019

@ebak no jo radost pohledět 😍🍀🙏👶

kocila
9. lis 2019

@ebak tak to ti jiz oficialne gratuluji a drzim palce, aby bylo miminko zdrave...👍

saji
9. lis 2019

@ebak nadhera. Gratuluji🍀

saji
9. lis 2019

Tak holky ja dnes takto. Takze dalsi mesic pred nami😔

peeetisek
9. lis 2019

Ahoj holky 🍀 tak uz mam na grafu vyznačenou ovulaci, ale no nevim, neshoduje se s tema ovulakama 😱 a teploty se mi taky zdají moc nízké 😅😅🤔 tak uvidime 🙈

Strana