icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

juliemichal
6. lis 2019

@kocila děkuji kočko moje ♥ ♥ no uvidíme hah 😀 😀 jen mě zarazila ta síla toho ovuláku 😀 😀 no já si myslím,že tento cyklus IUI nestihneme 11.11 bude první konzultace a kdo ví jestli mi budou dělat i UTZ nebo ne,takže bude asi snažení doma.

kudelkabudouci
6. lis 2019

Holky tak jsem to do zítra nevydrzela a testovala, tohle je výsledek. Vidíte tam tu druhou čárku jako já? Nebo už mám vidiny?

petula.bir
6. lis 2019

@kudelkabudouci
Pošli originál 🥰

saji
6. lis 2019

@kudelkabudouci ja vudim, ale oeigos bude lepsi😊

kudelkabudouci
6. lis 2019

saji
petula.bir tak tady je originál. Dala jsem to do černobílé protože aby to šlo líp vidět 🤔

kudelkabudouci
Autor odpověď smazal
kudelkabudouci
6. lis 2019

Ale když se zadivam tak tam jsou // sice slaboucky ale myslím že je co? 😯

juliemichal
6. lis 2019

@kudelkabudouci na fotce bohužel nevidím,možná ve skutečnosti tam je ♥

saji
6. lis 2019

@kudelkabudouci tak jak se divam na mobilu a hodne si to priblizim, tak tam neco vidim, ale musim hodne pozorne se divat. Zkus i zitra, jestli sili😊

levinstonka
6. lis 2019

@petula.bir děkuji za reakci, dnes jsem źačala krvácet sice slaběji než obvykle, ale je to jasná červená 🙂 tak ted na chvili odkladam teplomer at mi z toho nepreskoci

ebak
6. lis 2019

@kudelkabudouci já bohužel nic nevidím, ale zkus zítra z ranní😉

ebak
6. lis 2019

Mě šla teplota dnes níž, ale uvidíme, zítra si udělám poslední test, co mám doma, to už by měla být skoro dálnice pokud jde vše jak má...

kocila
6. lis 2019

@kudelkabudouci na upravenem testu neco vidim👍

ebak
6. lis 2019
ebak
6. lis 2019

@kocila krásný večer🙂 vložila jsem graf- jak dlouho by prosím měla teplota být vysoko?

kocila
6. lis 2019

@ebak teplota 36,8 je stale krasna👍, mas hranicni teplotu 36,4,takze bud v klidecku..zaznam je moc hezky....rekla bych, ze se ti teplota bude pohybovat +/-36,8...
Doporucuje se merit do 18DPO, kdy byva na testech dalnice a zaroven se uz MS nespusti...uz bych pak nemerila at se nestresujes (tehotensky test mas super)...😉

ebak
6. lis 2019

@kocila jé, děkuji moc za info 😘 mám poslední test, tak ho tedy nebudu dělat zítra, ale ještě počkám 🙂 snad bude vše ok, i když člověk nikdy neví, může se toho zvrtnout tolik, že raději nemyslet...

petula.bir
7. lis 2019

Ahojky kočky 💐😘
Dnes 7DPO a teplota 36.8 jsem zvědavá na další dny 😂🤔 prsa už neboli - klasika PMS 😂 a spodek mi říká, že ms přijde každou chvilku 😂🤔
@levinstonka
Ach jo, to mě mrzí 😔
@kudelkabudouci
Na tom upraveném taky pidi midi, udělej za 2.dny a uvidíš, držím pěstičky, aby to vyšlo.
@ebak
Já bych už neměrila, test máš krásný a je jasný, že těhulka jsi 🥰 já nikdy neměla 37.0 vždy max 36.8-36.9

saji
7. lis 2019

Ahojte kocky, tak ja tu nakukuju, BT skoro nemerim, dnes jsem si zmerila po dlouhe dobe a teplota mi vyskocila na 37,1, tak doufam, ze na me neleze nejaka viroza😔. Jsem prvni tyden v praci po rodicaku. V pondeli nebo v utery by mela prijit MS.

peeetisek
7. lis 2019

Ahoj holky, co myslíte, potvrdí se mi jeste ovulace v grafu? Prikladam i ovulacni testy, vcera hooodne bolest na levé strane v podbrisku, dnes uz skoro žádná, tak jsem z toho jelen, kdy vůbec byla nebo bude 😱😅

saji
7. lis 2019

@peeetisek ovulace se ukaze v grafu cca po 3 dnech zpetne. Takze dneska pravdepodobne jeste probiha a zitra by ti mela teplota vyskocit nahoru😊

peeetisek
7. lis 2019

@saji takze by zitra mohlo byt uz 1DPO?

saji
7. lis 2019

@peeetisek ano 😊

janickazabicka
7. lis 2019

@peeetisek v tomhle co posíláš mi nejsilnější opravdu přijde 15 dc ráno. Takže by to tak nějak odpovídalo. Ale s tou rotou snažení bych se u tebe vůbec nebála že by jste ji prosvihli třeba 😂😂😂 držím palce 🍀

peeetisek
7. lis 2019

@janickazabicka a ja si prave rikam, co kdyz to chtělo třeba vcera vecer a jeste dnes 😅😅

peeetisek
7. lis 2019

@saji diky 🍀@janickazabicka uvidime ✊🏻

kocila
7. lis 2019

@ebak urcite vse dopadne dobre a jsem moc rada, ze ti vse vyslo i v cyklu, u ktereho si pochybovala,ze je vse ok (opozdena ovu)....dne😉

kocila
7. lis 2019

@juliemichal tak jaky je dnes ovu test?...uz se ti blizi novy car,tak at vse probiha dle tvych představ👍

kocila
7. lis 2019

@kudelkabudouci a dnes jsi testovala?, vcera pidi carka byla,tak snad sili...

kudelkabudouci
7. lis 2019

@kocila ahojky, nene nechám to až n zítřejší ráno. Ale teplota mě dnes spadla na 36,8 tak uvidíme zítra no ☹️😯🤔

Strana