icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

hermij
15. lis 2019

@petula.bir Já dnes sněhobílo, 12.DPO, ani duch nebyl tušit. Tak uvidíme, někomu vychází pozitivita až později, anebo během pár dní dorazí MS.

kocila
15. lis 2019

@petula.bir no krasny graf....krasny vitezny graf...moc Ti gratuluji a az budes mit fotecku fazolky,tak se nam tady pochlub....parada👍👍👍👍💕💕💕💕

kocila
15. lis 2019

@hermij tak to me mrzi, ale jeste neni MS,takze nadeje je 👍👍

petula.bir
15. lis 2019

Ahojky kočky 😘💐
Tak dneska už opravdu těhu nevolnosti 🤢🤮 Dnes 15DPO a tady fotečka 🥰🥰🥰🤞🏻✊🏻 Test dělaný teď večer 🤓

@hermij
Ach jo, ale pamatuj, vždy jsi mi říkala dokud není ms naděje je vždy ❤️😘
@kocila
Děkuji kočko 😘❤️ Určitě se přijdu pochlubit 🥰🥰🥰

sudylichozrout
15. lis 2019

@petula.bir Mam velkou radost a gratuluji! At vse dobre dopadne 🙂

juliemichal
15. lis 2019

@petula.bir jé zlatíčko mám obrovskou radost ♥ strašně moc gratuluji ♥ ♥ ať je vše v naprostém pořádku ♥

dnes jsme se bavili z manžílkem,že pokud tento pokus nevyjde tak se další měsíc budeme domlouvat na IVF,když to s tou morfologii nemá cenu ☹

tak asi v lednu proběhne IVF?no kdo ví.... asi možná ještě příští cyklus prubneme IUI,ale nevím o tom budu hodně uvažovat,když je ta morfologie tak strašná ☹ ☹

juliemichal
17. lis 2019

kočky,myslíte si,že už konečně slábne? 😀 anebo se tento cyklus nedočkám,že by mi ovitrell vymizel z těla? ☹

janickazabicka
17. lis 2019

@petula.bir jeee moc gratuluju 😍

janickazabicka
17. lis 2019

@juliemichal mě se zdá že ano 😊 a doufám že pak zase začne sílit 😍😘

juliemichal
17. lis 2019

@janickazabicka no mě právě,že ne hah 😀 😀 ale snad máš pravdu,no uvidíme jestli začne sílit nebo ne 😀 😀 dnes jsem 5 dnů po IUI,měla jsem ho v úterý 😀

peeetisek
18. lis 2019

Ahoj holky, tak ja čekam ms 🙄 ale mam nejspis krátkou lutealni fázi, jak se užívá pyridoxin? Premyslim, ze poridim... je jedno, ktery vyberu?

leilinkaa
18. lis 2019

@peeetisek ja sem 23 dc a zacinam spinit a slabe i krvacet, taky mi prijde, ze mam kratkou lf. Nemerim, ale asi zacnu....takze cekam, ze ms dorazi brzo. Ach jo.... Od cervna ne a ne se zadarit. Budu se snazit tomu pomoct...

sudylichozrout
18. lis 2019

@peeetisek Nemas ktatkou lutealku. 10 dnu bohate staci.

janickazabicka
23. lis 2019

Ahoj holky nové kolo se blíží ovu testy sílí a teplota blázni 😁

leilinkaa
24. lis 2019

@janickazabicka super, drzim palce🥰 Me konci ms, tak asi zkusim uz konecne merit a zacala jsem pit kontryhelovy caj. Tak se uvidi zda nejak dopomuzeme nasemu snazeni 🤣 tak a odpocitavam posledni tyden rodicaku a 2.12 na znacky do prace 🤣🤣🤣

hermij
25. lis 2019

@sudylichozrout Rozhodně nestačí každé ženě. Tys tuším psala, že jsi otěhotněla i při krátké LF, což je super 👏, ale tím bych Tě řadila spíše k výjimkám. Pár takových žen znám, ale pak znám i dost takových, které prostě neotěhotněly, anebo potrácely 😢, dokud se LF neprodloužila, anebo se nenasadily gestageny na udržení případného těhotenství (Utrogestan, Duphaston, Gynprodyl apod.) ☹ Takže já bych se rozhodně snažila o prodloužení LF (a doporučovala bych). Nemohu tvrdit, že se s krátkou LF nezadaří, to nikoli, ale ta délka svůj význam má. Zárodek se začíná hnízdit mezi 7.-10. dnem po ovulaci. A prostě někdy je těch 10 dní málo 😢 Na druhou stranu, zase je hloupost panikařit kvůli krátké LF a nevěřit, že se může zadařit, to je opačný extrém 😉

@peeetisek Můžeš užívat denně 👍. Za mě je B-komplex slabota, syntetické vitaminy, a tak doporučuji spíš mateří kašičku, která je plná vitaminů a minerálů (v bio kvalitě např. lékárna Benu, cenově mi tam přijde ok, ale jistě seženeš i jinde) - pokud nejsi alergická na včelí produkty + doplňovat hořčík (např. chlorid hořečnatý a vyrábět si Mg olej, denně či ob den, anebo síran hořečnatý do koupele, anebo k vnitřnímu užití třeba Mg malát, ten je v ČR již dobře dostupný, skladem i cenově). Minimálně jsou to kroky, jak podpořit své celkové zdraví, vč. zdravého menstruačního cyklu, a mám ověřeno, že na LF fungují dobře ❤

petula.bir
25. lis 2019

Holky k té LF já měla 9-10.dnů 🥰 a podařilo se 🙂

hermij
25. lis 2019

@petula.bir No vidíš ❤ A to jakože předchozí děti? Před otěhotněním nyní jsi měla LF 11-12 dní, a to už je lepší délka. Ale rozhodně se tu s nikým nechci přít. Pokud se zadařilo, tak je to super a vlastně motivační, že ani krátká LF není nepřekonatelnou zábranou zdravého těhotenství 🙏

ebak
25. lis 2019

Holky ahoj, dnes jsem byla na 1.ko, tak jak jsem slíbila, jdu ukázat fazoli😀 přeji Vám všem brzy ten vítězný graf 😘

sudylichozrout
25. lis 2019

@ebak Nadheraaa! 🙂

levinstonka
26. lis 2019

@hermij tak tento měsíc jsem, ale úplně ve zmatku, ff mi nejprve vyznačil ovulací na 12 dc, což by bylo nezvyklé brzo, ale od 15 DC jsem trochu nachlazená nic závratného jen rýma a kašel, je možné že ovulace už proběhla a teploty jsou zmateně právě kvůli nachlazení? Nebo ji teprve mužů očekávat nějaké snažení proběhlo, ale je to střílení spíš naslepo kvůli těm teplotám, předem děkuji za radu

peeetisek
26. lis 2019

@hermij dekuji ti moc 💜 mateří kasicku z Benu myslis v těch kapslich? Jeste jsem se divala, ze prodavaji primo v injekční strikacce..mesic uz užívám fertipronu plus listovka 🍀😍

denissima
26. lis 2019

Ahoj, měřím bt druhý měsíc a zatím se v tom tedy moc nevyznám. Dá se z toho něco vyčíst? Byla ovulace?

kocila
27. lis 2019

@denissima ano,ovulace probehla 13.11.,zaznam grafu je pekny.jJsi 13DPO,takze muzes si udelat test,teplota je krasne vysoka 👍

denissima
27. lis 2019

@kocila díky, tak třeba to tentokrát vyjde 🙂

juliemichal
27. lis 2019

holky mám 1 den zpoždění,utrogestan vysazen před 2 dny,vím,že se to nemá,ale našla jsem teploměr a z hecu jsem si zkusila změřit BT v pochvě je 37,5 (to jsem nikdy přes den neměla) a pod jazykem 36,7.je to normální? 😀 😀 už bych brala ms,nevím kde se toulá.

petula.bir
27. lis 2019

Pořád na vás koukám 😍

@juliemichal
Test jsi zkusila? 😂
Nejsi spis nějaká nemocná?

juliemichal
27. lis 2019

@petula.bir no nemocná vůbec nejsem hah,ani nachlazená 😀 a test jsem si zkoušela včera což jsem byla 14 dnů po IUI a nic :-O

juliemichal
27. lis 2019

holky tak už vím proč tak vysoká BT,nasazuji zpět utroš 😀 😀 včera na tt nic a dnes odpoledne toto 😀 😀

petula.bir
27. lis 2019

@juliemichal
Jako já ji tam vidím 😍😍😍😍

Strana