Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
Ahojky, chtěla bych se zeptat na názor, zda podle vás proběhla ovulace, jsem z toho v lese 🙄😂 od 8DC jsem měla horečku, chytila jsem virózu od syna, měla stejný průběh. Od 13DC jsem bez teplot, bez kasle, bez rymy a cítím se fajn. Vzala jsem si během nemoci dovolenou 5 dní a asi poprvé v životě poctivě ležela a léčila se 😂 Dnes jsem měřila o 2 hodiny dříve A nevím jestli to může mít až takový vliv, odpoledne jsem zkusila změřit a měla jsem jako klasický po ovulaci během dne 36,8-37. Jinak mívám během dne od 36,1 do 36,6. Zaráží mě ty skoky tento cyklus...Jinak pozitivní ovulak 16DC byl jasný jak facka..díky za názory 😊😊😊
@leontynkaa Lei, zkus se ještě sledovat. Nemoc může ovulaci posunout, tak uvidíme, co bude další dny. Krotila jsi virózu nějakými léky? Ty mohly ovlivnit hlenový příznak.
@hermij brala jsem jen paralen a to jen 9,10 a 11 DC pak už ne...Jinak nic, jen vitamíny. Dneska teplota ráno 36,9 což tak v LF mívám běžně do těch 37.. mě strašně máte že 2x spadla ta teplota až na hranici 36,5 coz mám před ovulaci...jinak hlen je už jasne poovulacni teď...možná kdybych včera nemerila o 2 hodiny dříve tak by byla o 0,1 nebo 0,2 vyšší ale že by to tolik ovlivnilo 🤔 nevím no...Já mám pokaždé něco, jednou jsem měla zažívací potíže a zrovna v den kdy mělo dojít k potvrzení ovu, pak jsem měla anovulacni, minulý měsíc mi spadl teploměr pod postel a vzpomněla jsem si až za 3 dny že ho nemám 😀😀😀 já to asi vzdávám už 😣😀
@hermij jestli to chápu správně tak aby byla potvrzena ovulace tak musí být 3 dny teplota výš než předtím 6...6 jich sice nemám ale kdybych neměla horečku tak do těch 36,5 by nejspíš byly. 3ti den musí být o 0,2 výš než nejvyšší z předchozích 6ti...což bych splnila jenže pak pokles 😱 tak teď nevím jestli byla, nebyla. Hlen je poovulacni, prsa už taky cítím...asi byla no ale kdy to je otázka. Fakt nevím. Zkoušíme to už půl roku po zamlklem tehu a chtěla bych to vysledovat, protože vzhledem k práci chlapa sex ob den nehrozí...ale vždy mi to měření BT něco pokazí 😑😑😑😔
@leontynkaa Zkus to s teplotou nevzdávat, ale pokud jí nebudeš rozumět, věnuj větší pozornost hlenu, než se rozčilovat s teplotou 😉 Pravidlům rozumíš správně, ale existují dvě výjimky a toto je jedna z nich. Řekla bych, že ovulace proběhla i navzdory nemoci a lékům 🍀
@hermij děkuji za podporu...🥰 no já to vždy chci vzdát a stejně to neudělám, ale zkusím se více zaměřit na ten hlen at nejsem když tak tolik odkázána na tu teplotu, když mám takovou smůlu 😂🙂
@leontynkaa Rozhodně se měř dál, jen ty hodnoty tolik neřeš. Hlen Tě upozorní, že se dostáváš do plodné fáze cyklu, takže víš, že snažení má smysl, teplota jen zpětně potvrzuje, že ovulace proběhla a z křivky se dá vypočítat stáří miminka a termín porodu 🌹
@anullesisa muzes udelat test,11DPO uz na testu bude neco videt..11DPO je teplota normalne jeste vysoka (nebo to muze byt z duvodu teploty)..
@kocila merim uz 6 mesicu a vždy 11dpo mi klesla na 36.7-36.8 a druhý den jsem dostala MS..telesnou teplotu mam normalni ..buď zítra nebo pozítří bych zkusila tt pokud bt neklesne a nedorazí ms
@lucije27 Luci, neeeeeeeeee, prosím ještě počkej 🙏 V sobotu jsem celý den off, ale nasdílej tu v neděli záznam znovu, klidně mi to hoď i do zprávy, ať mě to trkne a zobrazí se mi upozornění v mailu. Duphaston nejdříve až v pondělí!!! 🤐🙏 Ale přesně Ti napíšu až podle aktuální situace. Mám zkušenosti z gynekologické praxe, nepíšu to jen tak 😉
@janickazabicka ahojky kočko,nějaké novinky?
@juliemichal ahojky zlato novinky žádné. Jen asi to že už druhý měsíc nemerim a cítím se strašně volna 😁🍀 máme teď jiné starosti hodně zařizování takže stejně si ani na nějakou teplotu nevzpomenu. Jinak jsem 17 dc. Takže půlka za mnou 😁🙏👶🍀💖
A co ty? 🙂🙃
@janickazabicka no tak to je super,že už neměříš kočko 🙂 🙂 ono se to brzo povede,když ani na těhotenství nemyslíš ♥ ♥ a máš jiné starosti a zařizování 🙂 🙂
no já dnes 8+1tt 2.3 jdu na další poradnu a 26.3 na první screening 🙂 🙂
@anullesisa myslim,ze teplota je stale hezky vysoko..pokud se zadarilo,test bude pozitivni
@juliemichal tak to je super. Moc držím palce

@meliname moje gyn rika ze to neni zadny problem,hormonalni to u me neni mam to cele roky a ano mam uz jedno dite