Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@vendelinka08 to máš pravdu může to být i tím. Ráno je to vždy lepší po noci ale večer to bolí dost. V noci jsem nemohla ani usnout. Nemohla.jsem najít dobrou polohu aby to přestalo bolet.
@janickazabicka dobré je nahřát suchým teplem a ať tě zkusí manžel namasírovat, alespoň hýždě...také jsem to zažila a bylo to strašné. Mamka mi to tenkrát rozmasitovala s super.
@vendelinka08 tak to je super. Zkusím se zeptat ale manželovi masáže moc nejdou. 😂😂
@dendasubaristka a teplota dnes jaka?
@kocila 37 🙂
@dendasubaristka kdyz das teplotu 16Dc pryc ,tak se ovulace asi vyznaci..jak uz jsem psala,muj tip je ovulace 17Dc a pristi tyden by se to mohlo rozseknout
@kocila dnes takto. Zkusím tu teplotu změnit jestli se teda ukáže ovulace. No dnes mě začínají bolet prsa,ms teda asi dojde.
@kocila takhle to vypadá se změnou teploty 16dc.
@dendasubaristka no teplota stoupa moc hezky...treba MS ani nedorazi,nechala bych pozmeneny graf..
@kocila uvidíme 🙂 🙂 zas mě začíná zpět bolet u té kostrče jako před první mobilizací,asi tam mám problém který bude třeba asi vícekrát té mobilizace no.
@dendasubaristka Vyhodnocení OvuView je nesmysl, čáry měly být až 21.DC, dnes (26.4.) 5.DPO na základě bazální teploty, ale možná byla ovu dříve. MS tedy nejdříve za týden, kéž by nedorazila 😉🙏
@kocila tak takto se mi vyznačila ovulace dneska když nechám starý graf bez změn 🙂
@dendasubaristka tak nech graf bez upravy a uvidis jaka bude realita 🤔
@kocila jj sama jsem zvědavá,zítra bych to měla správně dostat kdyby byla ovu v týdnu bolestí. Ale bůhví jak to celé bude tento cyklus. 🙂
@dendasubaristka myim, že ten druhý graf je správný a těhotná být klidně můžeš, tak s tebou budeme trpělivě čekat
@vendelinka08 děkuji :* :* budu každý den informovat
@vendelinka08
@kocila tak dnes takto sama jsem zvědavá 🙂
@dendasubaristka tzn, že ovulace prostě byla fakt později, dnes to určitě nedostaneš, nebo zkus test, pokud byla dříve, tak se už ukáží 2carky, nebo alespoň náznak
@vendelinka08 ještě počkám buď do zítra nebo pozítří nechci to zbytečně uspěchat 🙂
@dendasubaristka to je moudré, taky si myslím, že testovat by se mělo až tak 15dpo - to jsem tehdy měla docela slabé čárečky, takže dřív by to nemělo smysl (i když všude píšou, že to testy poznají už před očekávanou MS). 😉
Ahoj holky tak další kamarádce se dnes narodila holčička. Skoro 14 dní přenášela. Tak šla dnes na plánovaný cisar.
14.14 2020 , 3020 a 48 cm a jmenuje se Anička
Dost jo bolí břicho po druhém síti tak hodně odpočívá a snaží se nehýbat.
@dendasubaristka jo, to chápu, já jen , že pokud byla ovulka dříve, tak už by mohl být minimálně dusík a pokud později, tak ještě počkáme.
@vendelinka08 no já kolikrát dělala test v den ms nic tam nebylo a měla jsem pocit že tam něco vidím. A pak to dostala,takže jsem se poučila a fakt si radši počkám 🙂
@janickazabicka super 🙂 gratulace. A něco pro nás jako naděje. Známá mi dnes říkala že její kamarádka se snažila 12let a po adopci otěhotněla přirozeně po 12 letech :D takže to prostě jde a přijde to a zrada byla pouze a jenom opět v hlavě. Takze musíme věřit
@dendasubaristka je to tak ale bohužel úplně ve všech případech to v hlavě taky není
@vendelinka08
@hlasimse
@kocila tak holky právě to dostávám, takže bůhví kdy ta ovulace byla nebo jsem tentokrát měla prostě krátkou LF. Těžko říct. Každopádně doufám že příští cyklus bude lepší 🙂
@dendasubaristka dík! já bych řekla žes ji měla dřív, třeba teda toho 17.
@dendasubaristka a teplota ti dnes klesla?
@dendasubaristka tak to fakt bylo toho 17Dc, a ted jsi 12DPO coz se uz spineni dost casto stava...

@hlasimse ahoj jo včera ráno a možná tam byl duch,ale pokud jo tak skoro nešel vidět. Takže spíše ne. Počkám si co bude do úterý kdy by měla právně ms přijít,ale tím že to tento cyklus mám tak rozházené,tak bůhví jak to bude 🙂 takže počkám do úterý 🙂