Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@kocila už nespinim krvácím a docela dost.
@kocila tím pádem jsme byly i se sexem úplně mimo. Tím pádem je jasné že se nepovedlo.
@dendasubaristka chce to kolem ovulace třeba od 12DC-20Dc se snazit (staci obden)...jal dlouho se snazis otehotnet?
@kocila jo to vím za tu dobu ty informace všechny znám. Snažíme se 3 roky. Jednou se nám povedlo pred rokem za tu dobu,ale odešlo to. Ale mám pojasene hormony a hlava taky nespolupracuje,ale to je na dlouhé povidani. Už je to ale vše lepší pijí jen čaj, fertipronu ta Mojžíšova a vše se zlepšilo. Ale beru to vše teď 3ti měsíc takže to může chvíli trvat.
@dendasubaristka pokud jsi mlada,tak bych asi jeste nechala a zkousela dal, ale 3roky jsou uz dost a urcite bych se nechala poradne vysetrit (sebe i partnera)...ja promarnila takhle 2roky,zkusila jsem vsechny mozne metody a vitaminy, ale az odborne vysetreni odhalilo problem (a to mam prvni dite prirozene temer hned)...
Pokud jsi treba ze vseho nervozni,muzu doporucit bachovy esence 👍
@dendasubaristka Reaguju se zpožděním na 21.4... Do té doby rok, jiný problém u nás nebyl, krom mé kratší LF, ale tu jsem řešila utrogestanem... Mně ta prvni mobilizace taky posunula ovulaci o pár dní, řekla jsem si pak ještě o jednu mobilizaci, citila jsem tam problém.. Pokud jste jinak v pořádku, tak se určitě zadaří.. ja teda ještě brala fůru listovky a pila čaj dle Mojžíšové...
@janickazabicka test jeste neni pozitivni,ale asi ovu prijde tento mesic drive 👍
@kocila já mám stejný názor 🙂 je mi 28 a myslím že bych tomu volný průběh nechala 🙂 není kam spěchat a slychavam kolem sebe plno známých i kamaradu co se snažili a prostě opravdu je to problém ve většině případech v hlavě. A věřím tomu. Nejsem ten urputný případ snažení a za každou cenu hned teď. A jsem jedna s malá co prostě do žádného centra nechce jit. Jsem za to sice odsuzovaná když to tady napíši,ale věřím tomu že to přirozene jde. Jen někdo potřebuje více času. Cítím na sobě že mám ty hormony splašené a že ta hlava je toho opravdu plná. Jsem tip co musí mít vše pod kontrolou proto je pro mě problém to nechat plynout a nesoustředit se na to. A s těmi zády se trápím,proto jsem taky začala chodit na tu Mojžíšovou.
@pavlinka65 super 🙂 já pijí také bylinný čaj 🙂 plus fertipronu a v zádech problém mám. Po té mobilizaci se mi opravdu ulevilo záda jako vyměněna ale ted zase začínám cítit,že mě to bolí v těch místech takže jdu na další mobilizaci.
@dendasubaristka zkus bachovy esence,uklidni te..mojzisovka je minimalne na 1/2roku cviceni,takze zamestnas i hlavu
@kocila cvičení mi nevadí 🙂 a záda právě cítím že už mám díky tomu lepší 🙂 o bachovkach jsem slyšela hodně ohledně psích problémů.
@dendasubaristka jj, na psy to take ucinkuje 😂😂, ale na lidi jeste lepe👍
@kocila no já jsem pejskarka a jeden s našich psů má právě psychické problémy,tak nám to bylo doporučeno 🙂 kouknu na ně 🙂
@dendasubaristka ja mam zkusenost na lidech a jsou to dobre investovane penize... (mam nastup ucinku i do 30min,takze super)...
@kocila jj myslím že zítra nebo pozítří může být pozitivní. Jej udělat si miminko na 1. Máj lásky čas. To by bylo úžasný 🥰
@dendasubaristka tak jsi nakonec dopadla?
@kocila ahoj no ms. Tak jak jsem psala 🙂 ale ten den večer jako musím ti říct,co ze mě šlo za kusy a litala jsem co půl hodiny na záchod jako tohle jsem nezažila za celé roky. Takže to beru pozitivně a že mobilizace k něčemu je 🙂 teď už ji mám slabou,tak za chvíli nové měření 🙂
@dendasubaristka no minimalne jsi mela super vysokou sliznici,coz je super predpoklad pro hnizdeni,tak at dalsi mesic je ten vitezny👍
@janickazabicka no pekne 🍀,ted jen milujte se a mnozte se 👍
@kocila přesně tak AMEM 😁😁😁
@janickazabicka Amen 🙂
@sudylichozrout 😂😂😂😂
@janickazabicka A hlen nějaký máš? Testík sám o sobě nestačí.
Ten jsem měla tam jak je to E. Jsem zaznamenala. Na základě toho jsem právě zkusila ten první test. Pak už nevím. Dá se to lehce zaměnit se sportovcema 😂😂

@vendelinka08 už krvácím,tak sem se neměřila. Minuli cyklus jsem ráno ještě nekrvacela a teplota byla 37 rovných a odpoledne jsem to dostala,já to tak myvám že teplota je vysoká u mě v den ms.