icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

dendasubaristka
5. kvě 2020

Zdravím holky,tak začíná další cyklus měření 🙂 dnes první den,tak snad tento cyklus teplota nebude zlobit. Ve středu příští týden,další mobilizace,tak uvidíme. Asi to opět bude bolestivé,vrací se mi bolesti od kostrče. 🙂

kocila
5. kvě 2020

@janickazabicka test nejdrive 14DPO (casto jsi mela dusiky pred terminem MS,tak at je to tutovka🍀👍)

kocila
5. kvě 2020

@dendasubaristka hlavne at je mobilizace pred ovulaci,ale to urcite fyzioterapeutka spocitala dobre..cvicis k tomu?

dendasubaristka
5. kvě 2020

@kocila jj já ji vždycky píšu kdy bych měla mít ovulaci a domluvíme to tak aby, to bylo před. Paní to dělá dlouho,tak ví. Jinak cvičím protahovací cviky a nový jeden posilovací co mi dala minule jak jsem byla na té mobilizaci. 🙂 Ale cvičím dohromady něco kolem 2-3 měsíců a už jde vidět že mi to protahování jde lépe. Mám špatné 3,4zebro a při cviků na hrudník koš jsem že začátku celkem bojovala.

kocila
5. kvě 2020

@dendasubaristka na mobilizaci mas mit svaly zpevnene,aby se postaveni kostrce nevratilo do puvodni polohy (coz z tveho popisu se asi stalo)...drzim palce,at to klapne (dokonce se nedoporucuje otehotnet 6mesicu po zahajeni cviceni,ale kdo by to vydrzel 😳)

dendasubaristka
5. kvě 2020

@kocila no taky si myslím že se to vrátilo do puvodniho stavu no. A ty svaly mám celkově oslabené,takze to bude chvíli trvat než to zpevnim,ale pracuji na tom každý den. Snažím se 2x denně,ale pokaždé to nevyjde. Jsem teď ale doma kvůli Coronaku,mám zavřený podnik,takže mám na to čas. Se tomu věnovat.

peeetisek
5. kvě 2020

Hezky den 🌸 holky, prosim vas, probehla uz vubec ovulace a jaky den? Myslim, ze mi ji appka vyznacila spatne. Pozitivni ovulacni test byl 30.4. a zaroven i par dni takovy ten pocit mokra. Dekuji 🍀

janickazabicka
5. kvě 2020

@peeetisek no podle mého si myslím že ovu byla až 19dc u té nejnižší teploty.

janickazabicka
5. kvě 2020

Tak holky máme potvrzeno a dnes první utros. V tomto cyklu a asi i díky jeřábu, mateří kasicce a fertility blend ovulace posunutá o 6 dní dopředu. A pak že se zázraky nedějí. 14dc jsem naposled měla ovulaci asi před 2 nebo 3 roky 😍 věřím že jdeme spravnou cestou a dojdeme k vysněnému čilý.
Dnešním dnem končím měření a budu se těšit na // 😍

peeetisek
5. kvě 2020

@janickazabicka moc moc drzim palecky 😍

kocila
5. kvě 2020

@peeetisek ovulace az 19Dc,nektere apky berou zaznam o pozitivnim ovulacnim testu jako potvrzeni ovulace (pokud mas zaznamenano,vymaz a vloz si pouze pisemnou poznamku,at ti apka ovulaci prepocita)...tak ted uz jen cekat na vysledek 🍀👍

kocila
5. kvě 2020

@janickazabicka myslim,ze jsi udelala max co jsi mohla,tak se za 11dnu pochlub,jak jsi dopadla (jsem zvedava, zda vydrzis nemerit a netestovat 😀)

dendasubaristka
5. kvě 2020

@janickazabicka držím moc palečky 🙂

janickazabicka
5. kvě 2020

@dendasubaristka
@kocila
@peeetisek holky moc díky teď už budu jen tajné doufat. Ale říká se Máj lásky čas a děti se většinou rodí z lásky ne?
Neboj měřit teplotu určitě nebudu, ráda si prispim 😂😂

hermij
5. kvě 2020

@peeetisek Tak já tu jakožto lektorka STM budu oponovat děvčatům 😝 Přestože to říkám/píšu nerada, tak aplikace má výjimečně pravdu. Ovulace mezi 17.-18.DC, 18.DC je první den vzestupu bazální tělesné teploty, pravidla vzestupu jsou splněna, 5.5. je 5. den luteální fáze, gravitest má cenu dělat až tak 14. den. Den sem den tam nevadí, obzvlášť v tomto případě, jen ať v tom máš jasno.
Tak koukám, že jsme tu nejméně tři s prvomájovou ovulací 😂😍🙏

peeetisek
6. kvě 2020

@hermij hlavne, ze ovulace vubec probehla 👏🥰

janickazabicka
6. kvě 2020

@hermij to jo no. To bude počatých Majátek 🥰😍🍀🤰🙏❤️

janickazabicka
10. kvě 2020

Tak se mi holky na dnešek zdál živý sen, že jsem si dělala trhu test a ten byl slabé pozitivní s tím že na to koukal i ten můj a říkal no jo je to tam. A pak na mamky oslavě narozenin. Jsme řekli že mi vyšel pozitivní test. Ale ať jsou zatím v klidu s tím, že je to zatím jen test, že uvidím co u lékaře. Pamatuju si to jako by se to stalo. Mamka má oslavu 70 příští Sobotu 🥰🍀🤰🙏❤️

dendasubaristka
10. kvě 2020

Holky tak já dneska takhle. Po tom co byl minulý cyklus, takový šílený,vypadá že tento si ovulace Pospíšila. 🙂 🙂

hermij
10. kvě 2020

@janickazabicka Jani, mně se dnes zdálo, že jsem byla na procházce s kočárkem v parku a brala jsem z něj miminko a chovala ho... Normálně takové sny nemívám, takže jsem si ráno říkala "co to"? 😂

janickazabicka
10. kvě 2020

@hermij
@hermij no zajímavé 😁😁🥰🥰 copak to bylo za noc pane jo 😁😁😁🥰

dendasubaristka
11. kvě 2020

Holky,tak dneska takhle. Teplota klesla zase,tak uvidím zítra.

vanilka04
11. kvě 2020

Ahoj holky 😊 Tak se pridavam do klubu 👍 Snazime se s manzelem po 16ti letech o druhe dite.Mame uz 15ti letou dceru ❤ Zatim se nam par mesicu nedari..Je mi uz 37,ale nemela bych mit zadny zdravotni problem. Zrovna jsem v ocekavani, zda prijde opet menstruace nebo ne.Bazalni teplotu merim uz 4 mesice, takze alespon vim, kdy probiha ovulace. Tentokrat jsme se trefili primo na den ovulace (2.5.),ale stejne se nemuzu zbavit pocitu, ze menstruace uz je na ceste 😥 Tak si drzme pesticky 🍀🍀🍀

dendasubaristka
12. kvě 2020

@vanilka04 ahoj 🙂 moc držím palce,ať to klapne 🙂 pár měsíců se nic neděje 🙂 a jednoho prcka už máte,tak to určitě půjde 🙂 a první vám šlo v pohodě hned? A měřila jsi u prvního nebo to přišlo samovolně? 🙂

dendasubaristka
12. kvě 2020

Holky tak já dneska takhle. Podle minulých grafu si myslím že teplota zítra stoupne na 37.

pellullinka
12. kvě 2020

Hezke rano, vcera jsem mela pozitivni TT a graf vypadal takto. Osobne si myslim, ze ovulace byla o den pozdeji, nez vyznacil program...

kocila
12. kvě 2020

@pellullinka no krasa, gratuluji, ja bych rekla, že byla ovulka mezi 13-13 DC, Jak hodně je vidět pozitivní test? (včera dle mě jsi byla 13DPO)

kocila
12. kvě 2020

@dendasubaristka mas pekne hory 🙂 , byla jsi na mobilizaci?

dendasubaristka
12. kvě 2020

@kocila mobilizace měla být zítra,paní měla dovolenou do dneška,takže to dřív nešlo,ale tím že to vypadá že bude už dneska ovulace a má se dělat před ovulací,tak jsme se s paní domluvili že to necháme na příští cyklu,ať je to opravdu před ovulací. A ne třeba v den ovulace nebo po ovulaci. Bohužel to teď tak blbě vyšlo no. Ale cvičím a cítím se mnohem lépe i 🙂

pellullinka
12. kvě 2020

@kocila modry je ze vcera a fialovy z dneska

Strana