Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@pellullinka tak to jsi skutečně 13-14DPO (testy krásně silné)
@pellullinka super to je skvělé
@peeetisek moc krásný
@kocila testy jsem zkoušela od 2.5. tj 12DC protože mívám pozitivní kolem 14DC a ovu pak o dva dny déle kolem 16dc.Ale nechytla jsem tentokrát úplně pozitivní. Nejsilnější byl 4.5.asi.Mně ten 11 dc také zmátl ten výkyv nahoru na dva dny. No vůbec se v tom nevyznám právě. Mokro a bolesti jsem měla cca týden v kuse. Nejvíc 1. a 4. takže to mi taky nic moc neřekne. No prostě jsem zmatená no
@dendasubaristka rodila jsem pred vice jak 15ti lety,takze jsem nic nemerila a otehotnela hned 1.mesic po vysazeni antikoncepce 😊 Dalsi dite jsem v planu nemela, to az ted posledni rok to na me prislo 🤣 no snazime se snazime a ja doufam a doufam ❤🍀
@vanilka04 no a možná proto to šlo hned no 🙂 teď to plánuješ,tak možná si počkáš dýl 🙂 držím palce 🙂
@peeetisek gratulace obrovská 🙂 můžu vědět kdy jste se snažili? Před ovu,v den ovu nebo jak? 🙂
@dendasubaristka dekuji, tak snad bude silit pekne 👏 mam to i v tom grafu, pred a po 🥰 do dne ovu jsme se primo netrefili 🤷🏻♀️
@peeetisek jo já to právě v tom grafu nepoznala jak je to tam vyznačené 🙂 super určitě bude 🙂
@peeetisek Moc gratuluji ♥♥♥
@janickazabicka Mně začíná MS a příští středu jdu na ošetření dle Mojžíšové. Tak prvomájové miminko se nevydařilo. No za měsíc mám narozky 😂
@hermij jej tak to je mi líto 🥺 já ji čekám do pátku snad. Tak uvidíme 😁🥰🍀🙏❤️🤰
@hermij to je to, co mne mate. Je to měřeno stejným teplomerem ve stejnou dobu za stejných okolnosti. Žádný alkohol, žádné vypětí proste nic co by bylo jinak. Už druhy cyklus Femibion jen v době ms piju kontryhel a malinik, ale od konce ms už nic jiného než ten Femibion. Vůbec netuším proč se tam zvedla. Nemocná nejsem ani jsem se necítila jinak. Je to pro mne záhada.🤔jen 5-6 dc jsme byli na chaloupce kde jsem nemerila a 7dc jsem měřila později než obvykle. Zaspala jsem. Ale to je dost daleko aby to mělo vliv ne?🤔jinak podle bolesti a “mokra” bych si tipla ovulaci kdykoliv mezi 1.5.-7.5.
Jsi zlata🥰moc dekuju🙏🏻❤️
@veronka_123 a proč myslíš že neovulujes? Vše ti vychází 🙂 jak píšeš mas všechny příznaky a i teplota ti to potvrdila 🙂 teplota je 100% ukazatel 🙂
Minuli cyklus krásně potvrzené 🙂
@fafetka Tak potom 7.5. ber jako 1.DPO. 14.DPO by již měl být spolehlivý výsledek TT, pokud nedorazí menses 🙏 Kdyžtak mrkni u mě na profilu na odkaz v posledním příspěvku, najdeš tam zajímavé info k cyklům a jejich sledování 😉
@veronka_123 Ano, k ovulaci u Tebe krásně dochází kolem 17.-18.DC. Užíváš nějaké doplňky stravy pro snažilky? Pokud ne, chtělo by to nějaký komplex vitaminů a minerálů, včetně methylfolátů (tj. kyselina listová). Máš krapet zkrácenou poovulační fázi, mohlo to být výjimečně kvůli stresu, kdyby se to opakovalo, chtělo by to řešit.
@dendasubaristka moc diky, ja jsem prave procetla x clanku a mam pocit, ze ten hledam v kazdem grafu nejaky problem :D a jeste me zmatl FF, ze mi tu ovulaci oznacil prerusovanou carou.
@hermij Moc diky. A vychazi ovulace na 17-18DC i u grafu niz? ja jsem prave puvodne myslela, ze jsem ovulovala 16DC ale pak me zmatla ta prerusovana cara jak mi to FF oznacil no a uz prislo hledani v clancich a pak ruzne mozne problemy co mohli nastat :D Ja jsem prave v lednu vysadila po roce HAK a od te doby mam zkracenou poovulacni fazi, beru druhy mesic nosifol, pyridoxin, a drmek a kyselinu listovou uz pul roku. Zkousela jsem pít i kontryhel ale mám pocit jakoby mi tu ovulaci posunoval tak nevim zda dalsi mesic pokracovat nebo ne. Jedno dite uz mam a predtim jsem zadne problemy a nepravidelnosti s cyklem prave nemela, ani po vysazeni HAK poprve, tak jsem ted trochu vydesena a nadavam si, ze jsem ji vubec brala, bojim se aby se nam dalsi miminko povedlo.
@veronka_123 Ano, v obou proběhla ovulace ♥ Víc do sz.

Ahoj 🌸 tak u nas dnes takto, snad je to na dobre ceste 🍀 dnes termin ms a na testu se neco zacina rysovat 👻🙈👏