Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@janickazabicka jé to je krása zlatíčko ♥ jen tak dál ♥
@peeetisek děkuju moc. Věřím v to. Ovulace dřív, testy pomalu sílí, tak doufám že bude vše v pořádku, ale strach mám poradny. 🥰🍀🙏🤰🤰
@juliemichal děkuju 😘😘
@janickazabicka těším se na další testíček ♥ ♥
@juliemichal já taky. Snad to není žádný žert 😁🙃
@janickazabicka teď už určitě ne 🙂
@janickazabicka Taky vidím :* držím palce ať sílí!!
@juliemichal
@tasimia děkuju holky. Doufám že sen se bude naplňovat dál. 🍀
@janickazabicka určitě ❤️❤️.
@janickazabicka majova ovulka byla nejaka carovna 🥰 moc drzim palce 🤰🏻 Mne snad testiky sili, nahore 12 DPO a dolni dnes 14 DPO 🙏🌸
@peeetisek to je nádhera 🙂 kezby to tak bylo i u nás :(
@peeetisek tiše závidím.
U mě dnes takhle tak nevím, začínám mít černé myšlenky 😏😏🤔🤔
Myslela jsem že bude silnější. Přijde mi slabší. Jinak dnes den ms.
@janickazabicka a kolik jsi DPO? No,zesileni po 2dnech neni vyrazne 🤔
@janickazabicka to je zvlastni.Treba se to jeste vyvrbi.Ja uz mam taky cerne myslenky.Test negativni.Teplota sice vysoka,ale boleni bricha mi naznacuje,at se moc neraduju 😪
@janickazabicka Ten prostřední tam něco má... Zkus ještě pozítří...
@janickazabicka a dělala jsi všechny z raní moči a jsou to všechny mamatesty?
@janickazabicka Janicko, vyzkousej slunicko z tety 59,- 2 testy v baleni, maji nejspis dost barviva a ukazuji brzy dle recenzi od odstatnich holek 🥰😘 preji hodne stesticka, vim, jake je cekani na // 😇
Chvíli jsem tu nebyla a hned se to začíná hemžit úspěchy. 😍 @peeetisek gratuluji! 😍a @janickazabicka držím pěstičky 🙏🍀Já si nejspíš o snažení budu moci nechat jen zdát. Zjistili mi hypofunkci štítné žlázy 😔 tak se nejspíš pár měsíců nebudeme moci snažit, chjo. A tak třeba to byla i ta příčina, proč zatím žádné mimi 😏 tak aspoň se budu těšit z vás úspěšných 😍🍀🍼
@juliemichal ano všechny z ranní moci.
@peeetisek děkuji za tip vyzkouším.
@kocila dneska jsem 12 DPO.
@vanilka04 to mě mrzí zlatíčko 😘
@janickazabicka ach jo zlatko to už je fakt divné ☹ ☹ zkus si koupit ty 25tkové testy co se kupují v globusu,myslím intimed pregnancy,s nimi jsem byla taky spokojená a na nich jsem našla dálnice 😀 to ani na mamatestu jsem dálnice neměla jak na těch intimed 🙂
@janickazabicka jsem na tom uplne stejne jako ty.Dneska 12 DPO. Teplota sice 37,04,ale zname to.Zitra najednou buch dolu a zase od zacatku 🙄 Ja zkouselq mama test a ani duch.
@janickazabicka Helejt, delal ti nekdo hormonalni profil? Protoze kolem MS se v tele zvedaji hormony, ktere ve vyssi hladine nez je norma mohou udelat takoveho ducha i u netehotnych. A vzhledem k tomu, ze to mas uz nekolikaty cyklus, co tak sleduji...
Prala bych ti miminko moc, ale tohle na me pusobi jako falesny poplach (jako byly uz predtim).
@sudylichozrout mam bohuzel stejný nazor. Ti duchove budou podle me něčím jiným...
@janickazabicka Měla jsem stejné 👻👻, čárky sílily velmi pomalu, těhotenství z toho bylo, ale neměla jsem z toho dobrý pocit.. těhotenství nakonec nedopadlo.. nemusí to ale být tvůj případ..
@petula.bir je nádherný miláček ♥ já jdu v úterý na screening a tam se budeme domlouvat na 3D 😀 už se taky moc těším ♥ dnes 19+6 ♥
@vanilka04
@juliemichal
@sudylichozrout
@mikejla_a
@pavlinka65 holky díky, počkám a uvidím. Případně bych si o tom zkusila promluvit s Mudr. Jinak hormonální profil nevím jestli mi dělali. Nejsem si jistá.
@petula.bir super 🙂 krásná fotečka,už se moc těšis co 🙂

@janickazabicka ja ho tam vidim ❤️ At sili 🍀 preji hodne stesticka 😘