Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@juliemichal Ahoj kočko díky za optání. Teď zrovna nic moc jelikož my objevily 4cm cystu, to znamená že tento cyklus nic nebude a dal mi prášky jestli tu cystu rozeženou a kdyby ne tak budu muset jít na laparoskopii tě cysty. A z toho mám docela lufta. 🥺🥺
@janickazabicka ajaj kočko tak to mě mrzí ☹
ale neboj,taky jsem byla na laparoskopii ohledně cysty,vůbec to nebolelo,tak se toho vůbec neboj a zároveň by ti i mohl udělat průchodnost vejcovodů,kdyby jsi šla na tu laparoskopii.
@juliemichal na té už jsem byla, kontrolovali to kontrastní látkou. A oba plně průchodné. Takže to je v pořádku. 🍀 Uvidíme nasadíme bylinky od Tiande a snad to vyzenu 😁
@janickazabicka ahojky,tak nějaké novinky?my po 4 klucích čekáme holčičku ♥
@juliemichal pane jo tak to teda gratuluju. Konečně se povedla co?
Jinak mě cysta zmizela tak jsem byla ráda.
@janickazabicka tak to je moc dobře,že už cysta zmizela ♥ ano ano neplánovaně holčička 😀 možná kdyby jsme se o kluky nesnažili,tak bych měla třebas třetí nebo čtvrté holčičku 😀 ale kdo ví 🙂
@juliemichal to jo no, většinou to tak je 😁😁
@janickazabicka Ahojky Jani, jak jste na tom? Já jsem byla na 3 IUI, nebo spíš měla jsem jít tento měsíc, ale dle doktora ovulace není nebo už proběhla, tak k IUI nedošlo a jaké bylo překvapení když jsem dva dny zpět našla druhou čárku na těhotenském testu😀 Takže nakonec po cca 2,5 letech se zadařilo přirozeně. Tak snad se tam mrška bude držet a bude vše ok....Tak snad už i vám se začne dařit!
@leilinkaa Ty jo tak to je super, to moc gratuluju.y měli jít na 4 iui ale kvůli práci jsme to nestihli. A vypadá to že mi takové štěstí neměli. A myslím že brzy přijde. I když teda pleť úplně katastrofální ale to bude rouškou a tenhle cyklus mě tak strašně bolely prsa a to pravé že strany a pálilo, že já.si říkala ZE to snad musí vyjít a bohuEl na testu prd.
@janickazabicka na vas Jani casto myslím a preji at vam to vyjde ! Snad se i na vas usmeje stesti ... pristi tyden v patek jdu na kontrolu prvni, zak snad bude vse v poradku 🙏
@leilinkaa děkuju moc jsi zlata. Když to nevyjde do prosince kdy máme první sezení u Apolináře, tak asi půjdeme už do ivf. Stejně nám už bude scházet max. Poslední pokus na iui a pak už stejně do toho ivf musíme.
Tak uvidíme.
Jinak držím palečky 🍀
@janickazabicka tak verim ze ivf by mohlo vyjit. 🙏🙏 Kamosce ted vysel prvni pokus. Budu na vas myslet, a urcite davej vedet 🙂 drzim palecky

@monib66 jsem zrovna 8dpo a řeším podobnou věc. Jestli vždy dojde k poklesu teploty vlivem nitace. Nikde sem nenašla odpověď. Zatím u tebe vypadá graf dobre 😊 jak dlouhou mas LF ?