Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@valeri10 To záleží na konkrétním organismu a konkrétním cyklu. Někdy mám pozitivní test dva dny v kuse, někdy jen jeden den. Může zpozitivnět dva dny před ovulací a pak zase zeslábnout, nebo může zpozitivnět až skoro v den, kdy ta ovulace nastane. Je to prostě orientační metoda. Teplota je větší jistota.
Já si ted udělala 3 těsta do lednice, psychiatr říkal, at se na moji panickou poruchu tak zabavím :D Antidepresiva ještě nezabírají :( mám je od soboty, tak mi nic jiného nezbývá a čas mi taky bude utíkat 🙂 letos jsem týden ve skluzu, tolik objednávek a já se nemohla dokopat, tak pomalu začínám 🙂
@werumka No já před těmi 5 lety jsem kolabovala pořád, ani jsem nevyšla z domu, pořád infarktové stavy, zle, neviděla jsem šla jsem mimo domov a houpalo se semnou všechno, atd, atd. Ted ta panická ataka co jsem tady psala a od té doby mám náběhy stále. Tak mi napsal léky co můžu v případném těhotenství. Vím, že to zabírá tak za ěsíc, už je mám po 3 🙂
@valeri10 můj se právě šplhá po okně a dělá výzdobu na neděli 😀 já si dala uklidnovák, jsem fakt střelená, totálně vyklepaná a ležím chvíli a přemýšlím, že bych lupla ještě ze dvě těsta 🙂 jsem strašně líná letos 😀
@crazynaa Já jsem AD taky brala v těhotenství a bylo všechno ok. Ten stav, kdy člověk není ani schopnej vylézt z domu je příšernej. Než jsem se třeba naučila chodit zase sama nakupovat. Připadala jsem si hrozně nemožná a to mě štvalo ještě víc. Musím říct, že až teď, po nějakých osmi letech, to mám ve většině případů pod kontrolou a často ten záchvatu umím zažehnat dřív, než se úplně rozjede. Tahle nemoc je fakt na dlouho.
@werumka má to můj táta, moje ségra a já, takže úplně vím o čem mluvíš.... taky jsem to uměla rozdýchat, ale tehdy, jak mi vyletěl ten tlak, tak konec. Ted mám taky pořád tep kolem 100 a tlak 140/90 a psych. říkal, že to mám z té úzkosti, že mě léky zklidní zase. Už se těším. Byla jsem od dubna bez léků po 5 ti letech. Myslím, že tehle nemoci se nikdy nezbavím, jen se s ní naučím lépe pracovat
@crazynaa Já si taky myslim, že se z toho nedá nikdy úplně vyléčit, ale jen se s tím dá pracovat. Ten tlak máš určitě z toho. A myslím, že i z hlediska otěhotnění je to kontraproduktivní, protože když jsi pořád v takovém podvědomém stresu, abys někde nedostala záchvat, tak to může tyhle věci hodně ovlivnit. Co máš za léky?
@werumka mám Sertralin a když mě to chytne, tak mám Frontin. No dr říkal, že raděj těhotenství s léky, než stresy v těhotenství bez nich. Jsem už dost klidnější, když jsem u něj zase byla. Záchvaty jsou zatím na denním pořádku, ale většinou ne tak silné. Já měla předtím Eliceu a ta mi zabrala tak skvěle, ani jsem nevěděla, že nějakou poruchu mám. A tak jsme začali vysazovat, no....
@crazynaa Sertralin je trochu slabší, v těhotenství o něco lepší než ta Elicea (já brala i v těhotenství Cipralex, což je to samé). Těhotenství je z hlediska těhle poruch poměrně náročné, protože nikdy dopředu nevíš, jak Ti to ty hormony ovlivní. A navíc je pak zvýšené riziko poporodních depresí. Takže já jsem taky byla za léky ráda. Dneska už se prý ale jinak dělá ten Cipralex i v kapkách - aby se daly dát úplně miniaturní vykrývací dávky - uvidíš, za nějakou dobu, jak to bude.
@werumka jj, ale hodně jsem slyšela, že v těhotenství jim bylo dobře. Hold i dr říkal, že prostě nachvíli vyměním pohodlí za mimiko 🙂 Spíš se bojím co bude dělat ten tlak. U dr mívám strašně vysoký a doma dobrý. Obvodní mi ani neměří, jen chtěla vidět tedy můj tlakoměr s pamětí 🙂
@crazynaa Jojo, s největší pravděpodobností ano. Samozřejmě , že ověření, že teplota stoupla z hormonálních důvodů, trvá tři dny - tj. tři dny musí být teploty nad linií. Ale pokud jsi měla všechny příznaky a teplota bude zítra vyšší, tak už je ta pravděpodobnost velmi, velmi malá.

@werumka já měla teď poprvé dr. maxe a neměla jsem den před ovu ani ducha