icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

pekkaa
26. led 2016

@luca16 taky jsem mela 8-9dpo implantacni pokles😉

luca16
26. led 2016

@myjusiatko Co jsem zatím měla grafy, tak pokles nikdy neznamenal nic dobrého 😒

luca16
26. led 2016

@pekkaa moc tomu impl. poklesu nevěřím...no uvidím zítra a pozítří

hunnyb
26. led 2016

@luca16 ja 8 dpo co jsem koukala vcera na stare grafy mam tak v 70% a pak to jde zase nahoru, ale pred ms to stejne vzdy kleslo.. Urcite to nemusi nic znamenat 🙂 8 dpo je jeste brzo na MS pokles, nebo tobe to klesava takhle brzo?

hunnyb
26. led 2016

@myjusiatko dekuju uvidime 🙂 v tehle dobe vypada kazdy graf dobre 😀 a pak je to stejne v haji 😀

luca16
26. led 2016

@hunnyb většinou 9dpo se ukáže první pokles, který se pak změní v MS... nezbývá nic než čekat

hunnyb
26. led 2016

@luca16 ukaz nejaky starsi graf.. No mne to pada az tesne pred nekdy az ten den, tak to je pak naprd ze do posledni chvile nevis..

myjusiatko
26. led 2016

@luca16
@hunnyb jasne, ja taky rikala, ze kazdy graf vypada dobre dokud neprijde MS. Zustava jen to cekani.

hunnyb
26. led 2016

No tak u mne je to uz nejspis jasne ... :-/ pred cca hodkou jsem mela ms bolesti jako kdyby to melo dojit kazdou minutu.. Tak ja to uz vzdavam :(

luca16
26. led 2016

@hunnyb Co blázníš? To přeci nemusí nic znamenat? Máš překrásný graf, krásně roste. Co bych za to dala.

pekkaa
26. led 2016

@hunnyb ms bolesti muzou znamenat vsechno😉

hunnyb
26. led 2016

@pekkaa
@luca16 holky a ted jsem byla na zachode a spineni :( jako ja vim ze to muze byt implantace, ale s tema bolestma to vubec nevidim :( celkem mne to mrzi, ale budu drzet palce vam a kdyz budete testit, tak pokud nebude mrcha testnu s vama 🙂

myjusiatko
26. led 2016

@hunnyb prestan s tym negativizmom. 🙂

valeri10
26. led 2016

@hunnyb A nemáš náhodou do ms ještě čas?

pekkaa
26. led 2016

@hunnyb jsi jenom 25 dc a 8 dpo, ne?

crazynaa
26. led 2016

@luca16 muj graf tak vypadal 8 dni, pak jsem uz nemerila. 😃

crazynaa
26. led 2016

Holky pregnyl... tu mensi jehlu zapichli jste celou do bricha?

luca16
26. led 2016

@crazynaa Nevolnosti přešly a začíná mne bolet spodek jako před MS. Asi z toho nic nebude.

crazynaa
26. led 2016

@luca16 jeste se nevzdavej. Vim, jake to je... ale musis vydrzet. 😃 Drzim pesti.

valeri10
26. led 2016

@luca16 No to už je rozhodně konečná. Na 100 % ti přijde ms 😀 . Bože holky už se nepozorujte a užívejte si taky trochu života. Nic není ztraceno. Na ms je ještě brzy. Já z některých příspěvků fakt nemůžu 😀 😀

hunnyb
26. led 2016

Ok holky prejdu z negativizmu do neutralu 😀

valeri10
26. led 2016

@hunnyb no hurááááá 🙂 🙂

hunnyb
26. led 2016

@pekkaa jj jenom 8 dpo..

to2014
26. led 2016

Ahoj holky 🙂 prosím kouknete na graf :( jsem už hotova myslím ze dle grafu byla ovulace 13.1. Ale ovulacni testy pozitivní 15. a 16. .. Za 5 dni ma dorazit mrcha.. Je šance ze jsem těhotná? U srdicek na grafu tuleni 🙂 tehotensky test dnes negativni :( děkuji všem za odpovědi..

myjusiatko
26. led 2016

@valeri10 Už som premýšľala, že toto vlakno kvôli tomu prestanem aj sledovať, lebo by som musela byť nepríjemná.
Takže holky, kľud a nohy v teple a prestante mysliet na blbosti.

luca16
26. led 2016

@valeri10 No konečně člověk, co mě chápe 😀 😀 😀 😀

valeri10
26. led 2016

@luca16 Hele já ti to přeju, ale stresováním a přemýšlením se akorát dostaneš do deprese. Já si tím prošla viz pár mých příspěvků tady. Takže fakt klídek. Mimčo přijde. Dřív nebo později.

valeri10
26. led 2016

@myjusiatko No já právě přestávám jedno vlákno sledovat, protože příspěvky tam mě neskutečně vytáčí 😀 . Tady je to docela v poho. Jen sem tam malá krizička 😀

hunnyb
26. led 2016

@valeri10 ktereeeee 😀 rekni jdu omrknout 😀

pekkaa
26. led 2016

@to2014 sance je vzdycky🙂.. Jinak tezko cokoliv rict.. Ovulace klidne mohla byt i dle grafu 15. Nekdy to ten software spatne vyhodnoti

Strana