icon

Gynex. Komu pomohl....2021?

vladimira_b_l
2. bře 2021

Ahojte,

chci se zeptat, našla jsem jen nějaké starší diskuze, tak nějaké nové zkušenosti zda máte 🙂

sticker
vaseli16
2. bře 2021

Nová zkusenost to neni, ale po prvním měsíci jsem otěhotněla 🙂 ale bylo to v roce 2018,ted ho beru zas hlavne kvuli bolestive ovulaci, ale prijde mi ze se zmenilo slozeni... Je nevím jestli celkove nebo jen chut

vladimira_b_l
autor
2. bře 2021

@vaseli16 To je zajímavy...bohužel jak to tak sleduju...že jdou věci spíše k horšímu...

minieee
2. bře 2021

Me tedy hrozne rozhodil a prodlouzil cyklus a k otěhotnění mi nepomohl.

kevi1
2. bře 2021

nepomohol mi nijak v nicom.

michaelarousova
2. bře 2021

Zacla jsem ho primarne brat kvuli pms a take doufala v otehotneni..spis mi udelal jeste vetsi neplechu a k otehotneni nepomohl..me spis pomohl drmek ☺️

makovice88
2. bře 2021

Ja ho brala a hned ten prvni mesic jsem otehotnela, akorat to bylo mimodelozni. Takze neposoudim, nakolik zapusobil 😁

guliii
2. bře 2021

Brala jsem asi rok na srovnání cyklu a otehotneni a nepomohl mi

luhana
2. bře 2021

@vladimira_b_l Ja ho brala v cervnu 3 tydny a pak tyden pauza, jak pisou v navode. Pak jsem zacala spinit, tak letel do kose. Jenze to bylo uhnizdovani vajicka a ted jsem 37tt. Ale nevim zda k otehotneni dopomohl nebo to byla nahoda. Snazili jsme se asi 5 mesicu.

kocila
2. bře 2021

nepomohl...

tonicka16
2. bře 2021

@vladimira_b_l mne ano a také jsem měla po něm poprvé ukázkovou ovulaci, byla krásné vidět i na ovulacnim testu. Jinak jsme měla cykly hrozně rozhazene a ovulaci nikdy nepoznala..

jahodalahoda
2. bře 2021

@vladimira_b_l mě teda na otěhotnení nepomohl. Ale již nemám také bolesti při menstruaci, což je hodně pozitivní 😁
no myslím, že je to individuální. Pokud jste oba opravdu v pořádku a potřebuješ jenom srovnat cyklus, nebo napomoct ovulaci, tak by mohl pomoct. U nás by nepomohl ani za sto let 🙈
držím palce 🍀

lucbednar
2. bře 2021

Ahoj holky. Já brala Gynex minulý rok v červenci po ZT a další měsíc jsem otěhotněla, ale bohužel zase ZT. Teď jsem ho brala měsíc a kus a přestala jsem v podstatě stejně jako v tom cyklu když jsem otěhotněla, tak jsem zvědavá... 🤷‍♀️

nunynkak
3. bře 2021

@vladimira_b_l Ahoj🌸 já vysadila antikoncepci v srpnu, cyklus naskočil hned hezky 28-30 dní. Když jsem ale v prosinci stále nebyla těhotná, koupila jsem gynex, po prvním měsící užívání jsem hned v lednu otěhotněla ☺️ Kamarádka 11 měsíců nic, pak stačilo taky jeden měsíc kapat ☺️

sonickajehl1
5. bře 2021

@vladimira_b_l Ahoj začala jsem brát gynex v prosinci do ovulace v lednu a hned se zadařilo 🙂 Jenže to špatně dopadlo, ale podařilo se hned první cyklus.

barulinka20
7. bře 2021

@vladimira_b_l já začala brát Gynex teprve před necelými 3 týdny(po 5 měsících snažení). Dnes jsem 3DPO, tak jsem zvedava, jestli je to takový zázrak jak mi všichni tvrdili a jestli se konečně zadařilo😁

mimeno
19. kvě 2021

Ahojky, taky se pridam ze svou zkusenosti. Normalne mam dlouhe a nepravidelne cykly od 40-60 DC. K tomu mam vzy hrozne PMS, vetsinou mi bylo spatne uz 14 dni pred menstruaci.
Gynex jsem zacala brat 1 DC, brala jsem ho 2x denne 7 kapek. Brala jsem ho 3 tydny, pak 7 dni vynechala a svete div se po 7 dnech prisla menstruace, takze cyklus se zkratil na 28 dni a to po prvni mesici užívání. Jsem zvedava co dalsi mesice. Ale uz ted nelituji.