icon

Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?

slunecnice358
19. únor 2019

Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?

snazimese
17. bře 2019

@biton dekuji 🙂 sice vubec nevim ted kdy ocekavat ms, ale ms by mela prijit behem nasledujiciho tydne. Ale.obavam se podle bolesti podbrisku, aby neprisla.driv..

slunecnice358
autor
17. bře 2019

@biton ano u mne to vypadá jak začínající chřipka plus pobolívání jako u ms... citlivá prsa a růžový hlen 🙃 jenže minulý cyklus jsem měla plný příznaků a nic tak tomu nechci přikládat nějakou větší váhu.

slunecnice358
autor
17. bře 2019

@natlinka27 ja na tt taky nic nevidím

slunecnice358
autor
17. bře 2019

@snazimese uvidíš, třeba nepřijde ✊🏼

lenulinka10
17. bře 2019

@biton teď je to první měsíc. První dcera se nám povedla hned,ale fakt to neřeším jestli se to povede hned nebo za pár měsíců 😊

snazimese
17. bře 2019

@slunecnice358 No uvidim, ale moc velky sance tomu nedavam.. Myslim si, ze za tou moji unavou stoji prace a vykyvy pocasi, jen nevim co si myslet o tom podbrisku.. Nikdy me takhle pred ms nebolel.. Ani nevim, kdy eventuelne zkusit test. Ale je pravda, ze jsem ted tak unavena, ze pres den jsem spala asi tri hodiny a ted bych sla.nejradsi spat znovu a je mi divne..

biton
17. bře 2019

@snazimese jj...to znám....taky se mi to stalo min.mesic (myslela jsem, že budu o víkendu testovat a v pátek ms dorazila). Budu držet palce ať se Vám toto nestane...

biton
17. bře 2019

@slunecnice358 jj...to znám...taky jsem si říkala, že se nebudu tolik sledovat a stejně mi to nedalo...pořád se snažím pochopit vlastní tělo

biton
17. bře 2019

@lenulinka10 tak to je dobře...to jste rozumná...taky jsem si to říkala první měsíc a druhý už jsem se víc sledovala 🙂

jennas
17. bře 2019

Tak sup holky,testiky a chci videt duchy👻👻👻👻😂ja.teprve 2dc takze to priserne neutika😂😂 tak jsem zvedava kolik bude novych tehulek❤

snazimese
17. bře 2019

@biton dekuji, ale moc tomu neverim.. Vim ze telo neni stroj a pms se muze menit.. Ale kez by ms.neprisla, vubec.bych se.nezlobila

slunecnice358
autor
17. bře 2019

@jennas cauky. To jsem taky zvědavá... jsem teprve 8dpo. Spineni je pryč. Teď se pro změní cítím jako by na mne něco lezlo... hrozny zmatky 😁

biton
17. bře 2019

@snazimese ano, to máte pravdu...a za týden se budu těšit na foto testu 🙂 nebo aspoň info o //

slunecnice358
autor
17. bře 2019

@biton taky bych se neměla tak sledovat, ale nedá mi to... vlastně mne to trochu stresuje, ze nevím jak to dopadne 🤷🏽‍♀️ Měla bych byt víc trpělivá, ale to já prostě nejsem. 🐰

dekubo
17. bře 2019

Zdravím nové holky 🤗 všem přeju hodně štěstí. Já tomu dám minimálně týden a pak zkusím test. Jsem ráda jak se nám tu skupinka rozrůstá. Taky věřím na plodný březen. 😀😀 a taky jsem dneska ze sebe trochu zklamaná, jak se strašně pozoruji. Chtěla bych to mít víc na háku, ale fakt to nejde. 😁

biton
17. bře 2019

@slunecnice358 jsem přesně to samé....ještě min.mesic říkám manželovi, že nechci rodit v zimě a už vůbec ne na Vánoce či Mikuláše a najednou se sledují, zda mám bílkový hlen či nikoliv 🙂

lenulinka10
17. bře 2019

@biton já mám jiné starosti 😊 užívám si první dcerku. Tak není ani čas na to myslet.

slunecnice358
autor
17. bře 2019

@dekubo mno nejde... je to děs... holky co se snaží několik měsíců a roků musí mít nervy z ocela 🤷🏽‍♀️

biton
17. bře 2019

@lenulinka10 to já taky a to je dcera dost aktivní a stejně mě to nedalo (se nesledovat). 🙂

slunecnice358
autor
17. bře 2019

@biton viď 🤪 je na to nějaký recept prosím vás??? Jak to mít na háku?? Vlastně trochu závidím holkám, kterým se to prostě jen tak stane. A to jich neznám málo.

slunecnice358
autor
17. bře 2019

@lenulinka10 tak to máme asi stejně, ale jsou chvíle kdy mne moje dcerka nepotřebuje tak to sleduji...

biton
17. bře 2019

@slunecnice358 neznám...s dcerou jsem otěhotněla 3.mesic a to jsem se vůbec nesledovala (vůbec nevím, že bych měla mít ovu atd.) a teď? Pravý opak...ale zatím sledují jen hlen a příp.obcas čípek (ale z něho stejně moc moudrá nejsem)

snazimese
17. bře 2019

@biton moc tomu nadeji opravdu nedavam, pac tenhle mesic jsem ani nepocitala.s tim, ze by se.mohlo povest. Omlouvam se za zbytecne chyby a tecky, ale seka se.mi telefon :-/

lenulinka10
17. bře 2019

@slunecnice358 @biton tak já na sobě ovulaci poznám 😊 tak nemusím dělat žádné testy 😊 Snad se zadari brzy nám všem 😉

biton
18. bře 2019

@snazimese uvidíte...když to nevyjde teď vyjde to příště

biton
18. bře 2019

@lenulinka10 to se máte....také přeji ať se všem brzy zadaří 🙂

slunecnice358
autor
18. bře 2019

Dobre rano. Dnes 9dpo. Já to asi nevydrzim a budu zítra testovat. Je to napínavé jak tombola. 🤣 co vy, co vy?

klarinka10
18. bře 2019

@slunecnice358 držím pěsti ať najdeš // já až v neděli dřív ne.. musím vydržet 😁😁

biton
18. bře 2019

@slunecnice358 držím palce

slunecnice358
autor
18. bře 2019

@klarinka10 @biton díky. Zítra dám vědět.

Strana