Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?
Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?
@biton ano u mne to vypadá jak začínající chřipka plus pobolívání jako u ms... citlivá prsa a růžový hlen 🙃 jenže minulý cyklus jsem měla plný příznaků a nic tak tomu nechci přikládat nějakou větší váhu.
@natlinka27 ja na tt taky nic nevidím
@snazimese uvidíš, třeba nepřijde ✊🏼
@biton teď je to první měsíc. První dcera se nám povedla hned,ale fakt to neřeším jestli se to povede hned nebo za pár měsíců 😊
@slunecnice358 No uvidim, ale moc velky sance tomu nedavam.. Myslim si, ze za tou moji unavou stoji prace a vykyvy pocasi, jen nevim co si myslet o tom podbrisku.. Nikdy me takhle pred ms nebolel.. Ani nevim, kdy eventuelne zkusit test. Ale je pravda, ze jsem ted tak unavena, ze pres den jsem spala asi tri hodiny a ted bych sla.nejradsi spat znovu a je mi divne..
@slunecnice358 jj...to znám...taky jsem si říkala, že se nebudu tolik sledovat a stejně mi to nedalo...pořád se snažím pochopit vlastní tělo
@lenulinka10 tak to je dobře...to jste rozumná...taky jsem si to říkala první měsíc a druhý už jsem se víc sledovala 🙂
Tak sup holky,testiky a chci videt duchy👻👻👻👻😂ja.teprve 2dc takze to priserne neutika😂😂 tak jsem zvedava kolik bude novych tehulek❤
@jennas cauky. To jsem taky zvědavá... jsem teprve 8dpo. Spineni je pryč. Teď se pro změní cítím jako by na mne něco lezlo... hrozny zmatky 😁
@biton taky bych se neměla tak sledovat, ale nedá mi to... vlastně mne to trochu stresuje, ze nevím jak to dopadne 🤷🏽♀️ Měla bych byt víc trpělivá, ale to já prostě nejsem. 🐰
Zdravím nové holky 🤗 všem přeju hodně štěstí. Já tomu dám minimálně týden a pak zkusím test. Jsem ráda jak se nám tu skupinka rozrůstá. Taky věřím na plodný březen. 😀😀 a taky jsem dneska ze sebe trochu zklamaná, jak se strašně pozoruji. Chtěla bych to mít víc na háku, ale fakt to nejde. 😁
@slunecnice358 jsem přesně to samé....ještě min.mesic říkám manželovi, že nechci rodit v zimě a už vůbec ne na Vánoce či Mikuláše a najednou se sledují, zda mám bílkový hlen či nikoliv 🙂
@biton já mám jiné starosti 😊 užívám si první dcerku. Tak není ani čas na to myslet.
@dekubo mno nejde... je to děs... holky co se snaží několik měsíců a roků musí mít nervy z ocela 🤷🏽♀️
@lenulinka10 to já taky a to je dcera dost aktivní a stejně mě to nedalo (se nesledovat). 🙂
@biton viď 🤪 je na to nějaký recept prosím vás??? Jak to mít na háku?? Vlastně trochu závidím holkám, kterým se to prostě jen tak stane. A to jich neznám málo.
@lenulinka10 tak to máme asi stejně, ale jsou chvíle kdy mne moje dcerka nepotřebuje tak to sleduji...
@slunecnice358 neznám...s dcerou jsem otěhotněla 3.mesic a to jsem se vůbec nesledovala (vůbec nevím, že bych měla mít ovu atd.) a teď? Pravý opak...ale zatím sledují jen hlen a příp.obcas čípek (ale z něho stejně moc moudrá nejsem)
@slunecnice358 @biton tak já na sobě ovulaci poznám 😊 tak nemusím dělat žádné testy 😊 Snad se zadari brzy nám všem 😉
@lenulinka10 to se máte....také přeji ať se všem brzy zadaří 🙂
Dobre rano. Dnes 9dpo. Já to asi nevydrzim a budu zítra testovat. Je to napínavé jak tombola. 🤣 co vy, co vy?
@slunecnice358 držím pěsti ať najdeš // já až v neděli dřív ne.. musím vydržet 😁😁
@slunecnice358 držím palce
@klarinka10 @biton díky. Zítra dám vědět.

@biton dekuji 🙂 sice vubec nevim ted kdy ocekavat ms, ale ms by mela prijit behem nasledujiciho tydne. Ale.obavam se podle bolesti podbrisku, aby neprisla.driv..