Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?
Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?
@slunecnice358 paráda 😊 určitě z toho něco bude ❤
@dekubo díky moc za podporu. Uvidíme 🙃🤩
@slunecnice358 někdo to už prolomit tady musí 😉
@klarinka10 uvidíme kdo to bude ✊🏼
Ahoj holky. Co je nového? Komu stoupá nervozita? Už testujete? Já jsem dnes 8dpo, už bych nejraději testovala, ale vím že je to moc brzo. Zkusím to ještě vydržet. 🤪
@slunecnice358 já uvidím na konci měsíce....
@slunecnice358 ja jsem teprve 14. DC, takže mě ovu teprve čeká...
@slunecnice358 Ahoj, já dnes 4.DPO a objevilo se u mě taky drobné špinění, které bylo teda po milování, ale obyčejně tohle nemívám. Tak jsem moc zvědavá jesli to mohlo vyjít, ale je možné že jsem tu ovulaci blbě odhadla, mohla být klidně dříve. Já test budu dělat až za týden v pondělí, to bych měla být 12dpo... tak tenhle týden ještě vydržím 🙂
Ahojky já jsem 6dpo a lehce občas poboliva podbřišek.. test udělám za týden v neděli a snad // už budou konečně.teplota se drží nahoře zatím tak tuk tuk ať to nezakriknu..
@slunecnice358 za 2-3 dny už by jsi mohla mít náznak ducha
@dekubo držím pěsti. Taky to vydržím a budu testovat později. ✊🏼✊🏼✊🏼
@klarinka10 díky. Zkusím to vydržet. Držím pěsti. Věřím v plodný březen.
Ahoj holky přidávám se k vám dnes sem. 8dpo a od 6dpo spinim slabe růžový výtok jen po utreni na WC tak 2-3x za den se to objeví a včera taková tupá bolest na levé straně taková nepříjemná tak sem zvědavá jestli se konečně po roce zadarilo
@violla29 já ji tento mědi měla dřív. Jak budeš ovu hlídat?
Ještě bych chtěla říct, ze příznaky samozřejmě mám 🙃 bolí mne prsa, podbřišek, špinění.... ale já po minulém cyklu na příznaky už nevěřím 😁
@slunecnice358 meřím bazalni teplotu, sleduju hlen, ovu mívám skoro vždy 16 nebo 17 DC. Ale tak jasné ze se může stát ze ovu přijde dřív, tak máme sex raději už od 13DC 😅
@slunecnice358 ja jsem minulý cyklus taky měla všechny pŕíznaky,méla jsem citlivá prsa, bolesti v podbřišku a pokaždé jsem na wc jsem zkoumala jestli nemám takový ten naruzovely hlen jak to při uhnizdovani bývá 😀ale ja si taky všechno moc vsugeruju, ono je fakt asi lepší na to moc nemyslet
@natlinka27 to by mohlo být uhnizdovani
@violla29 no taky si. Myslím ale bojím se 😁 zase si říkám na MS je brzo lf mám 12-13dni
@violla29 myslím na to docela dost... přeci jen takových období v životě moc není... já narůžovělý hlen měla tři dny od 5dpo.
@natlinka27 tak k uhnizdovani dochází 5 az 10 den po ovulaci a pokud jak pises že máš splnění uz 6 den po ovu to je na MS fakt jeste brzo
@violla29 já vypozorovala že spinim převážně když něco dělám jako úklid apod. Ale je to fakt hrozně slabé i ovu sem měla jinou než vždy přišla déle ale měla sem hlen s krvavimi nitkami sem tohle měla poprvé tak mě to vyděsilo co to je 😂
Ahoj holky. Já jsem 15 DC. Ovu bud už byla nebo bude myvam tak 14DC-16DC. Břicho mě bolelo 3 dny do včera a dnes už nic. Měřím BT,tak uvidíme jak nám to vyhodnotí ovulaci. Jinak to moc neřeším až se zadari,tak to bude 😊
Ahoj rada bych se pridala 🙂S manzelem se primo nesnazime, ale.nechavame tomu volny prubeh a sex mame jen jak mame chut 🙂 tak jsem tento cyklus zvedava, jestli mi ms dorazi a popripadne kdy.. Vubec tento cyklus netusim, kdy byla ovulace, bt pravidelne nemerim. Ale uz asi 4 den citim pnuti v podbrisku, od vcerejsiho podvecera citim chvilkama silnejsi pnuti s obcasnym pichanim vic na levou stranu a uz treti den jsem hodne unavena, coz u me moc typicke neni... Tak vubec netusim, co kdy cekat.. A momentalne mam pocit, jako by me do podbrisku mela kazdou chvilkou chytnout krec..
Holky něco na mne leze... vůbec se necítím fit 😕
@natlinka27 omlouvám se, ale nic nevidím...
@lenulinka10 držím palce ať to vyjde 🙂 jak dlouho se snažíte?
@slunecnice358 četla jsem na netu, že některý ženský mysleli, že mají chřipku a přitom to bylo začínající těhotenství

@klarinka10 😁 díky