icon

Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?

slunecnice358
19. únor 2019

Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?

natlinka27
20. bře 2019

@vladuska29 zkusit můžeš jestli máš doma ovu testy 🙂

snazimese
20. bře 2019

@natlinka27 ja o tom teda kdysi cetla v diskuzich, ale uz si to nepamatuju jak to prave je s nim.. Ale asi by mela byt testovaci carka minimalne stejne silna jako kontrolni ne? 🤔

klarinka10
20. bře 2019

Holky, kdo hlidate čípek jaký by měl být před ms a v těhotenství?

sudylichozrout
20. bře 2019

@natlinka27 LH i hCG jsou podobné hormony. Ovulační test reaguje i na vyšší hladinu hCG, opačně to nefunguje. Nicméně ten test by byl megapozitivní, kdyby zachytil hCG.

natlinka27
20. bře 2019

@snazimese no záleží kolik jsi dpo ale asi Joo ale taky sem viděla na netu pár fotek ze nebyli stejně silné a holkám ukázal i tt a pak i digitální zkus googl tam. Jsou i nějaké foto mají i pro porovnání

natlinka27
20. bře 2019

@sudylichozrout no mě se párkrát stalo že test hcg mě. Ukázal ovu sice čárka byla slabá ale ukázal mě. Právě i ovulaci viditelného hezky ducha

snazimese
20. bře 2019

@natlinka27 Kolik dpo jsem prave vubec nevim, nevychytala jsem tenhle cyklus vubec ovulaci i kdyz probehnout musela, sledovala jsem hlen. Ale.myslim si, ze podle.hlenu ovulace byla.o neco driv nez je u me "bezne". Ja prave jeden ovu test mam doma z drivejska a tt zatim kupovat nechci, ms by ne/mela dorazit nejpozdeji v sobotu.. Ale zatim to na ms nevypada, ackoliv me uz asi 5-6 dni slabounce poboliva v podbrisku, coz u me neni normalni.. Jinak se omlouvam za chyby, pisu z telefonu a ten se mi dost seka dneska.. :-/

vladuska29
20. bře 2019

@natlinka27 nemam ale rano muzu koupit v drogerii ☺️☺️ uvidim jak se vzpomenu

natlinka27
20. bře 2019

@snazimese no tak schválně zkus ovu test jestli máš a pak nám to sem. Dej 🙂 mě se to v tel také občas seká 😁

dekubo
20. bře 2019

@klarinka10 Ahoj. Čípek sleduji, poznat se to dá fakt jednoduše, aspoň teda u mě. Když mám menzes, tak to moc nekontroluji, poslední dny když už je jen špinění, tak je čípek dlouhý a tuhý, jak špička nosu, pak postupně začíná měknout a zkracuje se. Kolem ovulace je úplně měkký a krátký, je vysoko a nahmatám ho jedině ve dřepu. No a asi 2 dny po ovulaci zase začne tuhnout a pak se prodlužuje, cca 4 dny po ovulaci je zase tuhý a dlouhý. Před menzes zase změkne, ale u mě není už tak zkrácený jako při ovulaci. Když jsem byla těhotná, byl pak úplně hrozně moc dlouhý a tuhý. Ale já jsem zaváděla Utrogestan, tak možná i tím. Pak se dá sledovat i jestli je otevřený nebo zavřený, v tom čípku nahmatáš ten otvor, to šlo krásně před potratem, ale teď mi přijde otevřený pořád, myslím, že i po porodu i po potratu už to tak prostě zůstává. Takže tím se teď neřídím.

snazimese
20. bře 2019

@natlinka27 jj zkusim, ale az budu doma. Prave koncim v praci, pak musim jeste do kramu, takze nez se dostanu domu, bude to chvilku trvat 😂 delam dvanactky..

snazimese
20. bře 2019

@natlinka27 tak nema cenu sem tu fotku davat, druha carka je tak slaba, ze je to na fotce blbe videt, i kdyz ji v realu vidim celkem dobre.. Muze na to mit vliv to, jak moc jsem dneska pila?

radullah
20. bře 2019

@natlinka27 já jsem taky testovala ovutestem, protože mi jich pár zbylo a v den, kdy jsem měla růžového douška (11dpo) na tehu testu, jsem měla přesně takovou čárku na ovu. 🙂 Silnější než kontrolní jsem ji měla za dva dny, kdy zesilil rapidně i těhotenský test...takže možné je všechno 🙂

natlinka27
20. bře 2019

@radullah já právě stím zkušenosti nemám tak že zvědavosti sem. Zkusila 😁

natlinka27
20. bře 2019

@snazimese no je to. Možné ale správně před dělání testu by jsi nemnela 2 hodiny aspoň pít a čůrat 😁

snazimese
20. bře 2019

@natlinka27 no tak to u me dneska opravdu nehrozilo, byla jsem jak prutokovej ohrivac 😂 zkusim jiny rano jak budu vstavat do prace 🙂

natlinka27
20. bře 2019

@snazimese no nebo zkus ráno 🙂 protože pak to nemá cenu když takhle litás 😂

radullah
21. bře 2019

Tak já nic, 12 dpo - tt úplně bílo, bazálka je dole, čekám na mrchu do pondělí a už netestuju. Držím palce ostatním

dekubo
21. bře 2019

Má někdo nějaké nové testy? Jsem zvědavá, tak sem s tím. 😊

slunecnice358
autor
21. bře 2019

@dekubo Cauky. Ja nemám budu testovat zítra. Minule jsem sem dala test a skoro nikdo na to nereagoval 👎🏻🤷🏼‍♀️🙃

snazimese
21. bře 2019

Ja dnes vaham, jestli tt koupit a zitra zkusit nebo jestli pockam do nedele. Termin ms mam zitra, nejpozdeji v sobotu..🤔

dekubo
21. bře 2019

@slunecnice358 věřím že teď tam bude duch... předtím bylo asi moc brzo ✊✊ držím pěsti

klarinka10
21. bře 2019

@slunecnice358 Ahoj vyzkoušej už je to zase o nějaký den dál, tak třeba ducha uvidíme anebo už krásně // 🙂

vladuska29
21. bře 2019

Ahoj holky vidite tam něco? Dneska jsem 11dpo

snazimese
21. bře 2019

@vladuska29 ja vidim dusika 😍🍀

vladuska29
21. bře 2019

@snazimese to jsem ráda že ho nevidím sama ☺️

sudylichozrout
21. bře 2019

@vladuska29 Vidím tam úplně drobný stínek, ale to nemusí ještě vůbec nic znamenat. Před menstruací se nemá testovat i proto, že se v těle přirozeně zvedá fyziologická hladina hCG, což může zkreslit výsledek testování. Nicméně držím palce, aby ten stínek zesílil do dálnice🙂

slunecnice358
autor
21. bře 2019

@snazimese kup test a testuj v sobotu... držím pěsti

slunecnice358
autor
21. bře 2019

@dekubo 🙃🤗 já na tom testu měla stín už předtím... viděla jsi ten test?

slunecnice358
autor
21. bře 2019

@radullah to prijde neboj

Strana