Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?
Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?
@vladuska29 hlavne preji at sili🍀
@slunecnice358 dekuji 🙂 ale budu asi moc prekvapena, jestli ms nedorazi. Nejak tomu neverim, ackoliv v koutku duse doufam 😅
Holky děkuji snad bude. Radši tomu sance nedavam ale uvidíme. Určo budu informovat
Ahojky holky tak krev negativní a MS se začíná rozjíždět a už sem Teda naštvaná na ty testy když mě. Udal růžového ducha fakt už nevím jaký je spolehlivý. V úterý jdeme do gennetu a zkusíme iui jestli pomůže když nikde není žádný problém 🙂
@natlinka27 achjooo. To mne mrzí.
@slunecnice358 no nedá se nic dělat jede se dal 🙂
@natlinka27 mrzí mě to
@biton ono to brzo snad přijde a zachvilku tu Budem všichni tehulky věřím tomu 🙂
@natlinka27 ano...taky v to doufám 🙂
@vladuska29 vidím 🤗👍
@vladuska29 take vidim👀👍
Tak holky.. Tt mam koupeny a vsadim se, ze ms prijde jak se rozhodnu testovat 😂 jinak nevim proc, ale od vcerejsiho odpoledne mam "vlci hlad".. Sotva se najim, po chvilce se mi zase zacne ozyvat zaludek a jedla bych znovu.. 🙄
@slunecnice358 ja tam vidím druhou čárku
@slunecnice358 ne...to je druhá čárka 🙂 gratuluji a přeju ať sílí! 🙂
@violla29 ze jooo!?? Teď jsem si dělala test. Čárka je v limitu...
@biton díky. Ty vado, jsem z toho úplně vyklepana... juhuuu
@slunecnice358 to je ten prvopočátek 🙂 hlavně klídek 🙂
@slunecnice358 paaaani moc gratuluji a preji at sili 😘🍀😍 smim se zeptat, kdy mas mit termin ms? 🙂
@slunecnice358 Gratuluju!👶👶👶
@slunecnice358 jupí, gratuluji kolik jsi dpo
@slunecnice358 krásná čárka ☺️ gratuluji
@klarinka10 jupiiii, 12dpo
Holky, díky 💐💐💐
@slunecnice358 to je krasna čárka. Gratuluji. Ať pěkně sili 😊
@slunecnice358 mohu se zeptat jak dlouho jste se snažili?
@slunecnice358 drzim 👍👍at sili
Tak mi to nedalo a zkusila tt. Zda se mi, ze tam vidim nejaky naznak ducha, ale je mi jasny, ze je tt negativni ani na fotce to neni skoro videt.. Sice jsem to ocekavala, kdyz mam den dva do ms, ale i tak me to malinko zamrzelo.. Holt druhy tt zkusim v pripade, ze ms do nedele neprijde..

@vladuska29 i já tam stín vidím