Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?
Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?
@slunecnice358 stejne tam neni nic videt a v realu uz taky temer vubec ne, jak tt zasycha.. Me i telefon spatne foti
@snazimese hmmm, není no. Kolikaty jsi dpo? Já stín na mém tt viděla už před 3dny...
@slunecnice358 mohu se zeptat. Jak dlouho jste se snažili? 😊
@slunecnice358 ja prave vubec nevim.. Tenhle.mesic jsem ji vyslovene nehlidala. Vim ze probehla, jen nevim kdy.. Puvodne jsem tenhle mesic nechtela nic resit, to jsem zacala vlastne az pred par dny, kdyz me zacal divne pobolivat podbrisek, pac ja skoro nikdy pms nemela a kdyz uz, tak max 2-3 dny pred ms a ne uz neco malo pres tyden..
@lenulinka10 ani sme se moc nesnažil spis sme si to užívali 😇
@slunecnice358 no jako po jaké době jsem myslela 😊 mě první dcera hned druhý měsíc od vysazení HA. A teď chceme druhe,tak uvidíme kdy se zadari teď jsem 4DPO.
@lenulinka10 druhy cyklus co jsme si řekli, ze si poridime druhe ditko
@slunecnice358 tak to je super 😊 těším se na testy s tvyma dálnicema 😉 ono je to nejlepší,když si to člověk užívá,než se fakt snažit a porad na to myslet 😊
@slunecnice358 wow tak super... a to jsi ho dělala ještě odpoledne.... moc držím palce a přeju ať sílí. 😍
Holky jaky máte názor na test clearblu plus ne ten digitální. Máte sním nějaká zkušenosti?
@snazimese ja na druhé fotce vidím nějaký stínem 😉
@dekubo a jak to dopadlo 🐡
@slunecnice358 ne myslím že ty jsi ho dělala odpoledne, že to není ranní a i tak je tam čárka fakt jasná. Já nic, nechávám to na pondělí, jedině když to nebudu moct vydržet tak možná v neděli. Ale moc tomu nedávám, byla jsem teď na gyndě na stěrech a hrozně po tom špiním, prsa mě úplně přestaly bolet. Tak jsem smutná, že to asi zase nevyšlo.
@vladuska29 čárku jsem na něm hledala hůř, ale nikdy neukázal falesnaka🙂
@radullah tak uvidím chtěla bych ho zkusit zítra koupit a udělat v sobotu.
@vladuska29 mě ukázal asi 11-12dpo ale bohužel biochemické tak netuším pak jindy sem ho nezkoušela
@dekubo hmm. To bude skoda pokud to nevyšlo, ale zkus myslet pozitivně. Držím ti moc pěsti. ✊🏼💐
@klarinka10 ahoj. Jak jsi na tom ty?
Ahoj holky. Dnes jsem cca 5 DPO. Kdo se chysta také příští týden testovat? 😊
Ahoj holky tak jsem dneska zkoušela mamatest a bilo. Takže čekám v pondělí nejspíš Ms
@vladuska29 já koukala že na tom livsane jsi měla krásně růžovou čárku bohužel jak u mě :( falesnak jak blázen :( já doufala že aspoň u tebe to vyjde
@lenulinka10 já jsem na tom podobně...
@biton kdy se chystáš testovat? Já nejdřív ve středu. To budu 10DPO.
@natlinka27 na dnešní mamatestu ani tu jen bílo 😞
@lenulinka10 já až příští víkend....nejsem si jistá kdy byla ovulace
@biton tak držím palečky 😊
@lenulinka10 nápodobně 🙂

@snazimese ukaz fotku