Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?
Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?
Holky prosím o vaše zkušenosti. Špinila jste některá po stěrech z děložního čípku na preventivce? Já jsem byla ve středu a špinila jsem zpočátku málo, ale je to čím dál horší a dost mě bolí i podbřišek. Tak jsem z toho taková přešlá.
@natlinka27 nojo nenadelas nic. Počkám na Ms a uvidime
Krasne dopoledne holky. Tak u me dnes nebo zitra termin ms a zatim nic, tak si myslim, ze se to rozjede pozdeji nebo budu mit zpozdeni..
@dekubo já jsem nikdy nesplnila... co píše Google?
@dekubo Ahoj, špinila jsem téměř vždy po stěrech. Tak zhruba den až dva.
@slunecnice358 nevím... negooglila jsem. Kašlu na to. Je to všechno jinak po tom potratu. Tak já se holky loučím. Zas za měsíc se ozvu s testem, pokud tu ještě někdo zbyde. Paa držím pěsti. ✊✊✊
@natlinka27 nechces zkusit tt? 🙂
@snazimese já zkoušela včera a nic tak si myslím že je to blbost i když u mě je možné vše budu muset koupit nějaký ale ve středu mě dr bral krev a byla negativní tak nevím. No
@natlinka27 a nebo mozna budes mit asi opravdu ovulaci tak brzy.. 🤔 ale nic si z toho nedelej, me telo se asi taky zblaznilo 😂
@natlinka27 takhle jsem měla ovu test,když jsem byla tehotna 😊
@snazimese já sem se spíše zbláznila celá už 😂
@lenulinka10 no já zkusím asi ráno tt ale naděje si nedělám
@natlinka27 to ja se za chvilku asi zblaznim z toho sveho podbrisku.. Jsem kolem druhe domu donesla bednu dreva (mame topeni formou krbovych kamen) a kratce na to me chytla chvilkova lrec do podbrisku a od te doby v nem citim pomerne silny tlak. Neboli vyslovene, ale je to tak neprijemny, az z toho zacinam byt nervozni.. 😣
@snazimese a zkoušela jsi tt?
@natlinka27 zkousela jsem ho vcera odpoledne v praci, ale videla jsem tam snad jen nejaky druhy stin, ktery po zaschnuti testu zmizel.. Dalsi chci zkusit mozna v nedeli, pokud ms nedorazi nakonec..
@snazimese tak to je také zajímavé ale mě také občas čárky mizí 😂 To je z toho jak už jsme vykoukane
@natlinka27 tak me se jeste nikdy druha carka neobjevila ani naznakem, tt byl vzdy bily jak snih, jen jednou se ukazala ryska.. 🙂 dole jsou dve fotky meho vcerejsi testu..
@natlinka27 ty jo to.je pozitivni ovu test😱😱bud jsi tehu nebo mas ovu pri ms coz je unikat😯😯
@jennas ten ovulacni test neni pozitivni. Carka je silna, ale to je u tehle znacky celkem normalni i v neovulacni dobe. Kdyz prijde ovulace, testovaci carka sviti do dali. Na tom Wondfu mivam tohle cely cyklus mimo ovulace tedy. Ma hodne barviva. Zkusim najit nekde foto pozitivniho a dat ho sem.
@sudylichozrout mám s tímhle ovulacnim testem stejne zkušenosti. Když je pozitivní, je to prostě jasný, čárka silnější než kontrolní. Jiné dny hodně výrazná, jako dává natlinka...mám to tak s touhle značkou pokaždé 🙂 na druhou stranu je dobrý, že i jejich těhotensky jsou taky takhle výrazný
Holky jsem 5DPO a občas cítím podbřišek. Jak bych to měla už dostat a píchání v levem vaječníků. Dostat to mam až nějak konec příštího týdne. Nejdyl nazačátku toho dalšího. U první dcery si pamatuji ze jsem měla také to píchání v levem vaječníku. Měla jsme tto také některá před tehu?
@lenulinka10 já jsem to měla u dcery a teď kdy mám ptvrzene hcg z krve. ✊🏼✊🏼
@snazimese a ty na tech testech něco vidis??? Protože já bohužel ne 🤷🏼♀️
@slunecnice358 v realu to trochu videt bylo. Uz jsem tu nekde psala, ze mi to neslo vyfotit, ze mam blby fotak..
@jennas ještě kousek malinký chybí aby byl pozitivní no právě nevím vůbec včera trošku krve dnes už jen špinění lehké

@vladuska29 sakra to je škoda :(