icon

Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?

slunecnice358
19. únor 2019

Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?

natlinka27
22. bře 2019

@vladuska29 sakra to je škoda :(

dekubo
22. bře 2019

@lenulinka já v pondělí, budu 12 dpo, ale celkově je to tenhle měsíc nějaké divné, tak myslím, že z toho nic nebude.

dekubo
22. bře 2019

Holky prosím o vaše zkušenosti. Špinila jste některá po stěrech z děložního čípku na preventivce? Já jsem byla ve středu a špinila jsem zpočátku málo, ale je to čím dál horší a dost mě bolí i podbřišek. Tak jsem z toho taková přešlá.

vladuska29
22. bře 2019

@natlinka27 nojo nenadelas nic. Počkám na Ms a uvidime

snazimese
22. bře 2019

Krasne dopoledne holky. Tak u me dnes nebo zitra termin ms a zatim nic, tak si myslim, ze se to rozjede pozdeji nebo budu mit zpozdeni..

slunecnice358
autor
22. bře 2019

@dekubo já jsem nikdy nesplnila... co píše Google?

besi114
22. bře 2019

@dekubo ano taky se mi to jednou stalo

sudylichozrout
22. bře 2019

@dekubo Ahoj, špinila jsem téměř vždy po stěrech. Tak zhruba den až dva.

dekubo
22. bře 2019

@slunecnice358 nevím... negooglila jsem. Kašlu na to. Je to všechno jinak po tom potratu. Tak já se holky loučím. Zas za měsíc se ozvu s testem, pokud tu ještě někdo zbyde. Paa držím pěsti. ✊✊✊

natlinka27
22. bře 2019

Holky dnes sem 2dc MS je sice slabší ale měla sem. Doma dva ovu testy tak sem. Si říkala že zkusím a na to že teď mám MS mě. Přijde docela silný jakoby snad za nedlouho měla být ovu, dnes už spíše jen silněji spinim jen včera trošku krvacela já tomu nějak nerozumím

snazimese
22. bře 2019

@natlinka27 nechces zkusit tt? 🙂

natlinka27
22. bře 2019

@snazimese já zkoušela včera a nic tak si myslím že je to blbost i když u mě je možné vše budu muset koupit nějaký ale ve středu mě dr bral krev a byla negativní tak nevím. No

snazimese
22. bře 2019

@natlinka27 a nebo mozna budes mit asi opravdu ovulaci tak brzy.. 🤔 ale nic si z toho nedelej, me telo se asi taky zblaznilo 😂

lenulinka10
22. bře 2019

@natlinka27 takhle jsem měla ovu test,když jsem byla tehotna 😊

natlinka27
22. bře 2019

@snazimese já sem se spíše zbláznila celá už 😂

natlinka27
22. bře 2019

@lenulinka10 no já zkusím asi ráno tt ale naděje si nedělám

snazimese
22. bře 2019

@natlinka27 to ja se za chvilku asi zblaznim z toho sveho podbrisku.. Jsem kolem druhe domu donesla bednu dreva (mame topeni formou krbovych kamen) a kratce na to me chytla chvilkova lrec do podbrisku a od te doby v nem citim pomerne silny tlak. Neboli vyslovene, ale je to tak neprijemny, az z toho zacinam byt nervozni.. 😣

natlinka27
22. bře 2019

@snazimese a zkoušela jsi tt?

snazimese
22. bře 2019

@natlinka27 zkousela jsem ho vcera odpoledne v praci, ale videla jsem tam snad jen nejaky druhy stin, ktery po zaschnuti testu zmizel.. Dalsi chci zkusit mozna v nedeli, pokud ms nedorazi nakonec..

natlinka27
22. bře 2019

@snazimese tak to je také zajímavé ale mě také občas čárky mizí 😂 To je z toho jak už jsme vykoukane

snazimese
22. bře 2019

@natlinka27 tak me se jeste nikdy druha carka neobjevila ani naznakem, tt byl vzdy bily jak snih, jen jednou se ukazala ryska.. 🙂 dole jsou dve fotky meho vcerejsi testu..

jennas
22. bře 2019

@natlinka27 ty jo to.je pozitivni ovu test😱😱bud jsi tehu nebo mas ovu pri ms coz je unikat😯😯

sudylichozrout
22. bře 2019

@jennas ten ovulacni test neni pozitivni. Carka je silna, ale to je u tehle znacky celkem normalni i v neovulacni dobe. Kdyz prijde ovulace, testovaci carka sviti do dali. Na tom Wondfu mivam tohle cely cyklus mimo ovulace tedy. Ma hodne barviva. Zkusim najit nekde foto pozitivniho a dat ho sem.

sudylichozrout
22. bře 2019

Tady pozitivni Wondfo a vedle nejaky jiny.

radullah
22. bře 2019

@sudylichozrout mám s tímhle ovulacnim testem stejne zkušenosti. Když je pozitivní, je to prostě jasný, čárka silnější než kontrolní. Jiné dny hodně výrazná, jako dává natlinka...mám to tak s touhle značkou pokaždé 🙂 na druhou stranu je dobrý, že i jejich těhotensky jsou taky takhle výrazný

lenulinka10
22. bře 2019

Holky jsem 5DPO a občas cítím podbřišek. Jak bych to měla už dostat a píchání v levem vaječníků. Dostat to mam až nějak konec příštího týdne. Nejdyl nazačátku toho dalšího. U první dcery si pamatuji ze jsem měla také to píchání v levem vaječníku. Měla jsme tto také některá před tehu?

slunecnice358
autor
22. bře 2019

@lenulinka10 já jsem to měla u dcery a teď kdy mám ptvrzene hcg z krve. ✊🏼✊🏼

slunecnice358
autor
22. bře 2019

@snazimese a ty na tech testech něco vidis??? Protože já bohužel ne 🤷🏼‍♀️

snazimese
22. bře 2019

@slunecnice358 v realu to trochu videt bylo. Uz jsem tu nekde psala, ze mi to neslo vyfotit, ze mam blby fotak..

natlinka27
22. bře 2019

@jennas ještě kousek malinký chybí aby byl pozitivní no právě nevím vůbec včera trošku krve dnes už jen špinění lehké

Strana