Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?
Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?
@natlinka27 ja o tom teda kdysi cetla v diskuzich, ale uz si to nepamatuju jak to prave je s nim.. Ale asi by mela byt testovaci carka minimalne stejne silna jako kontrolni ne? 🤔
Holky, kdo hlidate čípek jaký by měl být před ms a v těhotenství?
@natlinka27 LH i hCG jsou podobné hormony. Ovulační test reaguje i na vyšší hladinu hCG, opačně to nefunguje. Nicméně ten test by byl megapozitivní, kdyby zachytil hCG.
@snazimese no záleží kolik jsi dpo ale asi Joo ale taky sem viděla na netu pár fotek ze nebyli stejně silné a holkám ukázal i tt a pak i digitální zkus googl tam. Jsou i nějaké foto mají i pro porovnání
@sudylichozrout no mě se párkrát stalo že test hcg mě. Ukázal ovu sice čárka byla slabá ale ukázal mě. Právě i ovulaci viditelného hezky ducha
@natlinka27 Kolik dpo jsem prave vubec nevim, nevychytala jsem tenhle cyklus vubec ovulaci i kdyz probehnout musela, sledovala jsem hlen. Ale.myslim si, ze podle.hlenu ovulace byla.o neco driv nez je u me "bezne". Ja prave jeden ovu test mam doma z drivejska a tt zatim kupovat nechci, ms by ne/mela dorazit nejpozdeji v sobotu.. Ale zatim to na ms nevypada, ackoliv me uz asi 5-6 dni slabounce poboliva v podbrisku, coz u me neni normalni.. Jinak se omlouvam za chyby, pisu z telefonu a ten se mi dost seka dneska.. :-/
@natlinka27 nemam ale rano muzu koupit v drogerii ☺️☺️ uvidim jak se vzpomenu
@snazimese no tak schválně zkus ovu test jestli máš a pak nám to sem. Dej 🙂 mě se to v tel také občas seká 😁
@klarinka10 Ahoj. Čípek sleduji, poznat se to dá fakt jednoduše, aspoň teda u mě. Když mám menzes, tak to moc nekontroluji, poslední dny když už je jen špinění, tak je čípek dlouhý a tuhý, jak špička nosu, pak postupně začíná měknout a zkracuje se. Kolem ovulace je úplně měkký a krátký, je vysoko a nahmatám ho jedině ve dřepu. No a asi 2 dny po ovulaci zase začne tuhnout a pak se prodlužuje, cca 4 dny po ovulaci je zase tuhý a dlouhý. Před menzes zase změkne, ale u mě není už tak zkrácený jako při ovulaci. Když jsem byla těhotná, byl pak úplně hrozně moc dlouhý a tuhý. Ale já jsem zaváděla Utrogestan, tak možná i tím. Pak se dá sledovat i jestli je otevřený nebo zavřený, v tom čípku nahmatáš ten otvor, to šlo krásně před potratem, ale teď mi přijde otevřený pořád, myslím, že i po porodu i po potratu už to tak prostě zůstává. Takže tím se teď neřídím.
@natlinka27 jj zkusim, ale az budu doma. Prave koncim v praci, pak musim jeste do kramu, takze nez se dostanu domu, bude to chvilku trvat 😂 delam dvanactky..
@natlinka27 tak nema cenu sem tu fotku davat, druha carka je tak slaba, ze je to na fotce blbe videt, i kdyz ji v realu vidim celkem dobre.. Muze na to mit vliv to, jak moc jsem dneska pila?
@natlinka27 já jsem taky testovala ovutestem, protože mi jich pár zbylo a v den, kdy jsem měla růžového douška (11dpo) na tehu testu, jsem měla přesně takovou čárku na ovu. 🙂 Silnější než kontrolní jsem ji měla za dva dny, kdy zesilil rapidně i těhotenský test...takže možné je všechno 🙂
@radullah já právě stím zkušenosti nemám tak že zvědavosti sem. Zkusila 😁
@snazimese no je to. Možné ale správně před dělání testu by jsi nemnela 2 hodiny aspoň pít a čůrat 😁
@natlinka27 no tak to u me dneska opravdu nehrozilo, byla jsem jak prutokovej ohrivac 😂 zkusim jiny rano jak budu vstavat do prace 🙂
@snazimese no nebo zkus ráno 🙂 protože pak to nemá cenu když takhle litás 😂
Tak já nic, 12 dpo - tt úplně bílo, bazálka je dole, čekám na mrchu do pondělí a už netestuju. Držím palce ostatním
Má někdo nějaké nové testy? Jsem zvědavá, tak sem s tím. 😊
@dekubo Cauky. Ja nemám budu testovat zítra. Minule jsem sem dala test a skoro nikdo na to nereagoval 👎🏻🤷🏼♀️🙃
Ja dnes vaham, jestli tt koupit a zitra zkusit nebo jestli pockam do nedele. Termin ms mam zitra, nejpozdeji v sobotu..🤔
@slunecnice358 věřím že teď tam bude duch... předtím bylo asi moc brzo ✊✊ držím pěsti
@slunecnice358 Ahoj vyzkoušej už je to zase o nějaký den dál, tak třeba ducha uvidíme anebo už krásně // 🙂
@vladuska29 ja vidim dusika 😍🍀
@snazimese to jsem ráda že ho nevidím sama ☺️
@vladuska29 Vidím tam úplně drobný stínek, ale to nemusí ještě vůbec nic znamenat. Před menstruací se nemá testovat i proto, že se v těle přirozeně zvedá fyziologická hladina hCG, což může zkreslit výsledek testování. Nicméně držím palce, aby ten stínek zesílil do dálnice🙂
@snazimese kup test a testuj v sobotu... držím pěsti
@dekubo 🙃🤗 já na tom testu měla stín už předtím... viděla jsi ten test?
@radullah to prijde neboj

@vladuska29 zkusit můžeš jestli máš doma ovu testy 🙂