icon

Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?

slunecnice358
19. únor 2019

Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?

natlinka27
22. bře 2019

Takové čárky sem měla. Na. Wondfo když sem. Čekala na ovu

sudylichozrout
22. bře 2019

@natlinka27 jojo, a vidis u me, jak umi byt carka kontrastni jeste vic. U tebe na fotce neni pozitivni taky ani jeden, coz ale neznamena, ze ovulace neprobehla. Spis jsi tu plnou pozitivitu nestihla zachytit. U toho uplne posledniho je to jasne videt. Plna pozitivita mohla byt treba osm hodin zpet.

lenulinka10
22. bře 2019

@slunecnice358 no já jsem to pravé měla také u první dcery. No tak jsem zvědavá 😂 ať už je středa 😂

slunecnice358
autor
22. bře 2019

@lenulinka10 držím pěsti.

lenulinka10
22. bře 2019

@slunecnice358 děkuji 😉😊

jennas
22. bře 2019

@natlinka27 ja mam vzdycky prave jen jednu carku a az kolem te ovu podle bolesti a hlenu slabou druhou,takze tahle by byla u me mega pozitivni😀😀😀zvlastni testy,vubec neznam..u nas v lekarne maji jen jeden typ tehu i ovulacnich😂😂takze mamatest a prenatal ovu,takze skoro zadne provnani nemam...😂

natlinka27
22. bře 2019

@sudylichozrout já plně pozitivní nemohu najít ale měla sem to na tom wondfu poznám 🙂

natlinka27
22. bře 2019

@jennas no to já. Mám. Také s jinýma testy jediné na kterém to poznám je wondfo 😁a my tu máme. Benu lékárnu a objednávám si je přitom na lékárnu

snazimese
23. bře 2019

Krasne odpoledne holky. Tak na zitrejsi zkousku tt asi nedojde, zacinam mit nacervenaly hlen, takze se nejspis ms rozjizdi.. Ale aspon uz vim na cem jsem 🙂

natlinka27
23. bře 2019

Holky jaké máte zkušenosti s tt pepino?

radullah
23. bře 2019

@natlinka27 Dobré, neudělal mi nikdy falešnýho ducha. Proč? Našla jsi na něm něco?

vladuska29
24. bře 2019

Ahoj holky tak hlásím dneska jsem 1dc. Takže začíname na novo. Ale už tomu dáváme jen duben pak jsme rozhodnutý že půjdeme do Sanusu.

slunecnice358
autor
24. bře 2019

Dobré ráno. Tak já takto... ✊🏼😁

snazimese
24. bře 2019

Krasne rano holky, tak i ja hlasim dnes nejspis 1DC, jedeme teda dalsi cyklus..

@slunecnice358 gratuluji a drzim palecky at je vsechno v poradku 🍀

vladuska29
24. bře 2019

@slunecnice358 gratuluji 😉

slunecnice358
autor
24. bře 2019

@snazimese @vladuska29 děkuji za gratulace 💐✊🏼 Držím pěsti i vám

biton
24. bře 2019

@slunecnice358 gratuluji 🙂

slunecnice358
autor
24. bře 2019

@biton děkuji... 🤗

natlinka27
24. bře 2019

@radullah no něco na něm cosi vidím ale nevím no nemyslím si že bych byla tehu

natlinka27
24. bře 2019

@slunecnice358 je to je nádhera moc. Gratuluji ☘️

jennas
24. bře 2019

@natlinka27 nejaky stinek tam je..kolik dpo jsi?

natlinka27
24. bře 2019

@jennas no dnes asi 14dpo ale nemyslím že nebudu tehu dělala sem i dr max tehu test a nic na něm a jinak sem tak od 6-7dpo maximálně 3x zaspinila od čtvrtka sem měla nevím. Jestli místo MS čistou krev ale hrozně slabou včera lehké špinění a dnes už nic. Ani žádný kousek sliznice nešel jen čistá krev a to sem měla jen intimku jak to bylo slabé tak tomu nějak nerozumím

sudylichozrout
24. bře 2019

@natlinka27 I kdyz bych ti tehotenstvi moc prala, vidim to spise na nejaky jednorazovy hormonalni vykyv. To se muze stat i jinak zdrave zene. Ja si pamatuji, ze jsem jednou zacala menstruovat 14DC, ale neslo o zadnou ovulaci ci ovulacni krvaceni. Normalne se mi spustila klasicka menstruace tyden po skonceni te predchozi. Tehotna jsem nebyla, nemohlo jit o potrat. Jinak jsem zdrava a s pocetim jsme potize nemeli. Tenhle hokej v cyklech uz se pak nikdy neopakoval. Vubec nevim, co bylo pricinou, ale asi proste nejaky hormony jinak. Zatim bych to nechala byt, sledovala bych, byt tebou, dalsi cykly a pokud by se to opakovalo, tak bych resila s dr.
Moc drzim palce.

natlinka27
24. bře 2019

@sudylichozrout no právě že se mě to ještě nestalo tak sem byla z toho taková nesva my máme všechny vyšetření chodíme do gennetu a naprosto zdravé nikde nic nenašli tak snad další cykl bude už v pohode

sudylichozrout
24. bře 2019

@natlinka27 Myslím, že jo... Občas si dělám srandu a říkám, že cyklus je tak citlivý, že reaguje i na erupce na slunci 🙂 Nestresuj se tím a sleduj další. Uvidíš, třeba to byla fakt reakce na nějakou "blbost". Stává se to.

natlinka27
24. bře 2019

@sudylichozrout tak hlavně když je to jen nějaká blbosta a stvou mě tedy s testama že mě dělají tento cyklus duchy

sudylichozrout
24. bře 2019

@natlinka27 Už jsem to tu možná psala, i když já na testech nic nevidím, ale pokud tam máš duchy, tak je to pravděpodobně tím, že se ti před menstruací zvedá fyziologická hladina hCG. To je normální, děje se to vždy a každé ženě před periodou. Citlivé testy už tu hladinu dokážou zachytit, což je důvod, proč se právě nemá testovat před menstruací.

natlinka27
24. bře 2019

@sudylichozrout jo ahaa to sem vůbec nevěděla 🙂 tak aspoň vím zase nějakou informaci navíc 🙂

sudylichozrout
24. bře 2019
jennas
24. bře 2019

@natlinka27 no tak na 14dpo slabota bohuzel z toho asi nic nebude...jj asi nejaky hormonalni vykyv...nebo to minimalni hcg pred ms...

Strana