Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?
Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?
@natlinka27 ja zkusila gynex a ten gel na podporu poceti😂😂😂tak uvidime...
@jennas to dopadne! Držím pěsti. Gynex je zázrak 🤗
@jennas já gynex měla a mě právě rozhodil cyklus :/ tak snad pomůže gel jsme také měli teď ho nechci když máme jít do gennetu a zkusit chci iui
Gynex podle mě pomůže max na úpravu cyklu, ale pokud je nějaký problém, tak ne... jsem zvědavá na ten gel @jennas a držím moc pěsti at najdeš // :-*
Na a gynex pozor, gynex obsahuje kombinaci ženských bylin (mimo jiné kontryhel, který může vést k anvoluačním cyklům)
@klarinka10 moc tomu neverim,ale musime pozitivne myslet,ze🙏❤a kdyz ne ted holky,tak do leta se zadari,urcite😉😉😉 az bude ten spravny cas proste...😀
@natlinka27 a jak dlouho se snazite ze.chces uz.do genetu?ty jsi po tom biochemku a lecbe manzela vid,se mi to trochu plete mozna...😯
@jennas snažíme se 13 měsíců a můj gynekolog mě to navrhl že mě dá zadanku tak sem říkala že jo udělali nám tam. Vše vyšetření přítel měl v moči chlamydie dostali jsme ATB měl zhorseny spermiogram pak jsme nešli moc kontrolní to už v pořádku a spermiogram už byl super tak uvidíme co bude dál
@lenulinka10 vidím 😊
@lenulinka10 vidím 🍀
@lenulinka10 taky vidím. Jsi dobra jestli to vydrzis 👍🏻
@slunecnice358 jojo vydržím. Nechci hledat žádný duchy,když by to vyšlo 😊
@lenulinka10 mě to bavilo 🤣 hledat duchy
@slunecnice358 to jo. Ale větší jistota je,když už je čárka pěkně vidět 😊
Já už taky nebudu testovat předem, za dva měsíce jsem vypotřebovala na 20 testů a stejně prd. I duchy jsem vykoukala. 🙈 ale přiznám se, že ze začátku to byla zábava..teď po roce snažení už tolik ne :D
Ahoj holky, hcg krásně stoupá. Mám radost...
@slunecnice358 gratuluji...jen tak dál 🙂
@radullah Přesně tak, když to trvá 1-2 měsíce to testování tak je to zábava i ale po roce už to člověk vidí jinak..taky už netestuju a bud to přijde nebo ne..
@klarinka10 to samozřejmě chápu, že už to pak taková zábava není
@lenulinka10 je taaam
@slunecnice358 paráda 🤗
@jennas 😊 moc děkuje za nazory. Zítra uděla znovu. 😂
@lovely21 a co by jsi k tomu chtěla za názor? Mas jasné 2 čárky,což znamená ze jsi tehotna 😉

@jennas možná ten hormonální vykyv nevadí jedeme dál 🙂 začala sem brát drmek tak uvidíme jestli pomůže 🙂