Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?
Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?
@lovely21 pozitivní. Gratuluji.
@lenulinka10 ty máš taky pozitivní viď. Nestyď se, že jsi testovala dřív než se má 🤫✊🏼👍🏻
@slunecnice358 Moc děkuji 🙂
@lovely21 není zač... chápu, že jsi se chtěla ujistit ✌🏻
@slunecnice358 nene netestovala. Já budu až ve středu. Ale neboj. Určo to sem dám ať vyjde jak vyjde 😉 snažíme se první měsíc. Tak uvidime
@lovely21 tak tomu teď můžeš věřit. Užívej si to a moc gratuluji 😊😉
@lenulinka10 🙏 super. díky
Tak já dnes opět 1DC. Luteálka se mi natáhla na 17 dní, to bude pěkně dlouhý čekání na případný nový testování. Achjooo
@radullah tak to mne mrzí... ale třeba nakonec to nebude tak dlouhý čekání... začneš si užívat jara a uteče to jako voda...
@radullah Jsme na tom stejně taky jsem dnes 1DC :(
Ahoj holky, já dnes 13dpo a vypadá to, že se něco rýsuje.
Ahoj holky, můžu se k vám také připojit? Já už mám toho testování za sebou plno. Už se snažíme od prosince 2016. Tenhle měsíc jedu už poslední pod dohledem svého gynekologa a když to nevyjde tak do centra...
Beru gynprodyl dnes večer naposledy (jsem 28DC). Zkoušela jsem test a bílo :(
@dekubo ty vogane 🤣 super... vypadá to dobre 👍🏻👍🏻 Jak dlouho se snažíte?
@slunecnice358 teď to byl druhý pokus po potratu, první těhotenství vyšlo napoprvé, ale v 10.tt zmlklé. Teď mám ale trochu chřipku, kašlu, mám teploty, které teda nejdou nad 38°C, ale moc se bojím.
@dekubo neboj. To bude dobrý.
@lenulinka10 moc gratuluji 😍🤩
@dekubo moc děkuji. 😍 ja též gratuluji

@lenulinka10 děkuji. Po té době snažení a nespočet testů už tomu člověk nechce věřit 😉