Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?
Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?
@lenulinka10 gratuluji. 👍🏻👍🏻
Holky, tak kolik vás v březnu zabřezlo? 3, včetně mne?
@slunecnice358 jj 3,zacina se to tu rozjizdet...snad zas nebudeme posledni s klarinka01 a radullah...😢😢😢jinak vsem gratuluji,to je jasne..🌻🌻🌻
Gratuluji vsem 🙂
@biton @slunecnice358 moc dekuju holky 😊😘
@jennas za mě to vidím blbě a už to budeme řešit přes car.. třeba se nám to povede v dubnu holky když už se snažíme takovou dobu
@klarinka10
@jennas
Holky, do konce roku bychom to ale dát mohli, ne? I kdyby to mělo být přes CAR.
@radullah to doufám, my už půjdeme do caru ted na konzultaci...asi tu zase zbudemem ve třech
@klarinka10 si zalozime skupinku ve trech😂😂😂to dame..do leta vsichni 3,to je jasny...pozitivni mysleni...😉😉ikdyz momentalne jsem zrovna docela nasr...12dc a priznaky ovu nula..ani hlen,ani bolesti co mivam vzdy par dni okolo..jestli bude diky gynexu nebo kontryhelu anovulacni cyklus letu to vsechno do kose a dlabu na to...🙄
@jennas no já se objednala do caru na spermiogram a že bych měla zájem o ivf a od mé gyndařky zatím nic nechtěli, v pátek budu vědět více, ale my už tam byly na spermiogramu a IUI takže nějaká historie už tam je..
@jennas mě by právě zajímalo co je příčina toho když se vám zadaří a neudrží se, já bych to chtěla vědět a šla po testech už...
@lenulinka10 Gratuluju!
Holky, vy co testujete před menstruací, testujete protože už na sobě cítíte nějaké příznaky nebo prostě testujete jen tak, co kdyby náhodou?
@violla29 moc děkuji. Ja jsem testovala,protože mi včera ráno a dnes nebylo dobre od zaludku.
@klarinka10 to mě taky zajímá, jsem na tom podobně jako jennas, o jedno biochemko míň. První dcerka bez problémů, jen s delší dobou snažení (8 měsíců) a teď co půl roku otěhotním, ale odejde dřív nebo později. Navíc po první revizi nemám ani pořádně ms...jen takové špinění a moje dr to nevidí jako něco co by se mělo řešit. Když jí to řeknu, tak buď na to neodpoví nic, nebo jen, že podle běžného utz při kontrole se jí vše jeví v pořádku. Tak já jsem z toho už taky jelen. Tak si říkám, že by v tom caru mohli být trochu víc pečlivější. V Liberci máme Gennet, tak ho případně asi taky prubnu..
@lenulinka10 mohu se zeptat kolik dpo jste a kdy měla MS dorazit? Děkuji
@violla29 já testuju většinou co kdyby náhodou, protože kupu příznaků jsem měla vždycky jen v hlavě :D dvakrát jsem teda testovala s tím, že jsem už něco tušila... (nezvykle nafouklé břicho bez zjevné příčiny, bolest prsou jako při spouštění mléka nebo zvláštní nespavost - tohle všechno jsem měla už jako těhotenské příznaky, u každého těhotenství byli jiné)
@klarinka10 no ja si porad myslim ze ta dve biochemka byla nahoda..prvni mel manzel kolem ovu horecky k tomu 2 promile a pri druhem jsem mela ten genitální herpes...no..nevim mozna ne...kazdopadne kdyz se to bude opakovat tak mazu hned,to je jasny...ona mi to biochemko prvni vede jako treti tehu,ted uz by mi napsala ctvete...to je des...
@biton ms má dorazit až o víkendu . Takže 10-11DPO cca
@radullah
@jennas na druhou stranu aspon holky otěhotníte a nějakým způsobem to jde i když to odejde u nás nic po tom mimoděložním mrtvo a pokud nám řeknou v caru že je spermiogram na hovno tak končíme ..doktor mi řekl že přirozeně to můžeme zkoušet řadu let, ale šance je minimální..už nechceme ztrácet čas tak snad to vyjde..
@radullah bereš nějaký léky na podporu otěhotnění?
@klarinka10 to máš pravdu, aspoň víme, že se vajíčko se spermií minimálně setkají. Moc držím palce, aby spermiogram dopadl v pořádku.
Vyloženě léky žádné nemam. Právě že Mudra tohle nijak neřeší. Užívám Macu a piju kontryhelovy caj, to je tak všechno.
@radullah Děkujeme ale dobrý nebude chlap má špatnou morfologii 99% takže bez ivf se nám asi fakt nezadaří..to je divný a ani nic na udržení otěhotnění nedala? já se s mudr domlouvala na utrogestanu, že asi zkusíme tento cyklus ještě od 15dc brát at se vajíčko uhnízdí...asi být tebou na něčem bych trvala at se taky pohnete..ono v tom caru top může být na dlouho pak
@klarinka10 Ach ach...tak to nezní dobře, to máš pravdu. No tak doufám, že se podaří alespoň, přes to ivf...tam by mohli vyčíhnout to procento dobrých potvůrek. Ale taky jsem četla spoustu různých příběhů, když těsně před nástupem na stimulaci zjistili, že jsou těhotné. Mohl by to být i tvůj případ 🙂
Nedala mi vůbec nic. Poprvé jsem běžela na gyndu v 6 tt, že špiním, řekla, že je podle utz vše v pořádku, že plod odpovídá a v 11tt jsem potratila. To, že jsem čekala jednovaječná dvojčátka mi řekli až v nemocnici na předoperačním vyšetření, moje mudra to vůbec neviděla. Pak při druhém jsem jí volala, že mi vyšel pozitivní test, ale že je dost slabý na to, kolik jsem dpo a objednala si mě až za týden a během toho týdne jsem znovu potratila. A příště mám prý přijít, až budu mít týden vynechanou ms... prostě mi to příjde, že to vůbec neřeší. Asi kdyby mi bylo 20 tak je mi to taky fuk, ale čas utíká a ono se furt nic neděje.
@radullah to je pristup fakt..bych ji asi zmenila..ikdyz ta moje je podobna..resit nic nebudeme,protoze pani S.... vy proste otehotnite vzdycky kdyz se pokusite,ovulace probiha krasne,chce to jen spojeni spravne spermie a vajicka...a kdybyste naaahodou neotehotnela do 3 mesicu tak prijdte a koukneme na to...
@jennas No...a myslíš teda, že jen plašíme? Jako možný to je...mě znervózňuje hlavně to, že tady okolo mě s tím nikdo problémy neměl. Během několika pár měsíců každá otěhotněla a okamžitě to bylo v pořádku a rodí se jak o závod. Říkám si, že to přece nemůže být už jen náhoda.
v Liberci je hrozně těžký sehnat teď nějakou dobrou gyndu. Všude, kde mají super recenze je stopstav a přejít k nějakému podobnému mi to moc nevyřeší.
Takže ty už máš za sebou vlastně ty měsíce...teď to březnový biochemko jsi nehlásila...počkáš ještě nebo půjdeš?
@radullah kéž by u nás byl ten případ otěhotnění ještě před ivf ale asi ne.. doktor mám řekl už v prosince že je potřeba vyselektovat zdravé spermie a s těmi pak oplodnit.. bohužel i tak se můžete opakovat mimoděložní .
Ta tvá doktorka je tedy pipina že neviděla ani dvě a nic neřeší hrůza... Asi bych šla rovnou do car při snažení rok a déle už máte nárok aspoň na základní vyšetření.. právě s tím časem to děsí i mě..v car mi řekli že věk 30 a víc už je starší rodička..
Ahojky, nějaký ten pátek už se taky snažíme. Můžu se k vám přidat? 🙂

@lenulinka10 gratuluji