Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?
Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?
@kacenka0705 vidím ho a chápu ze testuješ tak brzo. Držím pěsti
@slunecnice358 dekuju. No vzhledem k tomu ze mam podezreni a boli me stale bricho od ovulace tak me to napadlo ho zkusit
Ahoj holky, počítala jsem dobře 5 těhulek?? 🤗
@patty5 to nevím...
@slunecnice358 já napočítala 5 🙂
Ahoj ráda bych se k vám přidala.. Snažíme se 2.mesic.. Tuleni proběhlo v pátek a včera.. MS bych měla dostat 22.4. Jen dodám že zatím nepoužívám ovu testy, ani nemerim bazální teplotu, řídím se podle toho co si myslím že mi moje tělo říká 😀 22.6.mame svatbu takže to úplně nehrotime ale kdyby se to povedlo budeme samozřejmě rádi 🙂
@katerina20 ahojky 🙂 tak to máme podobně, taky jsme před svatbou nehrotili a teď už se snažíme ,,naplno" :D tak ať se brzy povede 🙂
@katerina20 tulení? Tehle výraz jsem nikdy nepochopila...teda spíš to že to opravdu někdo používá 🤦🏻♀️
@slunecnice358 presne... Tuleni, snazilka, manza, mimisek... Ulet 🙂
@sudylichozrout 😂 😂
@slunecnice358 ja zas nemůžu z takovýho toho "my rosteme, papáme, kakáme, narostl nám zub..." to jako že všem v rodině najednou? 😃 I když jak se to furt všude objevuje, už jsem to taky párkrát použila a vždycky se za to chytám za pusu 😃
@slunecnice358 já to taky nechápu, není prostě lepší napsat sex než tulení?
@sajjka92 rádo se stalo. Skvělá skupinka, že jo 🤣👍🏻 Gratuluji ✌🏻
@sajjka92 mooc gratuluji 😍🤗

@kacenka0705 vidim,ale nevim zda je to duch ci ryska jen...držím👍