icon

Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?

slunecnice358
19. únor 2019

Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?

malvi89
3. dub 2019

@besi114
@jennas ja dnes 3dpo 🙂

ellena24
3. dub 2019

@malvi89 držím palce 🙂

radullah
4. dub 2019

@eeevee takže jsi otěhotněla vlastně jen z myšlenky že se k nám přidáš? :D Říkám, že tahle skupinka je začarovaná :D

@malvi89 držím pěsti 🙂

sajjka92
4. dub 2019

Jelikoz tento mesic nevim kdy byla ovu tak je to naprd ale vcera byla BT 36,6 a dnes 36,3 do ms bych mela mit 5dni tak uvidim co teplota zitra.Presne pred rikem SP tak se snad uz taky zadari :(

eeevee
4. dub 2019

@radullah beztak, že jo :D My jsme si řekli v prosinci, že bychom chtěli druhé, nikdy jsem nic nemeřila a nepočítala, a tak jsem se ani nikam nechtěla přidat, protože těm termínům tady ani nerozumím :D a navíc jsem na to ani nechtěla moc myslet a upínat se...

jennas
4. dub 2019

@malvi89 @besi114 take 3dpo...ms teda az za 12dni,to budou.dlouhe dny ted😂😂budete nektera testovat pred ms nebo az v termínu?😀

jennas
4. dub 2019

@sajjka92 vid...a.to se rika ze po revizi pohnojeno...jak komu..od revize biochemka a vse naprd...ale verim ze se dockame a uz bude vse na jednicku❤❤❤

malvi89
4. dub 2019

@jennas každý měsíc si říkám, ze pred terminem nebudu testovat :D ale asi to holky znate 🙂 dala jsem si termin pristi patek 🙂 co vy holky?

besi114
4. dub 2019

@jennas já už raději ne. Bojím se že zase // odejdou s ms ☹

sajjka92
4. dub 2019

@jennas jj presne :( jsem tomu i verila ale prisel datum tp a zacala jsem byt zoufala...ovu testy,mereni bt,tt pred ms a tak :/ ale ted jsem se do 18.3 na to vubec neupinala teta na tom byla zle a pak zemrela tak myslenky jinde tak keeez by se zadarilo 🙂 tak snad nam stesti bude prat ;) !!!

jennas
4. dub 2019

@malvi89 to je na me jeste brzo,kazdopadne dej vedet a budu drzet👍ja nejdriv ne,spis po,ut,kdyby nedošla...ale mam koupene testy tentokrat,tak snad odolam😂😂😂

jennas
4. dub 2019

@besi114 jj ja mela ted dve biochemicke a pokazde jsem na ty // zrovna narazila nu...a to bylo i den dva po zpozdeni...tak nevim zda testovat a kdy...dneska me nejak boli prsa😂😂a to ty priznaky fakt nezkoumam😂😂

malvi89
4. dub 2019

@jennas taky drzim palce 🙂 dneska me zacaly bolet prsa, tak uz jsem si rikala ze mi fakt sviha :D

jennas
4. dub 2019

@malvi89 ja to samy😂😂😂psala jsem to v prispevku nad😂😂😂

natlinka27
5. dub 2019

Ahoj holky dnes sem byla v gennetu a doporučení na laparku mám zřejmě PCO jenže dr má volno až 22.5. A já 24.5. Jedu na dovcu tak termín až 12.6. Že udělají zrovna průchodnost vaječníků tak sem volala do gennetu že až v červnu jestli mě nedají na zkoušku clostik když mě nerostou folici Tak me volala dr z gennetu že mám brát 3-7dc 3× denně clostik první den MS mám volat a objednat se mezi 9-11dc na utz a bude se plánovat iui nechtějí čekat do června když až tak dlouho ma být laparka takže to zkusíme takto tak sem. Na to zvědavá ale docela velká dávka toho clostiku.

ellena24
5. dub 2019

@natlinka27 ahojky a měla si nějaké příznaky PCO? Tak preju ať clostik zabere, kamarádce pomohl hned první měsíc...

natlinka27
5. dub 2019

@ellena24 no můj dr na to měl podezření a v gennetu to potvrdili. A mám hodně anovulacni cykly

alimak21
5. dub 2019

@natlinka27 Ahojda, taky mám PCO. Mám doma už dvě děti, vždy po Clostilbegytu. První těhotenství nebylo hned, dopadl až pátý cyklus. Brala jsem 2x1. Druhé těhotenství se povedlo hned první cyklus, i když tenkrát tomu paní doktroka dle kontrolního ultrazvuk ani nepředpokládala. Ale nakonec ovulace byla. Nyní mám zatím pozitivní test, také po první cyklu s Clostilbegytem. Jinak předtím anovulační cykly. Menstruace nepravidelná.
Přeji ti aby to vyšlo co nejdříve!

natlinka27
5. dub 2019

@alimak21 děkuji. Moc no uvidíme kdyztak v červnu mě čeká laparoskopie takže snad aspoň jedno zabere 🙂

ellena24
5. dub 2019

@natlinka27 aha, dekuju za odpověď. Moje doktorka je taková laxni tak trochu pátrám po různým důvodech proč to nejde.....

kacenka0705
5. dub 2019
kacenka0705
5. dub 2019

Ahoj holky 3 dny do ms je tam duch? Co myslite. Dekuji

violla29
5. dub 2019

@kacenka0705 já tam nic nevidím...

lenulinka10
5. dub 2019

@kacenka0705 také nic nevidim

kacenka0705
5. dub 2019
kacenka0705
5. dub 2019

Ahoj holky 3 dny pred ms vidíte ducha? Dekuji

alimak21
5. dub 2019

Já mám pocit jako bych ho viděla. Ale nemá cenu testovat tak brzo.

kacenka0705
5. dub 2019

@alimak21 a kolik dnu po zpozdeni by to melo cenu? 🙂

sudylichozrout
5. dub 2019

@kacenka0705 Není. Netestuj tak brzy, je to naprostá blbost. Jestli chceš otěhotnět a jinak jsi zdravá, zruš tady účet a vyprdni se na "snažilkovství". Jinak neotěhotníš. Hlava tě nenechá.

alimak21
5. dub 2019

@kacenka0705 Určitě né před očekávanou MS. Zkus to vydržet na den po, pokud máš MS pravidelně.

Strana