icon

Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?

slunecnice358
19. únor 2019

Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?

besi114
30. bře 2019

@ellena24 a jak dlouho čekáš na //?

ellena24
30. bře 2019

@besi114 ahaa tak moc držím palce ať se brzy zadari znova!!! 🙂 A ať už si léto užíváš s bříškem 🙂

slunecnice358
autor
30. bře 2019

@lenulinka10 @dekubo jak to u vás vypadá?

dekubo
30. bře 2019

@slunecnice358 ahoj... ja jdu na první vyšetření až za týden, mám nasazený utrogestan, hrozně jsem špinila po tom stěru na preventivce, potom co jsem našla dvě čárky a začala ho zavádět, tak se to úplně uklidnilo. Byly jsme s doktorkou domluvené, kvůli toho potratu, že hned jak zjistím, že jsem těhotná, tak utrogestan nasadím. No čárky na testech vypadají, že sílí. Tak jen doufám, že teď už to s miminkem opravdu dotáhneme dokonce. Co ty?

violla29
30. bře 2019

Moc děkuji za gratulace a všem ostatním přeji aby měly co nejdříve na testu dvě // ❤❤❤

ellena24
30. bře 2019

@besi114 no už to bude rok.... Ale minulý rok byl chaos a stěhování, stavení baráku takže toho bylo hodně.... Ale i tak už mi to přijde věčnost....

lenulinka10
31. bře 2019

@slunecnice358 ahojky. Ja jsem testovala včera naposled a už jsou krasne čárky. Ve čtvrtek budu volat k dr. 😊 jinak ráno už mi je jak kdybych byla večer pít 🙈😃 u první dcery mi to začalo až v 7 týdnů. Copak ty? Jak se cítíš?

alimak21
31. bře 2019

Ahoj,omlouvám se nově založený profil. Přiznám se,že jsem na koníků pod jiným Nickem.Ale zatím nechci aby někdo věděl,že se snažíme.Ale vaší diskuzi sledují od začátku.Taky jsem tento měsíc testovala.Ve čtvrtek sněhobílo,byl to 28.DC.Ale jelikož mrška nikde,testovala jsem dnes znovu jiným testem a jsou tam.Hned jsem zkusila ten test co jsem zkoušela ve čtvrtek aa tam je spíše duch.Ale na mamatestu viditelná druhá čárka.

dekubo
31. bře 2019

@alimak21 gratuluji 😊 jsi už pátá co se povedlo v březnu.... tak snad to všechny dotáhneme do toho prosince ve zdraví 😍 držím nám pěsti ✊✊✊

alimak21
31. bře 2019

@dekubo Právě,teď aby bylo vše o.k. Já mám PCO.Brala jsem první měsíc Clostilbegyt.Ani jsem nečekala,že to dopadne tak brzo.Teď vydržet do prvního UZ.Kdy jdete na kontrolu,vy co jste našly //.

dekubo
31. bře 2019

@alimak21 já jdu za týden... už se nemůžu dočkat 😍

lynxx
31. bře 2019

Ahojky, tak s etaké hlásím, že jsem našla //. Byly tam den před očekávanou MS, ale jelikož mám MS v v rozmezí 31-35dní a před půlrokem jsem našla druhou čárku, radovala se a hend odpoledne se rozjela MS (a zrovna to byl za ten rok ten nejdelší cyklus) tak jsem opatrná. Ale dnes jsem 36. DC a menses nikde, čárka sílí, tak zítra budu volat na gyndu. Jinak nám to trvalo skoro 3 roky..z toho ten první rok jsem měla teda jiné zdravotní trable, tak tam to asi ani nešlo, takže reálně tak 2 roky. Teď si jen přát, ať máme zdravá miminka a vydrží vevnitř až do prosince 🍀🙏

lenulinka10
31. bře 2019

@alimak21 ja budu volat ve ctvrtek k dr.aby mě objednali 😊

sudylichozrout
31. bře 2019

@lynxx
@alimak21
Gratulace 🙂

katerina_j
31. bře 2019

@jennas holky klid, i já jsem přeběhlík z té rychle-těhotné skupiny a pořád nic😉

natlinka27
1. dub 2019

Ahoj holky tak sem byla v gennetu všechny výsledky máme ok akorát problém s mojí ovulaci dr mě doporučuje laparoskopii já se toho bojím tedy spíše narkozy 😀jak to vůbec probíhá? Je to asi jediný problém proč nejde otěhotnět dnes sem 12dc na ovu to zatím nevypadá ale mám přijít v pátek a říct rozhodnutí zrovna by udělali průchodnost vaječníků

jennas
1. dub 2019

@katerina_j tak jsem 4 aspon😂😂samozrejme preju nam at se co nejdřív zadari👍👍👍

ivca_ch
1. dub 2019

@lenulinka10 Tyjo, kolikátý den cyklu jsi, že už máš takové čáry?

elesse
1. dub 2019

My tento mesic zaciname, poprve🙂 a tedy priznaku mam celou radu, ac vim, ze je jeste brzo. Cekam na testovani az pristi stredu. Snad nikdy jsem se tak netesila a nedesila se konce cyklu:D

lenulinka10
1. dub 2019

@ivca_ch dnes jsem 30DC. Ja to takhle měla i u první dcery 😊

violla29
1. dub 2019

@alimak21 Já budu volat v dr v pátek, kdybych to náhodou ještě dostala, tak ať tam nevolám zbytečně

violla29
1. dub 2019

Holky a je normální že mě už druhý den bolí hlava? Je to těhotenský příznak?? Já mám trošku nižší tlak, ale nikdy mě hlava nebolela. Já sem si myslela že mě bude třeba bolet břicho nebo prsa a né hlava 😀 je to mé první těhotenství tak nevim...

slunecnice358
autor
1. dub 2019

@dekubo já jdu k dr teď ve st. Jsem zvědavá. Taky ti držím pěsti.

alimak21
3. dub 2019

@slunecnice358 jakpak jsi dopadla? Volala jsi k Dr.?Já volala a jelikož jsem už od minulé kontroly měla domluvený termín kontrolního UZ(brala jsem Clostilbegyt,tak na kontrolu ovulace) na 26.4.,tak mi to sestra nechala.Takže já jdu na kontrolu až 26.4.,to bude dlouhé čekání.

jennas
3. dub 2019

@natlinka27 ahojky,kamaradka mela to same,nemohla pres rok otehotnet a po laparce ke spruchodneni otehotnela hned nasledujici mesic,co ji dr.rekl ze muze....neboj,neni to nic hrozneho...

jennas
3. dub 2019

Holky jste ted nejaka kolem ovu?ja.mela zas 5 dni.bolesti a hlenu a asi teda dle bazalky 16dc ovu...takze jsem zrejme 2dpo...😉tak jestli je nekdoto podobne?

natlinka27
3. dub 2019

@jennas mě kámoška také říkala že otěhotněla hned ze šla na začátku cyklu že se mohli snad začít snažit hnedka a otehotnela akorát se to neudržel. No už sem stím smirena v pátek jdu na kontrolní utz a mám říct jak sem si to rozmyslela

besi114
3. dub 2019

@jennas ahojky, taky jsem tak nejak 3 dny dpo. 🙂

eeevee
3. dub 2019

Ahoj holky, tak jsem se chtěla přidat tento měsíc k Vám do skupiny, ale minulé pondělí jsem v den, kdy měla přijít menstruace našla pidi ducha :D čárka zatím sílí, ve středu 10. jdu k doktorce, tak snad bude vše v pořádku 🙂

malvi89
3. dub 2019

Ahoj holky, pridavam se k Vám 🙂 po 9 mesicich snazeni a jednom biochemickem. Dneska 3 dpo (soudim podle pozit. OT den pred a bolestí) tento mesic take poprve na Gynexu, takze uvidim co to udela s cyklem 🙂

Strana