Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?
Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?
@sudylichozrout děkuju..no snad už konečně 🙂
@natlinka27 to sis dělala dva nebo je to ten samý? Já dneska čekala docela dlouho než se vybarvil, tak počkej ještě ...v prvních pěti minutách jsem se hroutila, že čárka mizí a až po 15ti na mě skočila skočila taková pěkná...jinak já mám ještě 4 dny do ms
@radullah to uz vypada moc krasne 🙂
@radullah je ten je krásný já chtěla počkat ale přítel pořád ať zkusím dělala sem i ovu schválně a byl dost silný a byl to jeden a ten samý zkusím zase zítra ráno měla sem docela i naredenou moc. A jak sem zkoušela ovulaky před ovu tak sem od chytila asi tu nejvyšší hladinu a moc byla převážně skoro čistá jak voda 😁
@natlinka27 na tom hornim mamatestu něco vidim a na fotce je vždycky čárka míň zřetelná, tak za dva dny už bude vidět pěkně. 👍
@fatal_error no snad ano ani sem tomu nedávala naděje že teď by se mohlo zadarit ale kamarádka co zjistila že je tehu do mě hucela ať zkusím test přítel pořád tak sem zkusila no uvidíme co další dny snad se ukáže pěkně
@natlinka27 držím palce 🙂
@ellena24 děkuji 🙂
@natlinka27 taky tam něco vidím ☺️ držím palečky
@vladuska29 děkuji 🙂 tk uvidíme co bude dál 🙂
@natlinka27 určo to bude dobrý držím moc palečky 😉😉😉
@vladuska29 no kezby to teď vyšlo nějak sem to přestala tento cyklus řešit brala jen drmek a příští cyklus by mě čekal clostik a pak kdyztak laparka a byla bych ráda kdybych se obojí vyhla 😁
@natlinka27 tak snad jo 😉 ja byla dnes u toho dr. Tak me zitra poslal na krev na HCG kvuli tem duchum na testu. A rikal že uvidime jak dopadne ta krev. Když tam neco bude budem to resit kdyz ne nechame to byt. A mame snazit dal. Mam hlidat ovulaci testama a brat to co beru. A rikal ze kdyz to do konce srpne nepujde posle nas do centra už
@vladuska29 a tobě i MS meska?
@natlinka27 ne jsem dneska 2dc ale říkala jsem doktoroj o těch duchach tak mi řekl že mě pošle na krev jestli to opravdu bylo těhu nebo ne.
@vladuska29 no já jak minule měla taky tak krev negativní ale já nemnela MS jen špinění
@natlinka27 on říkal že zna případy kdy moč byla pozitivní a krev negativní. Tak uvidíme
Gratuluju vsem, co nasly 2 carky a drzim palce ostatnim. Ja cekam ovulaci koncem tydne, tak se uvidi 🙂
@vladuska29 aha já právě myslela když i moc je pozitivní že by měla být krev taky
@natlinka27 no prý ne. Taky jsem z toho jelen.
@vladuska29 já právě myslela že nejdřív hcg jde do krve a pak moč ale asi je možné vše
@natlinka27 no asi jo. Ja tomu moc nerozumím
Holky měříte některá bazální teplotu?
@ellena24 já měřím 🙂
@natlinka27 a nestalo se ti někdy že ti vyskočila teplota o 0.4 a k tomu se objevilo špinění? MS má přijít až o víkend tak z toho nejsem moudrá...
@ellena24 máš někde graf? Pošli mě ho klidně do zprávy ale špinění může být hnízdění
@natlinka27 děkuju za odpověď 🙂 já myslela že na zahnízděni je už pozdě...
@ellena24 tak tohle se mě. Ještě nestalo 😁 pokud jen spinis může to být hnízdění já myslela jestli jsi nemnela nějaký pokles a pak nevylitla a několikrát sem četla že hnízdění může být do 12dpo jak u koho každý to má jinak sem zvědavá co zítra bt tvá tedy

@natlinka27 pockej, az se test uplne vybarvi a dej znovu fotku. Vidim uplne v naznaku zatim.
@radullah tobe jsem chtela jeste pogratulovat 🙂