icon

Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?

slunecnice358
19. únor 2019

Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?

jennas
8. kvě 2019

@katerina_j tak bolesti bricha a prsou tu ted mame teda kazda co jsme nejake ty dny po ovu,tak jsem zvedava kolik z nad bude mit //😀

jennas
9. kvě 2019

@biton ahooj,jasan tykej klidne...ja psychicky nevydržela a dnes snehobilo samozrejme😖ale teprve 9-10dpo..ms mam mit az za tyden...ale jsem nedockavka...tak zkusim taky v so nebo v ne znova nu...

klarinka10
9. kvě 2019

@jennas Vyrdž určitě dvě budou, ale je to brzy asi zkus 12dpo 🙂

biton
9. kvě 2019

@jennas ahoj....děkuji....mě prsa přestala bolet....ale včera mě po výletě zabolel docela hodně chvilkově podbrišek a pak zase dobrý...ale včera jsem vstala s bolestí v krku, takže si myslím, že zase nic a ms dorazí (asi tak nějak v tom termínu, v jakém ty ms neočekáváš)

sudylichozrout
9. kvě 2019

Holky, nepozorujte se tolik... Pokud jste jinak zdrave, je pulka uspechu fakt v hlave. Tohle upinani se na kdejake pichnuti vam opravdu nepomuze...
Moc vam drzim palce, ale chce to opravdu zachovat klid a odstup.

jennas
9. kvě 2019

@sudylichozrout to se lehce rekne ale hur udela😂

jennas
9. kvě 2019

@biton tak kdyžtak pojedem dalsi kolo spolu😂😂nejhorsi je,ze se fakt nepozoruju,ale kdyz mam kazdej den bolesti bricha tak je prece proste mam...to snad ani vsugerovat nejde..kdyz to fakt boli..ale rekla bych ze to bude spis mocak...

biton
9. kvě 2019

@jennas právě....také mi nepřijde, že bych se víc pozorovala, ale když mě začne něco bolet, co mě normálně nebolí...

radullah
9. kvě 2019

Tak jsem dnes ženy skončila na pohotovosti, 6+2 a začala jsem krvácet. Miminko bylo poprvé pod ultrazvukem, už mu bije srdíčko, ale je tam hematom. Po dvou potratech to se mnou docela zatřáslo...takže šup šup, nějaký dobrý zprávy od vás 🙂

klarinka10
10. kvě 2019

@radullah ahoj a ten hematom se vstřebá? Krásný už máte 😘 srdíčko .. my jdem dnes.. a jak ti je?

jennas
10. kvě 2019

@biton tak ja vcera 25dc hnede zaspinila...tak bud uhnizdeni,coz mi prijde skoro 10dpo pozde nebo to dostanu,coz mi zase prijde brzo😂😂mela bych to dostat za 6dni az..ale pila jsem kontryhel,tak mozna mi to posune...mam menstruacni bolesti tak furt litam na zachod nervni,jestli mrcha dorazila😂😂na palici fakt...😂

jennas
10. kvě 2019

@radullah neboj,vstreba se a bude to na jednicku konecne💋💋💋

jennas
10. kvě 2019

@klarinka10 drzim 👍👍👍at pekne bije❤❤

biton
10. kvě 2019

@jennas no tak to je určitě nidace....není to pozdě...je to akorát...budeš testovat o víkendu?

biton
10. kvě 2019

@radullah přeji ať se brzy hematom vstřebá a vše probíhá dál tak jak má

jennas
10. kvě 2019

@biton no ja prave ani pri jednom tehu nidacni spineni nemela..za to jsem je mela pred par mesici dvakrat kdyz bylo biochemko🙄takze spis myslim ze mrcha dorazi...kdyz ne budu samozrejme jen prekvapena a rada...test kdyz to nedostanu tak treba so,ne ...🙏

klarinka10
10. kvě 2019

@jennas to bude určitě nidace, bývá hlen do hněda až červené Barvy.. měla jsi to jen jednou nebo celý den? Hlavně se nenervy,co bazální teplota

biton
10. kvě 2019

@jennas tak mě to nedalo..

jennas
10. kvě 2019

@biton je videt duch?kolik dpo jsi??

jennas
10. kvě 2019

@klarinka10 mela jsem ho tak pul dne a vecer uz nic...ani styk ms nevyvolal😂😂bazalka furt 37.2,ale ta se mi takhle drzi fakt i prvni dva dny ms,takze podle ni poznam prd😂😂😂

biton
10. kvě 2019

@jennas mám pocit, že ano, ale jistá jsem si nebyla...hlavně jsem se na něj podívala po limitu, protože jsem musela obstarat malou...a jsem 12dpo a dle aplikace bych měla ms dostat až v úterý...takže je asi brzo...

jennas
10. kvě 2019

@biton jj asi jeste brzy...ja az ve ctvrtek dle apky,posledni 4 cykly jsem mela 31-33dni...ale byla tam ta biochemka,tim se zpozdovala ms....nejdriv utery taky...tak jsem na tom stejne,ja jen o den min,11dpo...tak nam drzim👍👍👍👍ikdyz ja si teda fakt myslim te to spis dostanu...musim se naucit to pozitivni mysleni😂😂ale jsou to nervy coz😂

jennas
10. kvě 2019

@biton tak nam sem davej testy,budem lovit duchy,to me bavi😂😂😂ja si tam tu druhou carku vypalim snad pohledem nebo si ji tam namaluju snad😂😂😂

biton
10. kvě 2019

@jennas mě teď nic není...min.mesic mě bolely bradavky a teď nic...

biton
11. kvě 2019

@jennas 1dc ☹

jennas
11. kvě 2019

@biton nene....😖😖😖😖

vladuska29
11. kvě 2019

Ahoj holky jak se tu máte? Ja jsem dneska 19dc a teprve včera jsem mela pozitivní ovulační test. Takže ovulace přišla tento měsíc dlouho ale hlavní je že přišla.
@biton to mě moc mrzí viděla jsem tvůj test a vipadalo to fakt nadějně 😔

biton
11. kvě 2019

@jennas
@vladuska29 co nadělám...tento měsíc ale mrcha přišla brzy...včera jsem byla 25dc (ale pozitivní ovu test byl 11dc)

vladuska29
11. kvě 2019

@biton mě zase tento měsíc přijde dyl. Zkoušela jsem dneska posledni ovu test a vypadá takto ty modry jsou od včera a ty zeleny do 16dc. Mezi tim jsem byla pryc a nemohla testovat. A pak uz jsem nemela stejnou značku

jennas
11. kvě 2019

@biton a je to opravdu ms?nemuze to byt spineni jen?ja mela predevcirenm 25dc to hnede....a dnes holky takto 12dpo...tak na me myslete,at to dotretice neni biochemko a vyjde to...do menstruace totiz jeste 5 dni zbyva...

Strana