Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?
Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?
@jennas držím palečky 💕💕
@jennas Jééé, tak to je moc krásný! 🙂 Držím palce!
@radullah ten stinek mohl byt naprosto netehotenske zvyseni fyziologicke hladiny hormonu velmi podobnemu hCG pred menstruaci. Coz je normalni stav a deje se to kazde zene. Proto se pred ms nema test pouzivat, muze zachytit i toto.
@vladuska29 to už vypadá dobře, už by mohla ovulka konečně přijít vid? Běžně máš ovulační testy úplně pozitivní? Jako stejně tmavou nebo tmavší čárku?
@sudylichozrout jo jo já vím, měla jsem to tak měsíc co měsic. Je to na palici, ale člověk prostě pořád doufá 🙂
@radullah Chapu. I kdyz ja s otehotnenim problem nemela, vidim to tady na Koniku, jak to, ze to nejde, dokaze s clovekem zamavat ☹
Jinak včera jsem byla ještě u svy gyndarky a ta to tak černě neviděla. Že je hematom menší, že by se měl vstrebat a že je daleko od embrijka, takže i kdyby se utrhnul, neměl by ho vzít s sebou. Vyfasla jsem opakovaci recept na hromadu utrogestanu a i fotku. Bublina odpovídala přesně 6+3 a srdíčko blikalo jak o závod. Uff. Tak snad dobrý teda..
Jinak na fotce je ten hematom videt jako ta černá část kus od gestacniho vacku
@radullah no to ja právě nevim ještě jsem nikdy uplny vrchol nechytla. Takhle jsem měla ovulaci v březnu. Nejvic pozivni byl v tom březnu az 17dc. A ted začal sílít až 19dc
@vladuska29 tyjo jako ten ctvrty odspoda by už eventuálně mohl znamenat pozitivitu
@vladuska29 taky si myslim ze ctvrty odspoda je pozitivni..takze ovu asi ten nasledujici den🙏🙏
@radullah to jsou testy z března
@sudylichozrout dekuju moc...ja uz bohuzel i.takhle pozitivni testy mela pri biochemickem..tak zatim to beru s velkou pokorou a pozitivne myslim...bricho me poboliva dost,tak bojim bojim...ale boli hodne i prsa a je mi uz druhy den nejak spatne fakt..tak doufam ze je to stoupajicim hcg...za ta tehotenstvi uz vim,ze mi hodne rychle stoupa a pomalu klesa...tak 🙏🙏🙏
@jennas to jsou z března testy
@biton my prave take zkouseli sex jak jsem zaspinila,at mi kdyztak tu mrchu vyvola,ale ani tuk...neboj,ono to vyjde...tento mesic jsem podle radullah zkusila pit 5dni pred ovu 100%dzus z ruzoveho grepiku a po ovu 5 dni jist ananas na uhnizdeni,hlavne ten stred...tak uvidime zda to zabralo...je to prirodni,moc to nestoji,tak proc to nezkusit👍
@vladuska29 dole super pozitivni...ja snad ani takove nikdy nemela...ja uz ted posledni 3 cykly netestovala,poznam to podle bolesti a hlenu priblizne,ale hlavne podle bazalky...v den ovu vzdy klesla na 36.4 a dalsi den uz 36.7,tak jsem vedela ze probehla...a pak uz mi teploty nejdou pod 37...
@jennas Opravdu ti moc držím palce! Ať všechno tentokrát dobře dopadne a za 9 měsíců nám sem hodíš foto z porodnice 🙂
@sudylichozrout testovala jsem jen z toho důvodu, že jsem nevedela, kdy má mrcha dorazit...
Ahoj všem, mohu mezi vás? 🙂 Moc gratuluji těm, které už mají čárku na testu, nebo už dokonce fotecku u ultrazvuku ❤️ Já doufám už rok, v lednu potrat v 7.týdnu... A teď čekám, jestli přijde ms, dnes jsem 11 DPO, tak ještě pár dní. Ale pokaždé v případě nepovedeneho těhu i u první dcerky, se mi do hlavy pár dní po ovulaci vkradl jakýsi pocit... Ten pocit mám i teď, ale snažím se ho vyhnat z hlavy, nechci být zase zklamaná, věřím, doufám, ale jsem opatrná...
@jennas sehnala jsem jeste testy a uz světlá

@jennas drzim pesti! 👍👍👍