icon

Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?

slunecnice358
19. únor 2019

Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?

radullah
11. kvě 2019

@vladuska29 tak snad to bylo ončo, pojistilas to pořádně? 🙂

vladuska29
11. kvě 2019

@radullah no ja doufam ze jo protoze v 19hod mi vyšel takto. A snad jo meli jsme sex ve středu a byl dneska rano a bud bude dneska jeste a nebo zitra rano

ellena24
11. kvě 2019

@jennas moc gratuluji a držím palce!!! Krásne čárky 🙂

vladuska29
12. kvě 2019

Ahoj holky mám dotaz myslíte že když byl včera pozitivni ovulacni test a sex byl včera ráno a bude třeba dneska večer že by to mohlo stačit? Včera večer to nějak nevyšlo a dneska rano bohužel taky ne 😔😔

somalicats
12. kvě 2019

@jennas Drzim palce, at to tentokrat vyjde.

klarinka10
12. kvě 2019

@vladuska29 ahoj podle doktorů v caru je dobré mít sex každé dva dny jelikož se pak nestíhají obnovovat rychlé a zdravé spermie a zbývají jen slabé, které na oplodnění nestačí.

jennas
12. kvě 2019

@ellena24 dekuji..dnes mam asi stejne,tak snad to vydrzi... 🙏🙏pri tom biochemku jsem mela jeden den // a dalsi den carka slabla o dost..a dalsi uz nic.....tak snad...🙏ale nervy pracujou,na wc litam furt...jestli jsem to nedostala...

vladuska29
12. kvě 2019

@klarinka10 děkuji za info.

radullah
12. kvě 2019

@klarinka10 to můžu potvrdit, pokaždý když jsem otěhotněla, bylo to v době, kdy byl sex alespoň s denní líp dvoudenní pauzou

vladuska29
12. kvě 2019

@radullah kdyz mi mame takovy problem ze v dobe kdy je důležité nám to v tom sexu nějak vazne no teda spis z pritelovi strany a ja nevim proc. A je to az ted posledni dobou. I kdyz mu nerikam kdy mam plodny dny tqk vzdycky kdyz jw mam tak nam to vazne ma vzdy problem se udelat jinak v jine dny problem zadny není. Uz jsem z toho zoufala

jennas
12. kvě 2019

@vladuska29 na me to manzel taky vzdycky poznal,ze "musi" a je to pak za trest..no ale co nadelas...gyndarka ni rekla nejlip v den ovu,predtim jak rikaji holky nejake 2,3dny nic at je nabito😂😂a den po ovu jeste...

vladuska29
12. kvě 2019

@jennas my spolu spali ve středu pak nic. Pak vcera rano a to jsem mela ty testy skoro pozitivni. Zkousela jsem to vecer ale to uz proste nechtel a rano taky ne.

klarinka10
12. kvě 2019

@vladuska29 spermie pokud jsou zdravé přežijí 24 hodin v plné síle a jsou schopné oplodnění i po 48 hodin,už bych to nehrotila, pokud jsi měla vcera pozitivní test tak jste to pojistili a teď se musí spojit jen zdravá spermie a vajíčko, hlavně myslí pozitivně 🙂

katka_nedo
12. kvě 2019

@vladuska29 Protoze to z Vas cítí, jak moc chcete. Když se pak cítí jako dárce spermatu, tak je jasný, že ho to nebaví. Tlačíte na něj, ikdyž si myslíte, že ne.

vladuska29
12. kvě 2019

@katka_nedo no tqk to nevim cim. O testování snim nemluvim spim snim kdyz on chce. Kdyz nechce nenutim ho a ani mu nerikam ze je to zrovna ted dulezity. . On ani vcera nevedel ze mam testy takovy a ze by mohla byt ovulace. Od posledniho potratu a od doby co nam dr rekl ze je vse dobry a muzem to zkouset znova. Je to cely meaic v pohode jen vtomto plodnem obdobi stim je problem. Pritom on ani nevi ze ho mam.

sudylichozrout
12. kvě 2019

@vladuska29 to si jen ty myslis. Chlap to samozrejme pozna, je to evolucne dane. Pozna to nejen z toho, ze se meni vune tela a "spodku", ale i ze zmen v obliceji napriklad.
Nemusis mu ukazovat ovulacni test, aby vedel, ze se ti blizi ovulace. Pokud s tim ma v plodne dny dlouhidobe problem, muze to znacit nejakou nejistotu ohledne plozeni dalsiho potomka ci tebe samotne. To si ale musite vy promluvit a vyresit si to spolu.

vladuska29
12. kvě 2019

@sudylichozrout to uz jsem zkousela a ibse ho ptala co se deje. Jestli se na to treba ted neciti nebo jestli to kvuli tomu ze se boji ze to zase nevyjde. Vzdy mi jen rekne ze nevi cim to je ze miminko chce. Ale nikdy jsem mu nerekla kdyz to neslo ze by to zrovna bylo dulezity i kdyz vim ze ty plodny dny mam.

sudylichozrout
12. kvě 2019

@vladuska29 jak rikam, muz to pozna i beze slov. Mozna si jen neni jisty dobou, ma nejake starosti, ktere zdanlive nesouviseji, ale ve skutecnosti ano. Muze to byt prace, cokoliv.

katka_nedo
12. kvě 2019

@vladuska29 Ja mluvim ze sve zkusenosti, kdy jsem kdysi tlacila. Evidentne ma starosti a neni si tim jisty, protoze je na nej nejak tlaceno. Asi bych to snazeni vypustila a o dalsim diteti proste nemluvila. Panove jsou v tomhle jini.

vladuska29
12. kvě 2019

@katka_nedo ale tohle bude nase prvni. Ještě spolu dítě nemáme

katka_nedo
12. kvě 2019

@vladuska29 To je asi jedno,zda uz mate nebo ne. Nejsem jedina, co Ti tu pise stejne rady. Resis vse okolo misto toho duleziteho a o dalsim diteti jsem psala,jelikoz mas na svem profilu nejake dite u sebe. Jak rikam, netlacit,nechat ho byt a o diteti nemluvit.

vladuska29
12. kvě 2019

@katka_nedo o miminku se normalne nebavime. Jen kdyz se nás někdo zepta jak to vipada. A naposled minuly měsíc když jsem měla duchy na těhu testu ale nakonec jsem Ms dostala.

sudylichozrout
12. kvě 2019

@vladuska29 znovu ti opakujeme, ze se o tom nemusite explicitne bavit. Tvuj partner to pozna i bez toho, ze bys mu mavala pocuranym papirkem pred oblicejem. A asi ma z neceho obavy. Netlac na nej, dejte si nekolik mesicu pauzu, vubec s nim v dobe ovulace nespi, pokud nebude on sam chtit. A promluvte si.

vladuska29
12. kvě 2019

@sudylichozrout ja znovu rikam ze doma snim o tom nemluvim. A to ze nás nekdo zepta ja neovlinim. Spim snim kdy chce on ne kdy chci ja! Nemela jsem se svuj problem psát. Akotad ze me delate ze sem nejaka furie ktera mu to doma predhazuje kazdou hodinu.

sudylichozrout
12. kvě 2019

@vladuska29 Jenže ty nechápeš, že on to z tebe pozná. NEMUSÍŠ s ním o tom vůbec MLUVIT. Stačí, když kolem tebe projde, cítí to. A proto nechce. Protože ví, že máš plodné dny. A tam je kámen úrazu. Měla bys zjistit, proč se mu nechce, když máš plodné dny.

vladuska29
12. kvě 2019

@sudylichozrout na to uz jsem se ho ptala je to uz dyl a to mi rek ze chce ale ze nevi proc mu to nejde.

sudylichozrout
12. kvě 2019

@vladuska29 Tak se ho musíš zeptat znovu. Protože třeba ti jen nechtěl ublížit. Zeptej se ho, jestli nemá z něčeho strach, jestli se mu neděje něco v práci. Jestli se podvědomě nebojí přivést na svět další dítě. Neřekne ti to hned. Bude to chtít třeba více povídání, více času. Proto si teď dejte se "snažením" pauzu. Ty ani nesleduj ovulaci, prostě to vypusťte z hlavy na chvíli a povídejte si. Evidentně to potřebujete.

radullah
12. kvě 2019

@vladuska29 Oni to holky nemyslí zle, jen se ti snaží pomoct třeba směrem, který by tě jinak nenapadl. 🙂
My měli taky s manželem problém, taky jsem s ním o tom nemluvila, ale prostě žijeme spolu a vycítil to. U nás šlo o to, že se manžel bál druhého dítěte..nebo možná pořád bojí a dostat to nakonec z něj nás stálo téměř manželství. Někteří chlapi se prostě neumí svěřovat a z toho je pak člověk až zoufalej. Trvalo to rok.
Vím, že je to jiná situace, když se snažíte o první a tak celkově, ale abys věděla, že v tom nejsi sama. ;)

sudylichozrout
12. kvě 2019

@radullah presne tak. Diky moc za dovysvetleni. Muzi obecne o svych pocitech neradi mluvi, takze clovek casto vubec nevi, ze se neco deje. Jen chodi a maji "PMS".
Jeste dodam, ze muj manzel mel tohle taky. Sice se nejednalo o plozeni potomka, ale nebyla s nim rec v zadnem ohledu a byl protivny. Az po xtem rozhovoru se mi podarilo z nej dostat, ze prestal videt smysl ve sve krasne profesi. Ze vyhorel.

somalicats
12. kvě 2019

Tak u mne 1 den zpozdeni, cely vikend jsem byla pracovne mimo, doma jen ovulacni testy (chtela jsem si pristi cyklus zkontrolovat, zda mam ovulaci zase kolem toho 13 dne). Tak jsem to zkusila a test je pozitivni. Takze zitra behem sluzebni cesty budu muset nekde koupit tehotensky test.

Strana