icon

Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?

slunecnice358
19. únor 2019

Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?

fatal_error
11. kvě 2019

@jennas drzim pesti! 👍👍👍

vladuska29
11. kvě 2019

@jennas držím palečky 💕💕

biton
11. kvě 2019

@jennas wau...gratuluji...bohužel ne...je to klasická červená krev...

lucije27
11. kvě 2019

@jennas wau! Gratuluji a držím palce👍🏻

biton
11. kvě 2019

@jennas ještě dodám, že včera večer jsme se s manželem tulili a ráno na intimce nahnědlá krev a poté na WC i jasně červená...

sudylichozrout
11. kvě 2019

@jennas Jééé, tak to je moc krásný! 🙂 Držím palce!

radullah
11. kvě 2019

@jennas úžasný úžasný úžasný! Já jsem ti to říkala! Uaa...šup, ať ti je uz taky blbě jako mě :D

radullah
11. kvě 2019

@biton chjo chjo...ten stínek na testu jsem tam taky viděla. To mě teda mrzí. :/

sudylichozrout
11. kvě 2019

@radullah ten stinek mohl byt naprosto netehotenske zvyseni fyziologicke hladiny hormonu velmi podobnemu hCG pred menstruaci. Coz je normalni stav a deje se to kazde zene. Proto se pred ms nema test pouzivat, muze zachytit i toto.

radullah
11. kvě 2019

@vladuska29 to už vypadá dobře, už by mohla ovulka konečně přijít vid? Běžně máš ovulační testy úplně pozitivní? Jako stejně tmavou nebo tmavší čárku?

radullah
11. kvě 2019

@sudylichozrout jo jo já vím, měla jsem to tak měsíc co měsic. Je to na palici, ale člověk prostě pořád doufá 🙂

sudylichozrout
11. kvě 2019

@radullah Chapu. I kdyz ja s otehotnenim problem nemela, vidim to tady na Koniku, jak to, ze to nejde, dokaze s clovekem zamavat ☹

radullah
11. kvě 2019

Jinak včera jsem byla ještě u svy gyndarky a ta to tak černě neviděla. Že je hematom menší, že by se měl vstrebat a že je daleko od embrijka, takže i kdyby se utrhnul, neměl by ho vzít s sebou. Vyfasla jsem opakovaci recept na hromadu utrogestanu a i fotku. Bublina odpovídala přesně 6+3 a srdíčko blikalo jak o závod. Uff. Tak snad dobrý teda..
Jinak na fotce je ten hematom videt jako ta černá část kus od gestacniho vacku

vladuska29
11. kvě 2019

@radullah no to ja právě nevim ještě jsem nikdy uplny vrchol nechytla. Takhle jsem měla ovulaci v březnu. Nejvic pozivni byl v tom březnu az 17dc. A ted začal sílít až 19dc

radullah
11. kvě 2019

@vladuska29 tyjo jako ten ctvrty odspoda by už eventuálně mohl znamenat pozitivitu

jennas
11. kvě 2019

@radullah krasna bublinka,ona tomu hematomu da na frak..a vis co?nevim proc, ale nejak si u tebe myslim, ze to bude to holka😂😂😂hele a vis ze jsme ani jedna nemely to.mimco v kartach??😂

jennas
11. kvě 2019

@vladuska29 taky si myslim ze ctvrty odspoda je pozitivni..takze ovu asi ten nasledujici den🙏🙏

vladuska29
11. kvě 2019

@radullah to jsou testy z března

jennas
11. kvě 2019

@sudylichozrout dekuju moc...ja uz bohuzel i.takhle pozitivni testy mela pri biochemickem..tak zatim to beru s velkou pokorou a pozitivne myslim...bricho me poboliva dost,tak bojim bojim...ale boli hodne i prsa a je mi uz druhy den nejak spatne fakt..tak doufam ze je to stoupajicim hcg...za ta tehotenstvi uz vim,ze mi hodne rychle stoupa a pomalu klesa...tak 🙏🙏🙏

vladuska29
11. kvě 2019

@jennas to jsou z března testy

jennas
11. kvě 2019

@lucije27 moc diky...snad se udrzi🙏

vladuska29
11. kvě 2019

@jennas
@radullah tento měsíc jsou takový

jennas
11. kvě 2019

@biton my prave take zkouseli sex jak jsem zaspinila,at mi kdyztak tu mrchu vyvola,ale ani tuk...neboj,ono to vyjde...tento mesic jsem podle radullah zkusila pit 5dni pred ovu 100%dzus z ruzoveho grepiku a po ovu 5 dni jist ananas na uhnizdeni,hlavne ten stred...tak uvidime zda to zabralo...je to prirodni,moc to nestoji,tak proc to nezkusit👍

jennas
11. kvě 2019

@vladuska29 dole super pozitivni...ja snad ani takove nikdy nemela...ja uz ted posledni 3 cykly netestovala,poznam to podle bolesti a hlenu priblizne,ale hlavne podle bazalky...v den ovu vzdy klesla na 36.4 a dalsi den uz 36.7,tak jsem vedela ze probehla...a pak uz mi teploty nejdou pod 37...

sudylichozrout
11. kvě 2019

@jennas Opravdu ti moc držím palce! Ať všechno tentokrát dobře dopadne a za 9 měsíců nám sem hodíš foto z porodnice 🙂

biton
11. kvě 2019

@sudylichozrout testovala jsem jen z toho důvodu, že jsem nevedela, kdy má mrcha dorazit...

joripage
11. kvě 2019

Ahoj všem, mohu mezi vás? 🙂 Moc gratuluji těm, které už mají čárku na testu, nebo už dokonce fotecku u ultrazvuku ❤️ Já doufám už rok, v lednu potrat v 7.týdnu... A teď čekám, jestli přijde ms, dnes jsem 11 DPO, tak ještě pár dní. Ale pokaždé v případě nepovedeneho těhu i u první dcerky, se mi do hlavy pár dní po ovulaci vkradl jakýsi pocit... Ten pocit mám i teď, ale snažím se ho vyhnat z hlavy, nechci být zase zklamaná, věřím, doufám, ale jsem opatrná...

biton
11. kvě 2019

@joripage kdy budete testovat? Budu držet palce...

joripage
11. kvě 2019

@biton děkuji, testovat budu, až když nedorazí ms, což by mělo být úterý,ale možná ještě později,nechci si zase ublížit... Ale něco je jinak, normálně před ms tak týden špiním a teď nic, tak uvidíme 🙂

vladuska29
11. kvě 2019

@jennas sehnala jsem jeste testy a uz světlá

Strana